'EA heeft leren luisteren naar gamers' 

'EA heeft leren luisteren naar gamers' 2014-08-19T10:57:20
EA heeft eindelijk leren luisteren naar gamers, volgens de CEO van het bedrijf tenminste. Daarnaast krijgt CoD: Advanced Warfare ook een multiplayer zonder exoskeletons en worden we welkom geheten op Venus in Destiny. Nachtwacht, goedemorgen.

Hacking

 

Call of Duty: Advanced Warfare krijgt ook exo-loze multiplayer

Advanced Warfare zal een frisse wind zijn door de Call of Duty franchise, want die exoskeletons zullen de gameplay echt wel anders aan laten voelen dan voorheen. Maar de oldskool shooter fans zullen vast aangenaam verrast zijn dat er naast de campaign en multiplayer ook een exoskeleton-loze multiplayer in de game zit. Dit hebben Michael Condrey en Glen Schofield van Sledgehammer Games laten weten in een interview.

CoD: Advanced Warfare

Deze multiplayer mode bevat in ieder geval Team Deathmatch en Domination en sowieso geen exoskeletons of boosts. Verder wilden de mannen er nog niet bijzonder veel over kwijt, maar het is fijn om te weten dat je opties hebt. Waarom je niet met zo’n gruwelijk exoskeleton wil spelen snapt De Wacht niet helemaal, maar hey, ieder zijn ding.

 

Destiny – welkom op Venus

Altijd al wel eens naar Venus willen reizen? Nee? Het is dan ook een van de minder populaire planeten, maar in Destiny is er flink wat te doen. Dat is wel te zien in deze Venus First Look trailer. Zet samen met de Guardians de eerste stappen op deze planeet:

 

EA wordt beter in het luisteren naar gamers’

Andrew Wilson, CEO van EA, heeft in een interview aangegeven dat EA niet altijd de beste luisteraar was, maar dat ze er wel beter in worden. Het klinkt alsof EA wat kleine foutjes goed moet praten tegenover zijn vriendin, maar ze hebben het toch echt over gamers. Vroeger was het altijd lastig om de gamer te peilen volgens Wilson, want men wist pas wat de gamer wilde, wanneer de verkoopcijfers bekend waren. Tegenwoordig, met digitale aankopen en het internet in het algemeen, is het heel snel duidelijk wat we wel en wat we niet willen.

Andrew Wilson

EA heeft ook geleerd dat er geen one size fits all oplossing is. Dus ze zullen niet alleen retailer-sales pushen of alleen EA Access, maar een soort gecombineerde aanval doen op onze portemonnees. Over EA Acces had Wilson vooral lovende woorden:

"We believed when we launched [EA Access] that it was great value, and gamers, for the most part, have fed back that it's great value. We're going to continue to put things into that service that make it even better value. It will evolve and go through lots of permutations over time as we listen and learn from players who engage with it.”

Al met al klinkt het alsof EA ondertussen eindelijk begrijpt hoe de wereld in elkaar steekt. Hopelijk betekent dat ook dat ze kappen met microtransacties.

 

The goddamn Batman op Facebook

Ja, De Wacht heeft Guardians of the Galaxy ondertussen gezien en het enige wat hij nu nog wil, is hem nog een keer zien.

Batman Groot

 

Pokémon cijfers

Afgelopen weekend vond het wereldkampioenschap Pokémon plaats in Washington DC. De Koreaan Se Jun Park heeft dit uiteindelijk gewonnen in twee rondes die niet eens bijzonder spannend waren, maar alsnog zal ik even naar de eerste en tweede ronde linken. Super cool voor die gast natuurlijk, maar ook voor De Wacht, want die heeft nu een goede reden om eens in cijfers te laten zien hoe belachelijk populair de Pokémon franchise nu eigenlijk is.

  • De Pokémon games zijn wereldwijd in totaal al meer dan 260 miljoen keer verkocht.
  • De Pokémon Trading Card Game heeft 21,5 miljard kaarten verscheept naar 74 landen in tien talen.
  • De Pokémon animatieserie is nu bezig met het 17e seizoen en heeft daarmee al meer dan 800 afleveringen.
  • Er zijn 17 full-lenght Pokémon films verschenen
  • Pokémon X en Y hebben in de eerste vier maanden na release al twaalf miljoen exemplaren verkocht.

Pokemon X Y

Zoals je merkt gaat het nog steeds lekker daar in het Pokémon hoofdkwartier en met de komst van Omega Ruby en Alpha Sapphire zal dat vast niet minder worden.

 

Tomb Raider moet Xbox One’s Uncharted worden

Het is misschien wel een beetje open deuren intrappen, maar nu dat Rise of the Tomb Raider in ieder geval tijdelijk exclusief is voor de Xbox One, heeft Phil Spencer gezegd dat dit hun Uncharted is. De Wacht parafraseert hier wel enigszins. Dit is het precieze antwoord wat Spencer gaf op de vraag of deze exclusiviteits-move als doel had om te concurreren met Uncharted:

“Totally. I’m a big fan of Uncharted and I wish we had an action adventure game of that ilk. We’ve started some, and we’ve looked at them. But we don’t have one today of that quality. This is an opportunity.”

Rise of the Tomb Raider

Spencer zegt wat we allemaal al wisten. Hij zegt het alleen nu dat de stof een beetje is neergedaald, en mensen niet meer zo mega over de zeik zijn vanwege deze exclusiviteit. Tenminste, nu blijkt dat de Rise of the Tomb Raider alsnog een kans heeft om op andere platformen te verschijnen.

 

GTA V - De beste slechte stuntvideo ooit

Directed by Michael Bay?

 

Middle-earth: Shadow of Mordor DLC en Season Pass aangekondigd

Zelfs voordat Middle-earth: Shadow of Mordor gereleased is, weten we al dat we ons niet snel hoeven te vervelen. Er is namelijk al DLC aangekondigd en de daarbij behorende season pass. Sommige extra missies zijn alleen beschikbaar voor season pass houders en zij krijgen mogen ook eerder beginnen met een reeks challenges genaamd ‘Trials of War’. Wat de pass verder bevat is het volgende:

  • Exclusieve ‘Guardians of the Flaming Eye’ Orc Warband mission. Hierin moet je vechten tegen elite Defenders voor de Black Gate en kan je de Rising Flame Rune verdienen.
  • Early acces tot ‘Trials of War’. Hierin moet je vechten tegen een reeks van Saurons legioenen en de de scores zijn te vinden op een leaderboard.
  • Nieuwe story missions waaronder ‘Lord of the Hunt’ en ‘The Bright Lord’. Deze zijn samen goed voor een paar uur extra speeltijd.
  • Toegang tot toekomstige content. Alles wat nog aangekondigd wordt voor de game, is binnen handbereik voor season pass holders.

Shadow of Mordor

De prijs is nog niet bekend, maar dit alles is beschikbaar vanaf 3 oktober. Hebben we al geïnteresseerden op PU.nl?

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

Call of Duty

REACTIES (60) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord