Final Fantasy XV autoradio vol met klassieke FF-muziek 

Final Fantasy XV autoradio vol met klassieke FF-muziek 2016-10-01T22:09:45
Het is een muzikale dag vandaag, want Square Enix heeft de tracklist van de Regalia in FF XV bekendgemaakt en die is huge. Daarnaast is de componist van de muziek uit Skyrim niet uitgenodigd voor het concert van de muziek die hij zelf gecomponeerd heeft en hebben we een nieuwe classic NES trailer. Weekendwacht, goedemiddag.

Lijst met tracks voor Final Fantasy XV’s autoradio is enorm

Wat is er nou fijner om tijdens een dikke road trip met je matties in de auto wat fijne tunes te luisteren? Deze vraag was retorisch, er zijn legio dingen fijner. Anyway, In Final Fantasy XV moet je flinke afstanden overbruggen met de auto, de Regalia, en dan is een beetje afleiding in de vorm van muziek wel fijn. Nu is de volledige tracklist vrijgegeven en die is aanzienlijk. Je vindt er natuurlijk geen pareltjes van Led Zeppelin of Nina Simone, nee, deze lijst staat vol originele Final Fantasy-muziek. De volledige lijst is te uitgebreid om hier neer te zetten, maar hieronder vind je een kleine greep uit het assortiment:

  • Balamb GARDEN
  • One-Winged Angel
  • Locke’s Theme
  • Main Theme of Final Fantasy IV
  • Torn from the Heavens

Final Fnatasy VI

De lijst bestaat uit muziek uit zo’n beetje alle Final Fantasies ooit gemaakt, ook Dissidia 1 en 2 en Type 0 bijvoorbeeld. Je kan je playlist in de Regalia uitbreiden door nieuwe nummers te kopen in in-game shops. In principe kan je 24/7 cruisen en alleen maar genieten van de muziek. Heerlijk.

 

Componist muziek Skyrim niet blij

We blijven even in de categorie muziek hangen, want Skyrim kan er ook wat van als we het over memorabele tunes hebben. Bethesda heeft namelijk een Skyrim in Concert aangekondigd vanwege de release van de Special Edition die eind deze maand uitkomt. Het concert wordt op 16 november gehouden in het London Palladium en een kaartje kost £26.50. De componist Jeremy Soule heeft goed zijn best gedaan op die muziek en voor een componist is het natuurlijk mega om dat uitgevoerd te zien worden op zo’n podium. Helaas wordt Soule volledig genegeerd en heeft hij niks te maken met dit evenement.

Skyrim

Soule schreef op zijn Facebook-pagina een ellenlange statement waarin hij onder andere vertelt dat hij hier niks mee te maken heeft en er zelf achter is gekomen dat dit überhaupt gaat gebeuren. Hij waarschuwt de fans dat de muziek die gespeeld wordt niet zijn originele muziek is en dat de ervaring die fans verwachten wellicht heel anders kan zijn in de realiteit.

For the record, this concert has nothing to do with me, nor are they are using any of my original scores. They had to transcribe whatever notation they are performing by ear from the recordings. This is a flawed process as transcriptions are always fraught with errors.

Mocht je je zuurverdiende geld hier toch aan uit willen geven, weet dan wat je te wachten staat.

 

Kud filmpje

Kud is weer bezig en dit keer gaat het over Pokémon, dus volgens het ‘Nachtwacht Boek der Regels en Bloedoffers’ mag het dan officieel in De Wacht. Het is een oud boek, de titel is misschien wat achterhaald. Anyway, Pokémon en zo:

 

Scheiden nu mogelijk in Stardew Valley

Het leven is mooi en die vreugde wil je graag delen met iemand. Iemand die je minpunten voor lief neemt en altijd achter je staat. Totdat het even niet zo lekker meer gaat, dan moet die ander zo snel mogelijk vertrekken, want anders moet je ‘aan je relatie werken’ en dat klinkt als werk... Uuhm, ja. Dat wil je natuurlijk niet, dus dan ga je uit elkaar. Snel en pijnloos, dat is in een nacht gepiept! In ieder geval in de nieuwe update van Stardew Valley, want daarin is het mogelijk om te scheiden van je geliefde, hem of haar het huis uit te trappen en zelf eventuele kinderen te houden. Voor een miezerig bedrag van 50.000 gold. Een beetje zoals in het echte leven dus.

Stardew Valley

Om ongemakkelijke situaties te voorkomen kan je je ex van zijn of haar geheugen afhelpen door een heks te betalen om volledig Eternal Sunshine of the Spotless Mind te gaan op de hersenpan van je voormalig geliefde. Scheelt een hoop gezeik en nu kan je weer opnieuw trouwen, als je dat wil. Net als in het echte leven. Verder zitten er nieuwe trouw-opties in de 1.1 update en vijf verschillende farm-maps, nieuwe gebouwen, dark magic powers en meer locaties. Ook kan je andere npc’s cadeaus geven zonder dat je echtgenote jaloers wordt. Net als in het echte leven…

 

Forza Horizon 3 – Motorsport All-Stars Car Pack trailer

Forza Horizon 3 is net uit en we worden nu al met DLC om de oren geslagen. Het Motorsport All-Stars Car Pack kost iets meer dan een tientje en bevat tien nieuwe racemonsters van over de hele wereld. Als je de Deluxe of Ultimate Edition hebt gekocht, zit dit pakketje auto’s er al bij. Scheelt weer.

 

NES Classic Edition – Features trailer

Deze mini-NES is awesome!

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

 Final Fantasy XV

REACTIES (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord