Update: 'Call of Duty: World at War II onthulling op 4 mei' 

Update: 'Call of Duty: World at War II onthulling op 4 mei' 2015-01-23T09:51:46
Een donkere nacht valt. Microsoft hult zich in nevelen, zombies kloppen op de deur van Italiaanse game retailers, schattige meisjes slaan iedereen in elkaar en een van de grote vetes uit de gamewereld wordt uitgevochten. Klinkt als een klus voor de Nachtwacht.

Update:

Het was blijkbaar nog niet de bedoeling dat het Call of Duty-nieuws naar buiten kwam, want de Xbox community manager heeft de tweet inmiddels ontkracht:

Als hij de waarheid spreekt heeft hij verdomd veel moeite in zijn 'onofficiele' afbeelding gestoken. Gezien de tijd en de Romeinse twee precies overeen komen met de gelekte flyer, én het feit dat Black Ops 2 ook via morse code werd onthuld, denken wij eigenlijk dat meneer Patel gewoon zijn mondje voorbij heeft getweet. To be continued...

Origineel bericht:

Achtergrondmuziekje

Deze is mèèèèèèèèèèèèlig. 

 

Fysieke versie Dying Light op 20 februari?

Op 27 januari is de digitale versie van Dying Light beschikbaar, maar de verzamelaars van schijfjes zullen wat langer moeten wachten om spinning moves met hakbijlen om ondoden los te laten. Wanneer de game fysiek uitkomt is nog niet bekendgemaakt, maar een Italiaanse retailer denkt te weten hoe de vork in de uitgestelde steel zit. Volgens Gamestop Italië zou de game op 20 februari uit moeten komen. 

Warner Bros. heeft nog geen reactie gegeven op het bovenstaande slippertje van Gamestop. Tot die tijd blijft de Wacht lekker zout gieten. Naast dit gerucht heeft de Wacht ook een gloednieuwe trailer voor jullie. De Wacht heeft zin om die game te spelen, alle hersens nog aan toe. 

 

'Call of Duty: World at War II onthulling in mei'

De community manager van Xbox Canada, Raj Patel, heeft een mysterieus plaatje getweet met daarin een stuk morsecode. NeoGAF is er uiteraard meteen bovenop gedoken, en de vertaling is:

"Presented by Xbox, 10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015"

Deze mysterieuze aankondiging sluit naadloos aan op een eerder gelekte flyer waarin dezelfde tijd en dezelfde Romeinse twee staan, alleen dan met wat interessante extra info:

Het blijft natuurlijk een gerucht maar gezien TreyArch, de makers van de eerste World at War, dit jaar aan de beurt is om Call of Duty te maken en de vele overeenkomsten tussen de tweets van de Microsoft-medewerker en de gelekte flyer lijkt het ons safe om te zeggen dat we 4 mei de eerste beelden van World at War II  gaan zien.

Trials Fusion gratis online multiplayer update

Welcooome to the futuuuurreeee! Vanaf heden is online multiplayer beschikbaar voor Trials Fusion op de PC, PS4, Xbox One en Xbox 360. Op PC en current-gen zijn drie nieuwe gameplay modes toegevoegd waar met vier tot acht spelers tegelijk gespeeld kan worden. Op de Xbox 360 zijn dit maximaal vier spelers. Dat is allemaal leuk en aardig, maar de Wacht heeft al sinds het uitkomen van deze game problemen met verbinding maken met Ubi's servers. Binnenkort nog maar eens proberen, dan.  

Naast deze update komt op 27 januari het vierde contentpakket uit, genaamd Fire in Deep. Hierin zitten 11 nieuwe tracks, vijf nieuwe achievements en trophies, 27 nieuwe track challenges en een bult nieuwe editor objects. Als je de season pass hebt is dit pakket gratis, zo niet dan is hij €4,99. Mocht je de season pass nog niet hebben dan kan je deze nog aanschaffen voor €19,99. 

 

Game of Thrones ep. 2 - trailer

In het onderstaande trailertje steekt Telltale wat veren in hun eigen reet. Deel twee van de GoT serie komt eraan! 

 

Dead Rising: Watchtower trailer

In deze trailer krijgen we een eerste indruk van Dead Rising: Watchtower, de filmadaptatie van Dead Rising. De hoofdrol is voor Frank West, gespeeld door acteur Rob Riggle. Riggle zat onder andere in The Hangover, 21 Jump Street en Let's Be Cops. Andere acteurs en actrices die in Watchtower te zien zijn zijn Virginia Madsen, Denis Haysbert, Meghan Ory, Jesse Metcalfe, Aleks Paunovic, Harley Morenstein en Keegan Conner Tracy. Transformers regisseur Lorenzo di Bonaventura leidt het project, en het is geregisseerd door Zach Lipovsky. De beschrijving luidt als volgt: 

“Dead Rising: Watchtower takes place during a large-scale zombie outbreak. When a mandatory government vaccine fails to stop the infection from spreading, the four leads must evade infection while also pursuing the root of the epidemic, with all signs pointing to a government conspiracy. Politics, public paranoia, and media coverage play an important role in the story’s narrative.”

De film komt op 27 maart uit, en zal alleen te zien zijn via Crackle - een online videoplatform. Crackle heeft ook een mobile, PlayStation en Xbox app. 

Lijkt het jullie wat?  

 

20 minuten Dead or Alive 5: Last Round 

Tecmo heeft weer twintig minuten nieuw beeldmateriaal van DOA5: Last Round vrijgegeven. Veel knokkerij, hier en daar een stuiterende tiet en veel beelden van Honoka, het nieuwe personage. Get ready... fight! 

 

Monstrum is voor Tjeerd 

De Wacht is blij dat Tjeerd unaniem is verkozen tot de redacteur die tegen zijn zin horrorgames moet spelen. Alleen al bij de gedachte begint de Wacht te stuiptrekken. De onderstaande trailer van Monstrum bevestigt weer eens waarom de Wacht nooit horrorgames speelt, al vindt hij de monsters in deze game er heel tof uitzien. 

De game gaat 29 januari in Early Access op Steam en bevat dan twee van de drie monsters in de game. Monstrum zou een combinatie tussen horror/survival en roguelike moeten zijn, en vindt plaats op een verlaten vrachtschip. Elk monster heeft een unieke manier van jagen en zal je op een andere manier proberen in je broek te laten schijten. De bedoeling is dat je een van de drie uitwegen uit het schip weet te vinden, die ieder hun eigen obstakels kennen. 

 

Falout vs. Skyrim 

Voor eens en voor altijd: WELKE IS ER BETER? 

 

Legend of Zelda theme in 10 stijlen 

Dit soort medleys zijn meestal niet aan de Wacht besteed, maar deze is gewoon de shit! 

 

Later! 

REACTIES (57) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord