Forza Horizon 4 krijgt battle royale-modus en The Game Festival komt eraan met heel veel demo's 

Forza Horizon 4 krijgt battle royale-modus en The Game Festival komt eraan met heel veel demo's 2019-12-12T00:32:54
Het is alleen voor Super Mario Bros nog niet uitgevonden, maar verder heeft elke game en zijn moeder inmiddels een battle royale-modus. Ditmaal heeft Forza Horizon 4 er eentje gekregen. Dat en meer, zoals The Game Festival, in een frisse, nieuwe N8W8.

radio
   

Goedemorgen! Vandaag is de dag dat in Amerika de Game Awards plaatsvinden, spannend! Maar voor dat zover is, krijg je eerst nog twee N8W8-en van je Wacht. Niet tegelijk hoor, eerst maar eens eentje op deze twaalfde december. De dag waarop in 1901 de eerste trans-Atlantische radio-uitzending plaatsvond, met dank aan Guglielmo Marconi. Het is ook een verdrietige dag, want vandaag in 2003 stierf Keiko. Keiko ken je waarschijnlijk vooral als de orka uit Free Willy. Het dier werd 26 jaar. Over orka’s gesproken, kijk Black Fish, geweldige docu, houd wel een tissue bij de hand. Voor de docu, niet voor deze N8W8, want die staat barstensvol goed nieuws.

Free Willy
    

Dit weekend 48 uur lang demo’s spelen tijdens The Game Festival

The Game Awards stopt niet op donderdagnacht/vrijdagochtend, want het heeft een samenwerking met diverse game-ontwikkelaars waardoor je 48 uur lang meer dan tien games op Steam kunt uitproberen. Het idee is dat het een soort E3 moet zijn, maar dan digitaal en zonder rijen. Er staan dit weekend demo’s op Steam van SkateBird, Carrion, Spiritfarer, System Shock en meer. Sterker nog, de actie gaat al live op donderdag om 19:00 uur en stopt op 14 december (zaterdag dus) om 19:00 uur onze tijd. Dit zijn de games:

 • System Shock (Nightdive Studios)
 • Eastward (Pixpil/Chucklefish)
 • Spiritfarer (Thunder Lotus Games)
 • Moving Out (SMG Studio/Devm Games/Team 17
 • Roki (Polygon Treehouse/United Label)
 • Chicory (Greg Lobanov)
 • Wooden Nickel (Brain & Brain)
 • Haven (The Game Bakers)
 • Heavenly Bodies (2pt Interactive)
 • Acid Knife (Powerhoof)
 • The Drifter (Powerhoof)
 • Carion (Devolver)
 • SkateBird (Glass Bottom Games)

chicory
   

Forza Horizon 4 krijgt Battle Royale-modus

The Eliminator is aangekondigd voor Forza Horizon 4. De racegame van Playground Games krijgt hiermee een battle royale-modus, die gratis speelbaar is vanaf 12 december. In de modus worden 72 spelers opgesteld in hun bolides om het tegen elkaar op te nemen. IN eerste instantie in een Mini Cooper (1965) en hoe meer je upgrade door goed te scoren in het ranking systeem, hoe beter de auto’s zijn waarin je rijdt. Er komen soms ook auto’s uit e de lucht vallen. Het idee is dat er maar één iemand als eerste over de finish gaat en alle anderen uitschakelt: The Eliminator dus.


   

“De nieuwe Xbox krijg een naam die zijn doel omschrijft”

Xbox-topman Phil Spencer werd tijdens X019 gevraagd (door Stevivor) of Project Scarlett, aka de opvolger van de Xbox One, moeilijk is om een naam te geven. Xbox is immers niet zo simpel bezig als Sony met zijn 1, 2, 3, 4 en 5. Het had Xbox 360, Xbox One, en toen? Nou, volgens Spencer hebben de namen van Xbox-consoles puur te maken met wat Microsoft denkt dat de mogelijkheden zijn:

“Xbox 360 draaide om de entertainment-ervaring rondom de box en de box was het centrum van die entertainment-ervaring. Xbox One, was ‘always on input, all in one’, wat echt bedacht was om te passen bij waar de console voor staat.”

Omdat elke Xbox-console op zichzelf staat, hoeven er geen opvolgingen te zijn in welke naam een nieuwe console moet krijgen. Nou, wat zullen we doen? Xbox Cloud? Xbox Online? Xbox Power? Xbox Cross (het apparaat biedt namelijk cross-play, cross-buy en cross-saves)? Je Wacht hoopt vooral op een Xbox Not-too-expensive, want 2020 belooft een prijzig next-genjaar te worden.

xbox
    

Home Alone-reboot? Hier zijn Rob Delaney, Ellie Kemper en Archie Yates

De geweldige Alie schreef in haar Disney Plus-tips al dat Home Alone op het platform te vinden is, maar er is ook Disney-nieuws over een nieuwe Home Alone. Er komt namelijk een reboot aan van dé kerstfilm uit de jaren ‘90. Helemaal een reboot wordt het niet, maar dat kan ook haast niet anders met deze creatieve acteurs: Rob Delaney, Ellie Kemper en Archie Yates zijn bevestigd voor de film, die wordt geregisseerd door Dan Mazer. Oh ja, Yates is niet exact het kind dat meneer Culkin ooit speelde, dus we hoeven geen KEVIN!’s te verwachten.

home alone
   

Carey Mulligan is een fascinerend figuur in Promising Young Woman

Carey Mulligan was fantastisch in Drive, maar het zou zomaar kunnen dat het aankomende Promising Young Woman haar ultieme rol wordt. Onder het genot van een vioolversie van Britney Spears’ Toxic zie je een dijk van een cast voorbij komen, maar vooral Carey die een zeer interessante vrouw neerzet in dit debuut van Emerald Fennell. In de lente van 2020 gaan we meemaken of dit inderdaad zo’n spetterende film wordt als wordt verwacht. Je Wacht is er helemaal klaar voor.


   

Daniel Radcliffe doet alles om weg te komen in Escape from Pretoria

Je kunt je Wacht ‘s nachts wakker maken voor een film of docu over de gevangenis. En voor Daniel Radcliffe natuurlijk, waardoor je Wacht deze écht even voorbij moet komen in deze N8W8: de nieuwe trailer van Escape From Pretoria. Radcliffe speelt hierin een man die overduidelijk uit een nogal nare gevangenis moet zien te komen. Er is echter nog een reden om deze film te willen zien. Radcliffe speelt niet zomaar een man, maar Tim Jenkin, een man die enorm heeft gestreden tegen Apartheid. Interessant weetje: gisteren was het veertig jaar geleden dat de evenementen uit deze film plaatsvonden. In maart 2020 kunnen we de gevangenisfilm in de bioscoop bekijken.


   

Henry Cavill vertelt meer over zijn personage in The Witcher

Netflix komt binnenkort met de serie van The Witcher, waarin Henry Cavill in de schoenen stapt van hoofdpersonage Geralt. Volgende week gaat het al van start, dus de serie wordt vast wat opgehyped met introductievideo’s. Hieronder zie je Henry Cavill via IGN alvast meer vertellen over zijn personage.


   

Hoe Lucky’s Tale Lucky's Tale werd

Was het een wasbeer, was het een eekhoorn? Nee, het is… een vosje dat geïnspireerd werd door Disney-personages én Mario. Heb je geen idee waar je Wacht het over heeft? Check dan de onderstaande video, waarin DidYouKnowGaming meer vertelt over Lucky’s Tale en het nieuwe New Super Lucky’s Tale.


   

Zo, je Wacht duikt haar bed in. Wordt er nog wat gegamed bij jou op deze donderdag? Heb je al bedacht wat jij de beste game van het jaar vindt? Fijne dag pandaag!

panda gaaaap
   

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord