Dead Rising 1 en 2 Remaster bevestigd voor PS4 en Xbox One 

Dead Rising 1 en 2 Remaster bevestigd voor PS4 en Xbox One 2016-07-19T01:04:39
Live vanaf de Republikeinse Conventie, waar ik tevergeefs Donald Trump in een Pokéball probeer te vangen, rapporteert de Nachtwacht zich! Met groot Dead Rising-nieuws, Rise of the Tomb Raider PS4 releasedate geruchten, nieuwe Tekken 7 personages en Pokémon GO is nog steeds populairder dan je moeder!

Rise of the Tomb Raider PS4 releasedate is 11 oktober?

We beginnen met een gerucht en wel een over de releasedate van Rise of the Tomb Raider voor PS4. De game is goed en al lang en breed uit voor Xbox One en PC. Maar door het contract met Microsoft, moeten PlayStation-eigenaren een jaar wachten op hun port. Vraag is alleen wanneer dat exclusiviteitsjaar precies over is. Square Enix houdt vooralsnog de kaken stijf op elkaar maar volgens GameStop Italy wordt het 11 oktober! Check de productpagina.

Rise of the Tomb Raider

Dezelfde datum wordt ook genoemd in de GameStop database, waarvan de Italiaanse gamesite Everyeye een afbeelding kreeg doorgestuurd. Interessant is dat de (placeholder) boxart geen speciale editie noemt. Je zou verwachten dat na een jaar wachten de PS4-versie ook de DLC mee zou krijgen. Het blijft voorlopig bij een gerucht maar het wordt hoog tijd dat Square Enix hun najaars line-up volledig onthult.

    

Dead Rising 1 en 2 komen naar PS4, Xbox One en PC!

Gisteren verscheen het gerucht dat de eerste Dead Rising weleens naar de PS4 kan komen. Dat gerucht zat er compleet naast.

Dead Rising remaster

Dead Rising 1, 2 en Off The Record komen namelijk naar de PS4! En de Xbox One! En deel 1 komt na jaren ook eindelijk naar de PC!

Half in the Bag

Capcom heeft het grote nieuws bevestigd tegenover Eurogamer, die als een van de eersten schreef over de Trophies voor de Dead Rising remaster. Een slimme zet van Capcom, die volledig in hun nieuwe strategie past. De Dead Rising remasters verschijnen later dit jaar voor de eerder genoemde systemen. Dead Rising 4, waarin hoofrolspeler Frank West terugkeert, verschijnt eind dit jaar exclusief voor Xbox One en PC. Het gaat om een timed-exclusive dus eind 2017 verschijnt de PS4-versie.

      

Bandai Namco onthult nieuwe game voor westerse doelgroep op Gamescom

Bandai Namco is uiteraard aanwezig op de komende Gamescom met o.a. Tekken 7 en Dragon Ball Z: Xenoverse 2. Ik zeg “o.a.” omdat ze met nóg een game komen. Een nieuwe game welteverstaan, gemaakt voor een westers publiek!

Half in the Bag

Helaas gaf Bamco verder geen details over de game. 18 augustus barst de beurs los en weten we meer. Het kan ook puur om een uitgeversdeal gaan, want daar is het bedrijf niet vies van. Zo waren ze verantwoordelijk voor de distributie van The Witcher 3: Wild Hunt in Europa.

 

Nintendo aandeel breekt Japans handelsrecord dankzij Pokémon GO

Zin in een positief Pokémon GO nieuwtje? Nou pech gehad, hier heb je hem toch! 

Pokémon GO is de afgelopen week geëxplodeerd en Nintendo plukt daar lekker de vruchten van op de aandelenmarkt. Het bedrijf is miljarden in waarde gestegen en heeft inmiddels een nieuw record verbroken in Japan. Op de Tokyo Stock Exchange is het aandeel Nintendo het meest verhandelde aandeel geworden sinds het begin van de eeuw. Bloomberg meldt dat er afgelopen vrijdag 476 miljard yen (4,5 miljard dollar) aan Nintendo-aandelen werd verhandeld. Geen idee hoeveel daarvan aan de strijkstok van de Mario-maker blijft hangen, maar uhm… alles wat Pokémon GO in de tekst heeft staan wordt gelezen dus dit ook!

Pokémon GO

Ter compensatie voor dit schaamteloze Pokémon GO-nieuwtje hier wat trailers van Japanse fighting-games waar maar 10 mensen op gaan klikken. Omdat jullie ook gamenieuws verdienen.

 

Dizzy gratis te downloaden voor Guilty Gear Xrd Revelator

Dizzy is vanaf deze week gratis te downloaden voor Guilty Gear Xrd Revelator. Het personage is een ouwe bekende voor Guilty Gear-gamers en de makers wilden op deze manier hun waardering voor de fanbase uiten. Download Dizzy wel deze week want vanaf volgende week moet je gewoon betalen.

     

BlazBlue: Central Fiction trailer

BlazBlue Central Fiction verschijnt in het najaar voor PS3 en PS4 in Amerika. Gelukkig zijn deze apparaten regiovrij waardoor fans gewoon kunnen importeren en ik de Wacht kan vullen met deze explosieve trailer.

       

JonTron maakt reclame voor een smartphone game

Een nieuwe JonTron video die weer voor veel kijkvermaak zorgt. Ook al is het een reclame voor een smartphone game. Pfff, smartphone games, wie speelt dat soort shit nog?

     

De beste manier om te gooien met Pokémon GO

Pokémon GO is de nieuwe smartphone game sensatie die iedereen speelt. Maar hoe gooi je correct een Pokéball met de kleinste hoeveelheid moeite? Dit is een vraag die veel mensen stellen, ook al is de Pokéball gooien werkelijk een van de simpelste handelingen die ik in mijn godvergeten leven heb moeten uithalen. Desalniettemin presenteer ik jullie een video waarin de allerbeste oplossing wordt getoond. Ik kan iedereen aanraden om dit voorbeeld te volgen.

    

15 minuten Persona 5 gameplay

Als klap op de vuurpijl 15 minuten Japanse Persona 5 gameplay. Ik begrijp door het Japans geen fuck van wat er gebeurt, maar de gameplay en de verschillende social elementen zijn interessant om voor het eerst in beeld te zien. De vertaalde versie verschijnt begin 2017 voor PS4. Enjoy!

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord