Een nieuwe Mega Man 

Een nieuwe Mega Man 2013-09-02T14:31:46
De nieuwe Mega Man gaat door het leven als Mighty No. 9. Met als drijvende kracht good old Keiji Inafune. Kortom, dit wordt de game waar Mega Man fans al jaren op wachten!

De echte nieuwe Mega Man

Als Capcom het verdomt, dan doet Keiji Inafune het zelf wel. En dat is maar goed ook, want wie beter dan de oorspronkelijke bedenker van Mega Man kan met een vervolg komen aanzetten? Alleen de naam is net iets anders, verder valt aan alles te zien dat Mighty No. 9 gewoon de nieuwe Mega Man is.

Keiji regelt het allemaal lekker zelf, zijn project staat momenteel op Kickstarter en het lijkt me logisch dat er een lading geld aankomt. Want wie wil er nu niet een ECHT nieuwe Mega Man? Als alles een beetje goed verloopt, vinden we de game op Steam begin 2015. Verder, ja, dit moet wel de game worden die we al jaren echt willen. Het is 2D, old skool, maar toch met fancy graphics en gewoon platformvertier ten top. Deze sfeermakende screen straalt dit al prima uit. 

Mega

Dit filmpje helpt ook wel.

  

Space Pirate Captain Harlock

Je ziet hem in actie hieronder. Gemaakt door dezelfde lui die Appleseed hebben gedigitaliseerd tot CGI filmprent. Afgelopen dinsdag nog op het Venice Film Festival, later ongetwijfeld de rest van de wereld. Voor nu dus een clip.

 

Droogheid

Dorkly heeft het.

Ghehe 

Vervolg Halo 4 is Halo 5

Dat we er een nieuwe Halo onderweg is, wisten we al maar nu weten we ook de naam. Het is Halo 5! Hoe komen ze er op. Internet heeft het zelf gespot in een geupdatete versie van het E3 filmpje, kijk maar.

Halo

Verder weten we niks behalve dat Halo 6 gaat draaien op 60fps.

 

Minecraft gaat Mass Effect

Wat een combi, de Wacht zag hem niet aankomen. Je kunt binnenkort je Minecraft wereld opleuken met een Mass Effect behangetje. In het Mass Effect Mash-Up Pack krijg je een pixelversie van de Mars Facility locatie, Mass Effect textures, Mass Effect craftable items, nieuwe menu's, 36 nieuwe character skins en 22 nieuwe muziekjes. Deze uitbreiding zal verschijnen op 4 september voor de Xbox 360 versie. Dat er 'Mash-Up Pack' in de titel staat, doet trouwens vermoeden dat er nog wel combi's tussen Minecraft en andere games onderweg zijn. Wees voorbereid.

MM 

Road Not Taken

Er lijkt wel geen einde te komen aan nieuwe indie-games. Neem nu Road Not Taken, weer zo'n schattig ogend spelletje wat puur vanwege haar uiterlijk schreeuwt om gespeeld te worden. Ontwikkelaar Spry Fox heeft gekeken naar een gedicht met de naam Road Not Taken en daar een interactieve spelversie van gemaakt. Nu kent de Wacht het gedicht niet, interessanter is dan ook dat we van doen hebben met een puzzelspel waarbij je in de wildernis verloren kinderen zoekt. Had ik al geroepen dat de game er geweldig uitziet?! Trailer-check-tijd.

Road Not Taken komt naar de PS Vita en PS4 begin 2014.

 

Random Awesomeness

Beetje schommelen.... om hem vervolgens compleet de pan uit te trippen. Fantasie, stijl en animatie ten top. Succes met de maandag verder en de Wacht ziet jullie morgen weer!

 

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord