Fallout 76 krijgt day-one-patch van 54 GB 

Fallout 76 krijgt day-one-patch van 54 GB 2018-11-12T00:20:23
De bèta van Fallout 76 heeft bergen data opgeleverd... Die Bethesda blijkbaar allemaal in een day-one-patch propt! Verder nieuws over Nuketown in Black Ops 4, de Forge DLC voor Shadow of the Tomb Raider en een gratis State of Decay 2-pack. We sluiten af met geruchten over Half-Life VR.

Cats <3
    

Fallout 76 krijgt day-one-patch van 54 GB

Johan wist je eergisteren al te vertellen dat Bethesda aardig wat feedback aan de bèta van Fallout 76 over heeft gehouden. Daar waar hij nog voorzichtig stelde dat de ontwikkelaar waarschijnlijk wel met deze input aan de slag zou gaan, weet de Wachtster dat inmiddels zeker.

Fallout 76 krijgt namelijk een day-one-patch van 54 GB. Naar alle maatstaven een flinke patch, maar nog bijzonderder is dat de base install "slechts" 45 GB bedraagt. Met andere woorden: de patch is groter dan de game zelf. Bij elkaar opgeteld, mag je dus bijna 100 GB leeg maken op je platform.

Fallout 76

Bovenstaande is ontdekt door de mensen van PlayStation Universe. Zij checkten de cijfers op de PS4. Aangenomen wordt echter dat er ook een fikse day-one-patch klaarstaat voor mensen met een Xbox One of PC.

Fallout 76 is vanaf 14 november te checken op PC, PS4 en Xbox One.
    

Trailerovervloed

De Wachtster dook YouTube in, op zoek naar beelden van games die vrij weinig spotlight zien. Ze kwam boven met vier versche trailers. Kijk snel mee naar:

  • Void Bastards – begin 2019 op PC en Xbox One
  • De Trine-collectie – coming soon op Nintendo Switch, eerder op andere systemen
  • The Bug Butcher – nu op Nintendo Switch, eerder op PC, PS4 en Xbox One
  • Steel Rats – nu op PC en PS4


    

Nuketown keert op 13 november terug in Call of Duty: Black Ops 4 

In oktober maakte ontwikkelaar Treyarch Call of Duty: Black Ops 4-spelers al lekker met een tease naar Nuketown. Echt verrassend was dat echter niet. De terugkeer van de map kon namelijk eigenlijk niet uitblijven, aangezien deze zijn opwachting maakt in elke Black Ops-game. Tot dusver wisten we echter nog niet wanneer de fan-favorite zou droppen.

Het verlossende antwoord viel eerder dit weekend op Twitter:

                  

Spreek je geen Russisch? Er staat zoveel als "welkom terug". Wat de Russische invloed op Nuketown precies zal zijn, is nog onduidelijk.

Vanaf 13 november (a.k.a. morgen) mag je dus opnieuw aan de slag in Nuketown. De map komt eerst naar PS4.    
    

Shadow of the Tomb Raider: The Forge DLC-trailer

Geen zin in Nuketown? Gelukkig kun je morgen (13 november) ook aan de slag met de eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider: The Forge.

The Forge DLC voor Shadow of the Tomb Raider bevat onder meer een nieuwe challenge tomb, die je solo of in co-op kunt spelen. Ook belooft de DLC een Score Attack-modus, waarin je brandende orbs moet verzamelen. Ook nieuw is Time Attack. In deze modus moet je zo snel mogelijk een tombe doorsjezen. Ten slotte noemt de Wachtster nog de grenadier skill, waarmee je granaten kunt afschieten, en de Brocken Outfit en het Umbrage 3-80 Weapon.

Wie is er nog lekker bezig met Lara? En wie pakt de game na de release van deze DLC weer op? De comments zijn geopend.
    

State Of Decay 2 krijgt gratis Zedhunter-pack

Marvin bracht jullie gisteren al een karrenvracht nieuws vanaf de X018 Inside Xbox-showcase. De Wachtster vult graag aan met een overgebleven nieuwtje over State of Decay 2.

Tijdens X018 werd namelijk bekend gemaakt dat State of Decay 2 een gratis DLC krijgt. Deze Zedhunter-pack staat in het teken van stealth, en brengt nieuwe, bijbehorende wapens en gear met zich mee. Denk daarbij aan kruisbogen, maar ook een melee-wapens zoals zwaarden, en night vision. Iets minder stealthy, maar wel tof is de jeep.

De Zedhunter-pack voor State of Decay 2 is vanaf 16 november te downloaden op PC en Xbox One.
    

Comic-momentje

Comic-momentje    

Werkt Valve aan VR-headset met Half-Life VR-game?

We hebben het alweer veel te lang niet gehad over die VR-headset waar Valve volgens de geruchtenmolen aan zou werken. De Wachtster presenteert jullie zodoende graag een aantal "gelekte" foto's van de bril.

Valve VR

Valve VR

Valve VR

Valve VR

De foto's verschenen dit weekend op imgur. De oplettende kijker heeft echter al gezien dat de PC in de achtergrond juli 2018 aangeeft. Hoe dat zit, weten we helaas niet. De echtheid van de foto's is namelijk nog niet bevestigd door Valve. De VR-bril op de foto's is in ieder geval wel bijzonder gedetailleerd. Als het onverhoopt toch een hoax blijkt, is er dus wel veel aandacht aan besteed.

Daarbij moet de Wachtster jullie trouwens nog wel effe herinneren aan het feit dat Valve op dit moment samenwerkt met HTC aan hun Vive. Het zou dus ook kunnen dat we hier te maken hebben met een nieuwe Vive-bril.

Daar heeft Uploadvr echter geen boodschap aan. Dit medium weet het echter zeker: het gaat hier om een prototype voor de Valve HMD, met een gezichtsveld van 135 graden. Zij beweren ook dat de bril gebundeld wordt met de Knuckles-controllers en een Half-Life VR-game...
    

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen een kijkje achter de camera van Zelda: Spirit Tracks en de skills van de beste goochelaar ter wereld.


    

Lekker koesen!
    

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord