Dit zijn de 5 populairste personages in Apex Legends 

Dit zijn de 5 populairste personages in Apex Legends 2020-11-30T00:17:43
Welke Legends worden er het vaakst gekozen in Apex Legends? We hebben een top 5! Ander nieuws deze N8W8: agent Zlatan Ibrahimovic laat zich uit over FIFA 21, Assassin’s Creed Valhalla patch 1.0.4 onder de loep genomen en Animal Crossing: New Horizons verkoopt als een malle - ook in Japan.

Cats <3
       

Dit zijn de 5 populairste personages in Apex Legends

Uiteraard heeft iedereen zijn eigen favoriete Apex Legends-personage. Ben je benieuwd of anderen jouw mening delen? De Wachtster vertelt jullie graag welke personages het populairst zijn!

Apex Legends News deed een onderzoekje naar de populairste Apex Legends-personages, gebaseerd op de mate waarin de personages gekozen worden. De resultaten zullen waarschijnlijk weinig mensen echt verrassen… Wraith blijkt namelijk de populairste Legend in de game!

Hieronder de volledige top 5:

  1. Wraith
  2. Bloodhound
  3. Horizon
  4. Octane
  5. Lifeline 

Naast Wraith vinden we dus ook Bloodhound, Horizon, Octane en Lifeline in de lijst met populairste Apex Legends-personages.

Apex Legends

Wat vinden jullie van de top 5? Staat jullie favoriet ertussen?

De commentsectie staat tot jullie beschikking!
         

Agent Zlatan Ibrahimovic over FIFA 21: ‘Het gaat om geld’ 

En dan het volgende hoofdstuk in de saga ‘Zlatan Ibrahimovic versus EA Sports’. Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat Ibrahimovic het niet oké vindt dat zijn beeltenis (zonder zijn expliciete, persoonlijke toestemming) gebruikt is voor FIFA 21. Vandaag doet de agent van de voetballer (letterlijk…) een duit in het zakje!

In een interview met TalkSport (via Eurogamer) werd Ibrahimovic zijn agent Mino Raiola bevraagd over zijn dreigement om EA Sports voor de rechter te dagen over het gebruik van Ibrahimovic zijn beeltenis in de FIFA-games. De interviewer vraagt Raiola waarom er nog geen concrete actie is genomen om EA Sports te stoppen. “Alles op zijn tijd”, antwoordt Raiola, waarna de interviewer impliceert dat het Raiola vooral gaat om het verdienen van extra geld aan licenties. En dat wil de agent best toegeven:

"EA Sports is not a charity foundation... This is about money. This is about rights. This is about who can exploit whose rights. And it's a principle. And why we don't do things before or after is a call we will make and we don't need to explain now."

De interviewer besluit verder te vragen en begint over de commissie die Raiola misloopt… Die insinuatie gaat de agent echter te ver! Hij hangt vervolgens namelijk glashard op! Je checkt het pittige interview achter de klik.

FIFA 21

Wat een toestand, hè?

Maar goed, of het nu om geld of principes gaat, de grote vraag blijft hetzelfde: hebben de spelers een echte zaak? Is het echt haalbaar om voor elke speler te onderhandelen? De tijd zal het leren.

EA lijkt in ieder geval weinig onder de indruk. Je vindt je Ibrahimovic namelijk nog gewoon in FIFA 21!
       

Comic-momentje

Comic-momentje
        

Assassin’s Creed Valhalla patch 1.0.4 onder de loep genomen

Erik vertelde jullie afgelopen donderdag al over een grote patch voor Assassin's Creed Valhalla, waarmee Ubisoft hoopte allerlei bugs en andere problemen in de game op te lossen. Met dat ‘andere problemen’ doelde de ontwikkelaar bijvoorbeeld op grafische performance issues als screen-tearing.

Zou het Ubisoft gelukt zijn om Assassin's Creed Valhalla technisch en grafisch gezien nog beter te maken? De mensen van Digital Foundry geven het antwoord door de patch op PS5 en Xbox Series te checken:

Assassin's Creed Valhalla is beschikbaar op PC, PS4, PS5, Xbox Series X en S, en Xbox One.
       

Animal Crossing: New Horizons verkoopt als een malle, ook in Japan

Aangezien jullie waarschijnlijk ook plenty mensen kennen die Animal Crossing: New Horizons gekocht hebben, zal het jullie niet verbazen dat de game hier in het westen een enorm succes is. Minder vanzelfsprekend is het grote succes in Japan!

Ook in Japan krijgt men geen genoeg van Animal Crossing: New Horizons. Volgens informatie van Game Data Library (via Destructoid) is de game al meer dan zes miljoen keer over de Japanse toonbanken gegaan. Een bijzondere mijlpaal, die nog maar door vijf games bereikt is! De laatste van die vijf was New Super Mario Bros., die in 2006 voor de Nintendo DS werd uitgebracht.

Animal Crossing: New Horizons

Game Data Library meent trouwens ook nog dat Animal Crossing: New Horizons waarschijnlijk het snelst verkopende spel in de Japanse geschiedenis is! De vier andere games deden er namelijk veel langer over om die magische grens van zes miljoen verkochte exemplaren te bereiken. Kijk maar:

  1. Pokémon Gold/Silver (13 maanden)
  2. Pokémon Red/Green/Blue (26 maanden)
  3. Super Mario Bros (ongeveer 4 jaar)
  4. New Super Mario Bros (4,5 jaar)

Bijzondere prestatie, hoor!
       

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: partyfeitjes over Pokémon FireRed en LeafGreen, helden in games die toch niet zo heldhaftig bleken, en de terugkeer van een van de Wachtster haar favoriete WoW-kanalen.


        

Lekker koesen!

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord