Een date met Destiny 

Een date met Destiny 2013-02-18T09:47:10
Natuurlijk was het Destiny wat de klok sloeg afgelopen nacht. Toch vond de Wacht nog wat smerige geruchten over Aliens: Colonial Marines, gameplaybeelden van Toki Tori 2 en Assassin’s Creed III DLC!

Gearbox gebruikte Aliens geld voor Borderlands?

Een smerig gerucht over Aliens: Colonial Marines; smeriger zelfs dan normaal voor de Nachtwacht. Een zogenaamde Sega-medewerker heeft via Reddit onthuld dat Gearbox veel geld, bedoeld voor Aliens, heeft overgesluisd naar de Borderlands-franchise!

Gearbox didnt care about the game, they spent the money from acm on the borderlands games. Look at the release of borderlands and when aliens was anounced, they had the other companies like timegate do the work.

Aliens

De Sega-schrijver vertelt dat Gearbox alleen geïnteresseerd was in het wegwerken van gamebrekende bugs. Vandaar dat dingen zoals de alien A.I. zo crappy zijn. Meerdere bronnen bevestigen dat het meeste werk geoutsourced werd door Gearbox. Natuurlijk kan iedereen zich voordoen als een Sega-medwerker, dus neem deze dramatische Goede Tijdens, Slechte Tijden twist met een korreltje zout.

 

God of War: Ascension demo 26 februari

Goed nieuws voor de twee PS3-bezitters die niet fan zijn van Kratos, Sony brengt 26 februari een God of War: Ascension demo naar de PlayStation Store! De game komt twee weken later uit dus de timing is lekker.

Kratos

Oké, 26 februari duurt nog even, maar er zijn een paar lucky bastards die vanaf 20 februari de demo krijgen. Via de Rise of the Warrior social game, kun je al een tijdje allerlei goodies voor de multiplayer unlocken. Daar zit nu ook early access voor de demo bij! Enige dat je hoeft te doen is als eerste tien miljoen punten binnenharken. De Wacht heeft geen idee hoe veel tijd dit kost… en om eerlijk te zijn wil hij dat ook helemaal niet weten. Uh… succes!

 

Alles over Destiny

Het deksel is van Destiny af en de Wacht ruikt de heerlijke geur van awesomeness al van een kilometer afstand. Je kunt alles over de game sinds gisterenavond lezen op PU.nl. Wouter was aanwezig bij de reveal en is zeer enthousiast over de kennis die hem is overgedragen. De Wacht vermoedt dat z’n eerste reactie ongeveer zo klonk:

Maar het kan ook anders zijn gegaan. Ik was er niet bij…

Dus zeker effe zijn Destiny artikel checken hiero!


Cultureel supplement: Rihanna

Het is weer tijd voor het cultureel supplement van de Nachtwacht. Gewoon, omdat de overheid alles met een cultureel supplement automatisch subsidie geeft (niet doorvertellen aan Maarten alsjeblieft!)

Het onderwerp van vandaag is Rihanna. Tuurlijk de meesten zullen haar vooral zien als de zoveelste ghettozangeres… of erger… maar feit is dat ze weldegelijk een verdomd mooi nootje kan zingen. Het favoriete nummer van de Wacht is Stay en deze zou ik graag met jullie willen delen.

Helaas zijn er wat problemen met copyright, vandaar dat ik moet uitwijken naar een cover.

Wacht even… was dat fucking Vin Diesel? Nee. Nee! Dat kan niet! Ik hoest hier letterlijk bloed op van verontwaardiging!

 

Nieuwe werknemers nodig voor Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Metal Gear Solid: Ground Zeroes komt hopelijk dit jaar nog uit. Er moet echter nog veel werk verzet worden want volgens Gamasutra gaat Kojima’s team weer mensen rekruteren op de aankomende GDC. Dit deden ze eerder ook voor Metal Gear Solid 5, een project dat nog verder in de toekomst ligt.

Big Boss

Specifiek is Hideo Kojima op zoek naar project engineers die graag willen werken aan een project voor high-end PC’s en consoles. Ground Zeroes hoort daar ook bij want het draait op de Fox Engine. Deze flexibele engine onthult Kojima in maart officieel op de beurs en gaat zowel huidige games als next-gen projecten ondersteunen.

Verwacht dus volgende maand wat verse info over Metal Gear Solid: Ground Zeroes en misschien wel meer…

 

Assassin’s Creed III: The Infamy DLC video

Misschien heb je Assassin’s Creed III al uitgespeeld, maar Ubisoft is nog lang niet klaar met het bespelen van de Amerikaanse geschiedenis. De komende maanden komt er singleplayer DLC uit die een alternatief verhaal vertellen met Connor;  een waarin hij nooit assassin werd en waarin George Washington een krankzinnige koning is.

Het eerste hoofdstuk The Infamy, komt deze week uit voor Xbox 360, PS3 en PC. GameTrailers had alvast de eerste beelden. Ze bewijzen dat het zeker volwaardige singleplayer content wordt.

Verwacht deze week een uitgebreide Feature over de nieuwe Assassin’s Creed III content!

 

Dead or Alive 5 Plus gameplay

De PlayStation Vita kan alle liefde gebruiken die het krijgt. Gelukkig trekt Team Ninja het Dead or Alive 5 blik open, vol wulpse vechters die vechten met… uh, veel liefde. Fuck, zelfs ik weet niet waar die zin naartoe ging…

Anyhoe! De definitieve versie van het vechtspel komt naar de Vita toe. Met het touchscreen kun je de vechters zelfs ‘aanraken’. Het is nog niet bekend of de verbeterde boob physics ook worden overgezet, maar de Vita heeft een gyroscoop dussssssffffplh!

Dead or Alive 5 Plus ligt 22 maart in de Nederlandse winkels als de goden het toelaten.

 

Twintig minuten Toki Tori 2!

Toki Tori 2 is in z’n laatste ontwikkelfase volgens de Two Tribes Twitter. Vandaar dat de Wacht ruim 20 minuten gameplay van de Nederlandse puzzelaar vond. Check hoe veel die graphics verbeterd zijn in de afgelopen maanden! De game komt eerst naar Wii U en later naar Steam en wellicht andere systemen.  

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord