Gears of War trilogie remaster voor Xbox One release 25 augustus? 

Gears of War trilogie remaster voor Xbox One release 25 augustus? 2015-06-15T01:08:33
De Wachtster presenteert jullie de overgebleven nieuwtjes voor het E3-geweld straks in alle hevigheid losbarst. Zo lezen jullie over een nieuw VR-systeem met brede field of view, de net zo rondborstige vervangster van Kate Upton en meer amiibo van Nintendo. Met als klapper: een mogelijke releasedatum voor een Gears of War trilogie remaster?

Cats <3

   

Starbreeze Studios kondigt StarVR aan

Asjemenou, zomaar een plotselinge hardware aankondiging zo vlak voor het E3-geweld losbarst! Starbreeze Studios, de ontwikkelaar achter de Payday-serie, gaat zich ook mengen in de VR-business. Het bedrijf heeft op de vooravond van de E3 2015 StarVR aangekondigd, de VR-bril die de breedste field of view van alle concurrenten belooft. Om het apparaat te showen, liet Starbreeze een demo spelen van de komende shooter van Overkill Software gebaseerd op The Walking Dead. De demo laat zich (deels) spelen als een rail shooter, waarbij het personage in een rolstoel zit.

De CEO van Starbreeze, Bo Andersson Klint, laat het volgende weten:

"The landscape of entertainment is rapidly transforming. Experiences are moving from linear to user-determined, pushing storytelling to responsive and inclusive formats. The virtual reality setting allows us to completely immerse our players in our games. Starbreeze is on the frontier of VR development and we see it as a new platform ready for AAA experiences in games such as Overkill's The Walking Dead. Virtual Reality is here to stay and will skyrocket the world of entertainment to a completely new level. At Starbreeze, we are set to be one of the frontrunners of this ground breaking development, bringing the next generation entertainment experiences to reality.”

Voor de lezer met interesse in de technische kant van dit verhaal: StarVR belooft een 210 graden horizontale field of view (de breedste ter wereld) en 5120x1440 resolutie, dankzij dubbele 5,5 inch schermen. Ook krijgt Star VR volledige oriëntatie- en positiebepaling, dankzij een combinatie van gyroscopen, versnellingsmeters, magnetometers en een optisch volgsysteem. Check de video voor een volledig overzicht.

   

Animal Crossing en Mario Maker amiibo?

Onze Nino liet eerder vandaag al weten dat Nintendo met 7 nieuwe amiibo gaat komen... Maar dat zouden er zomaar veel meer kunnen worden! Het lijkt erop dat men nog een E3-aankondigingen omtrent de verzamelgevoelige poppetjes klaar had staan, maar dat er gelekt is.

Het lek laat zien dat er ook amiibo op de planning staan voor Animal Crossing en Mario Maker. Het betreft hier overigens vrij betrouwbare informatie, aangezien de bijbehorende afbeelding gewoon te zien is op de website van Nintendo Europa!

Animal Crossing en Mario Maker amiibo

We wisten al dat er op kaarten gebaseerde amiibo voor Animal Crossing gaan komen. Maar zoals de afbeelding laat zien, gaat het hier toch eveneens om fysieke amiibo statues voor Tom Nook. Isabelle, KK Slider en Mable. Zou het kunnen zijn dat Nintendo een Animal Crossing voor Wii U op de planning heeft? Ook wat betreft Mario Maker heeft men nog geen officiële amiibo-support aangekondigd.

Hoe dan ook, dinsdagavond horen we ongetwijfeld meer over deze NFC toys!

   

Hearthstone krijgt nieuwe modus: Tavern Brawl

Ook Blizzard kon niet wachten op de E3 met hun nieuwste nieuwtje. De nieuwe modus van Hearthstone krijgt de naam Tavern Brawl mee. Het betreft een versus modus met een nieuwe twist. Kortgezegd, krijgt deze modus elke week een nieuwe set regels, zoals een preset deck, of specifieke richtlijnen.

Om Tavern Brawl te kunnen spelen, heb je wel een level 20 hero nodig in Hearthstone. Als je zo ver bent gekomen in dit uiterst verslavende kaartspelletje kun je in deze modus wel meteen ook lekker solo spelen of je vrienden uitnodigen.

Tavern Brawl moet ergens halverwege deze maand vrijgegeven worden. Voor je eerste win ontvang je een gratis pak kaarten. Mochten jullie het gemist hebben: al eerder zagen jullie in de Wacht van onze Steven de twee nieuwe heroes van Hearthstone voorbij komen.

   

Trailer overvloed

Ook tijdens deze stilte voor de E3-storm heeft de Wachtster gewoon weer 3 trailers voor jullie opgeduikeld. Neem effe een rustmomentje van alle grote aankondigingen en spendeer een paar minuten van je tijd aan (wat gameplay van) Rain World, The Ship en Toukiden: Kiwami.

   

Mariah Carey volgt Kate Upton op in Game of War campagne

En dan door naar hét nieuws van deze Nachtwacht! De Wachtster wist jullie 2 maanden geleden al te vertellen dat de pluspunten van Kate Upton de makers van Game of War: Fire Age dagelijks een miljoen dollar opleverden… De free-to-play strategy game voor mobiele platformen krijgt echter een nieuw gezicht voor de advertentiecampagne.

Niemand minder dan Mariah Carey gaat het stokje overnemen van de rondborstige blondine. Of zij ook 9 miljoen YouTube hits gaat halen, is mede afhankelijk van de regisseur van Terminator: Genisys die Carey twee dagen lang voor de camera krijgt.

De Wachtster is benieuwd: heeft men in Carey een waardig opvolgster gevonden? Laat van jullie horen in de comments.

   

Heroes of the Storm krijgt in toekomst ban systeem

Blizzard zal het Heroes of the Storm esports event gebruiken op een mogelijk ban systeem te testen voor hun pas uitgekomen MOBA. Dat stelt director Dustin Browder op Twitter in zijn antwoord op een vraag van een volger over het toevoegen van een dergelijk systeem in Team League modus.

“Blizzard will experiment with some ban ideas in some esport events this summer. Will explore which ban system works best for us."

Voor verdere details had Browder geen karakters meer over… Ban systemen zijn gebruikelijk in MOBA’s, vooral in competitieve modi, waarbij ze spelers bepaalde karakters laten blokkeren voor gebruik door het andere team.

De Wachtster heeft altijd het gevoel dat MOBA’s niet echt leven onder het Power Unlimited-publiek… Laat vooral weten in de comments of ze hiermee een correcte inschatting maakt! 

Heroes of the Storm

   

Gears of War trilogie remaster voor Xbox One release 25 augustus?

De officiële Russische website van Gears of War is per ongeluk geüpdatet met details omtrent de remaster van Gears of War 3 voor Xbox One. De details zijn inmiddels alweer offline gehaald, maar gelukkig waren de mensen van Tmag.it lekker scherp en presenteren zij een plaatje van de beschrijving. Geen zorgen deze is door hen netjes door Google Translate gehaald.

Gears of War trilogie remaster?

Hetgeen natuurlijk meteen in het oog springt, is de releasedatum van deze Gears of War 3 remaster, namelijk: 25 augustus.

Probleem is echter nog wel een beetje dat de game nog niet officieel aangekondigd is… Zodoende weten we niet welke games deel zullen uitmaken van de remaster en welke features van deze games opgenomen zullen worden. Mocht bovenstaande plaatje echter op waarheid berusten dan weten we zeker dat men niet alleen werkt aan een HD-versie van de eerste Gears of War.

   

Memes en dingen

Vandaag staat memes en dingen in het teken van wat fijne League of Legends cosplay en leerzame feiten over een klassieker, namelijk: Punch- Out!

Lekker koesen en een hele fijne E3! <3

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord