Devil May Cry 5 is ongeveer voor 75 procent af 

Devil May Cry 5 is ongeveer voor 75 procent af 2018-06-25T06:47:42
Meer info over Devil May Cry 5, een gelekte PS4-bundel met Fortnite en een fysieke editie van de Switch-versie van Hollow Night. Dat, en meer, in deze Nachtwacht.

Het is zondagnacht, een paar weken na E3, dus het nieuws gutst op dit moment niet alle kanten op. De Wacht heeft echter flink lopen graven en toch een aantal interessante nieuwtjes voor je gevonden om de week weer mee te beginnen. Of je nou naar die premature graftombe die we het kantoor noemen moet, of je lekker op je luie reet voetbal of de seizoensfinale van Wesworld gaat kijken, begin de dag met wat vers gamenieuws. Hierrrr!

Devil May Cry 5 is ongeveer voor 75 procent af

In het nieuwe nummer van het Japanse tijdschrift Famitsu worden we getrakteerd op meer info rondom het op E3 aangekondigde Devil May Cry 5. De ontwikkeling van de game zou nu zo'n 75 procent af zijn en er wordt meer info in de zomer van 2018 verwacht. Maar het is nu toch zomer? Ja, maar het is logischer als we meer te weten komen op Gamescom in augustus en Tokyo Game Show in september. De game staat overigens gepland voor in de lente van 2019, dus dat moet haalbaar zijn.

Het artikel meldt ook dat de slechterik in DMC5 sterker is dan alle vijanden die in eerdere DMC-games zaten. Red Grave City is overgenomen door een gigantische demonenboom en zijn wortels strekken zich door heel de stad. De boom houdt wel van wat menselijk bloed, dus dat bevalt de inwoners van de stad allerminst. Devil May Cry 5 draait op de RE Engine, die ook werd gebruikt voor Resident Evil 7. 

De game is in ontwikkeling voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Hype!


First 4 Figures maakt een cool Spyro the Dragon-beeldje

First 4 Figures maken zeer exclusieve (en dus vrij dure) beeldjes van videogames, en de volgende op de lijst is Spyro the Dragon, aangezien later dit jaar een remake van de trilogie komt. Dit beeldje van de Crystal Dragon uit de games komt in drie versies: gekristalleerd, exclusief en standaard. De eerstgenoemde is doorzichtig en gloeit op in het donker. De exclusieve editie heeft iets matter verf, maar net als de gekristalleerde versie zitten er LED-effecten in. De standaard editie is gewoon het beeldje zonder poespas.

Elk van de drie beeldjes kost 474,99 dollar, en dat is nog zonder verzendkosten. Er komt ook een double pack, waarin je kunt kiezen welke twee van de drie versies je wilt, en die is voor 899,99 dollar beschikbaar. Dat is geen kattepis. Vanaf 26 juni kun je reserveren en de draken moeten in februari 2019 verzonden worden.


Team Cherry werkt aan fysieke Switch-editie van Hollow Knight

Hollow Knight is natuurlijk een geweldige indiegame en gelukkig kunnen sinds E3 ook Switch-eigenaren er van genieten. Ben je nu iemand die liever fysieke games koopt (de Wacht steekt zijn hand op), dan is er goed nieuws: ontwikkelaar Team Cherry werkt namelijk aan een fysieke Switch-editie van de game.

Heel veel is er nog niet over bekend, helaas. Tijdens een AMA-sessie op Reddit liet Team Cherry weten dat er een fysieke editie voor de Switch aankomt, maar hoe die precies in de winkels komt te liggen, en in welke oplage, is nog niet bekend. 'Hopelijk hebben we binnenkort meer nieuws!' Afwachten dus.

Hollow Knight is ook op PC en Mac beschikbaar. Wát een game beste PU-lezers, wát een game.


PlayStation 4-bundel met Fortnite in de maak

Ondanks het gedoe rondom cross-play maken Epic en Sony toch een slimme zet: er komt op 16 juli namelijk een PlayStation 4-bundel met de immens populaire game uit. De bundel werd op de Italiaanse PlayStation Facebook-pagina onthuld en hoewel het niet bekend is waar de bundel overal uitkomt, lijkt het ons sterk als Sony en Epic de kans laten liggen om hem op zoveel mogelijk plekken beschikbaar te stellen.

Maar de Wacht hoort je nu denken, 'Fortnite is toch gratis'? Klopt, daarom bevat de bundel ook 500 V-Bucks en een exclusieve skin. Vooral die skin is de crux van het verhaal. Veel Fortnite-gamers doen bijna letterlijk een moord voor skins die nauwelijks verkrijgbaar zijn. Het zou de Wacht niets verbazen als kort na de release op 16 juli er dan ook flink wat codes voor de skins op verkoopsites verschijnen, die misschien wel voor evenveel geld als een gloednieuwe PS4 over de toonbank gaan.

De bundel is op moment van schrijven nog niet officieel op PlayStation Blog aangekondigd, maar wanneer dat gebeurt zal er ook wel een prijs aangekondigd worden. Die zal wel rond de prijs van een normale PS4 liggen.

Update: de bundel is intussen op Bol.com te vinden voor 299 euro. De release staat volgens de website op 29 juni, oftewel aanstaande vrijdag.

Fortnite


De lanceringstrailer van De Sims 4: Seizoenen

Jahaha, dit is hem dan, het nieuwtje waar jullie allemaal op zaten te wachten in deze Nachtwacht. Het is de lanceringstrailer van De Sims 4: Seizoenen! De uitbreiding is nú verkrijgbaar. Helemaal gek!


BioWare over de verhaalvertelling in Anthem

En de Nachtwacht wordt afgesloten met een nieuwe video van Anthem. Game Informer maakte deze video met de general manager, lead producer en executive producer van BioWare en zij leggen piekfijn uit hoe men in Anthem gaat proberen een interessant verhaal te vertellen, terwijl het natuurlijk wel een co-op game is. Een fijne maandag, beste PU-bezoekers!

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord