Destiny's raid Crota's End is solo gehaald in een half uur 

Destiny's raid Crota's End is solo gehaald in een half uur 2014-12-19T09:45:32
Rockstar verrast ons met sneeuwballen, cadeaus en vuurwerk guns in GTA Online. Daarnaast Unreal 4 engine voor Street Fighter V en de nieuwe raid in Destiny is solo in een half uur uitgespeeld. Nachtwacht, goedemorgen.

Kerst DLC voor GTA Online

Hallee! Het is bijna Kerstmis in deze wereld en in vele anderen. Overal gaan de kalkoenen in de oven en worden er sneeuwballengevechten gehouden, als er tenminste sneeuw valt. In Los Santos gaat dat zeker gebeuren, want het maakt allemaal deel uit van de kerst-DLC waar De Wacht het gisteren al over had. Rockstar heeft ondertussen laten weten wat we allemaal kunnen verwachten, naast besneeuwde straten natuurlijk.

De besneeuwde straten lenen zich uiteraard bijzonder goed voor sneeuwballengevechten, dus daar mag je je met je online crew aan gaan wagen. Eens even geen dood en verderf kan ook wel rustgevend werken. Daarnaast zijn er speciale crate drops tijdens de vakantie met daarin speciale shirts, zowel nieuwe als vintage GTA Online outfits. Op 1e kerstdag mag je ook nog een cadeautje verwachten onder je kerstboom in je appartement. Ook zijn de Firework Launcher en Firework rocket ammo terug om het nieuwjaar knallend in te luiden.

GTA Online

Als je een miljoen wil verdienen in GTA geld kan je meedoen aan de fotowedstrijd. De hele vakantie kan je je dolste foto’s insturen via #FestiveSurprise. Deze wedstrijd loopt tot 5 januari en dan zal Rockstar vijf winnaars kiezen die met een flinke buidel geld huiswaarts keren. Je hoeft je dus niet te vervelen in Los Santos de komende weken!

 

Gran Turismo 6 update brengt nieuwe auto’s met zich mee.

De Wacht moet schoorvoetend toegeven dat hij bijna niks van auto’s weet én eigenlijk niks heeft met realistische race games, maar hij kan zich wel voorstellen dat er een aantal autofielen op PU.nl hangen die de update van Gran Turisme 6 erg kunnen waarderen. Deze update brengt een haffel nieuwe auto’s naar de racer. Check de makers die het een en ander vertellen over de nieuwe racemonsters:

  

Steam holiday sale is begonnen

We zijn nog maar net bijgekomen van de Steam Sale van enkele weken geleden en ze pleuren alweer al hun games in de aanbieding. Hoeveel geld heb je nog nodig van ons voordat je Half Life 3 maakt GabeN? Zeg het ons! Anyway, mocht je nog iets gemist hebben de vorige keer en nu weer wat geld op je rekening hebben, dan zijn de volgende titels nu bijna gratis tot zondag:

Steam Sale

Daarnaast zijn er ook nog flash sales die twaalf uur geldig zijn, en op het moment van schrijven zijn dit de volgende:

Steam Flash Sale

Dus gooi je geld maar weer richting Steam vrinden, dat doet De Wacht ook...

 

Fietsen in GTA V

Zoals het alleen in GTA V kan natuurlijk...

 

Street Fighter 5 wordt ontwikkeld met Unreal 4 engine

Vandaag heeft Capcom, de studio die nu Street Fighter 5 ontwikkelt, aangegeven dat ze dat doen met Epic’s Unreal 4 engine. De voornaamste reden daarvoor is dat ze hun game op de best mogelijk manier aan hun fans willen presenteren. Goh, wat aardig van ze. Daarvoor hebben ze dus wel de nieuwste technologie nodig en dat is de Unreal 4 engine. Dit is wat Bochan Kim, producer bij Capcom, erover te zeggen had:

"Our goal with the next generation of Street Fighter is to take our beloved fighting game franchise and bring it to our fans in the best way possible. In order to fully deliver on that promise, we know we have to incorporate the latest and greatest technology available, which is why we partnered with Epic Games to power Street Fighter V using Unreal Engine 4."

Street Fighter V

Taka Kawasaki van Epic is er zelfs trots op dat hun engine gebruikt wordt in deze legendarische fighter. Tekken 7 draait trouwens ook op deze engine, dus dat maakt in totaal al twee fighting games die werken op Unreal 4. De Wacht verblijde de fans laatst nog met een extended trailer van de game waarin een sneak preview naar een speelbaar personage werd gegeven. De game komt er dus daadwerkelijk zo goed uit te zien. Nice.

 

Destiny’s raid Crota’s End solo uitgespeeld in een half uur

De raids uit Destiny zijn een van de tofste dingen die De Wacht de afgelopen tijd gedaan heeft. Chaos en geschreeuw in zijn oor van de game-journo’s van Nederland die er toe doen en dan na een paar uur eindelijk het verlossende schot geven, wat een mooie zondag was dat. Nu zijn er altijd mensen die het beter kunnen, al dan niet gebruik makend van bugs en glitches, maar deze dude solo’d de nieuwe raid uit Dark Below in een half uur. Verdomme, dat is best netjes... Wil je zien hoe hij het doet? Kijk dan hieronder, maar wil je liever blind de raid ingaan, dan scroll maar lekker verder.

 

World of Warcraft’s moeilijkste baas in 18 minuten verslagen

Over bazen gesproken. In World of Warcraft zitten ze ook en die zijn ook verdomd lastig om te verslaan. Solo gaat je dat nooit lukken, maar met een degelijk team is het wel te doen. Mar'gok is de lastigste baas uit de MMORPG die is toegevoegd in de Warlords of Draenor uitbreiding en de clan Paragon heeft hem op de ‘hard’ verslagen in 18 minuten. Dat is de snelste tijd tot op heden. Kan iemand De Wacht vertellen wat er allemaal gebeurt? Want hij vindt het super knap hoor, maar hij snapt er tegelijkertijd geen reet van.

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

Goocheltruc du jour! Door Weird Al.

 

REACTIES (34) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord