De meest frustrerende game momenten 

De meest frustrerende game momenten 2012-09-17T12:59:33
Saven op het moment dat je bijna dood bent en zo het level amper meer kunnen halen, water levels in het algemeen of de kont geschopt worden op Xbox Live door een ventje van 10 jaar. Het zijn zomaar drie frustraties die veel van jullie vast wel eens hebben moeten doorstaan. In de Wacht vind je zomaar meer van zulke frustraties, veel meer! Ook: Flower, Darksiders II, Resident Evil, I Am Alive en weer een mooie Dorkly afsluiter.

Go Flower!
Flower is zo'n beetje de ultieme chill out game. Geen missies, monster, kogels of ronkende motoren maar gewoon een beetje rondvliegen door landschappen en mooie plaatjes bewonderen. Zoiets werkt ook perfect als achtergrond, zeker als je een klam popnummer hebt gemaakt met als titel "I'll Be Waiting For You In The Spring". Chinese Zangeres Yang Yuying maakt in ieder geval optimaal gebruik van Sony's coole PSN titel. Kijk zelf maar.

Ok, de muziek is niet echt om aan te horen maar toch best cool dat Flower de show van Yang oppimpt. Niet dat de producers overigens toestemming hebben gevraagd. De man achter Flower, Jenova Chen, twittert tenslotte niet zomaar: "Our game Flower is used as certain Chinese pop singer's concert display in TV. Of course without our approval." Foei.

Frustratie!
Lekker bezig Dorkly! Dorkly heeft namelijk een stemlijst opgezet waarin je steeds kan kiezen tussen twee frustrerende zaken die je zoal kunnen overkomen als je bezig bent met gamen. Kies vaak genoeg en Dorky eindigt met een mooi overzicht van je persoonlijke grootste ergernissen Ondertussen worden de totaalgegevens van iedereen die heeft meegedaan netjes bijgehouden. Hieronder de grootste tien ergernissen van dit moment volgens de Dorkly bezoekers.

  • 10. Doodgaan vanwege een bug of glitch.
  • 9. Na een heel level sneaken op het einde door iedereen ontdekt worden.
  • 8. Erachter komen dat de game die je net hebt gekocht niet werkt op je PC.
  • 7. Escort missions.
  • 6. Een missie overnieuw moeten beginnen omdat een NPC zo nodig een kogel moest koppen.
  • 5. Uren oude levels doorlopen omdat je een essentieel item hebt gemist.
  • 4. Jezelf naaien door op een slecht moment te saven.
  • 3. Niet verder kunnen vanwege een glitch.
  • 2. Doodgaan terwijl je nog niet hebt gesaved.
  • 1. Per ongeluk op ja klikken als een NPC vraagt of ie de complete uitleg nog een keer moet houden.

Dorkly heeft er zeker een vette lijst van gemaakt (50 frustraties) en vrijwel allemaal zijn ze oh zo herkenbaar. Nope, het leven van een gamer gaat niet over rozen.

Death zorgt voor dood en verderf
Als je naam 'Death' is, dan kan je er wel vanuit gaan dat je met gemak over lijken gaat. Onze Death, de hoofdpersonage uit Darksiders II, weet dan ook wel hoe ie zijn vijanden een kopje kleiner kan maken. Het is zijn specialiteit. Zo'n beetje elk wapen voldoet dan ook. Death kan dood brengen met een groot wapen of dual wielden met twee kleinere. In de praktijk komt het erop neer dat hij naast zijn indrukwekkende zeis ook aan de slag gaat met heftige bijlen, klauwen, Iron Fists en zelfs guns!Vette shit, kijk de uitgebreide video hieronder er anders nog effe op na.

Meer Resident Evil?
Wat is een N8W8 zonder geroddel? Gewoon een vette N8W8 met gamenieuws natuurlijk! Een beetje roddelen kan tegelijkertijd helemaal geen kwaad in een Wacht. Zo zou er misschien wel meer Resident Evil onderweg kunnen zijn, Resident Evil 6 bijvoorbeeld! Reden om dit te denken is de site 'No Hope Left'. Op de site staan filmpjes en plaatjes die wijzen op dramatische, levensbedreigende ontwikkelingen voor de mensheid.

Reden om Resident Evil erbij te betrekken is het feit dat er op No Hope Left overal Biohazard tekens zijn te vinden, en Biohazard is de Japanse naam voor RE. Verder hebben een paar handige figuren weten te herleiden dat CAPCOM op z'n minst betrokken is. Met een beetje geluk hoeven we niet heel lang meer in spanning te wachten, vandaag (donderdag) komt er een mededeling die hopelijk duidelijkheid biedt. Kortom, zoals altijd, hou PU.nl in de smiezen!

Trouwens, vandaag verschijnt ook de teaser van de nieuwste Resident Evil film in aantocht. Maar dat is dan weer net iets minder interessant.

I Am Alive is bluffen geblazen
De Wacht is net tegen een nieuwe trailer van I Am Alive aangelopen, en die ziet er goed uit. Ubisoft geeft snel een uitgebreid beeld hoe met agressieve lui om te gaan. Er op los schieten is er in ieder geval niet bij. Het gaat om goed mikken, de juiste timing, sneaken, vermijden en soms bluffen. Doordat mannetjes om zeep helpen niet vanzelf gaat in I Am Alive komen de kills die je dan wel maakt extra bruut over, vooral het ineens doorsnijden van de keel, vanaf 0.43, is aardig ruig. Checken!

Hardnekkige Yeti
SkiFree is een schattig ski-spelleke waar je een berg afdaalt en zaken als bomen ontwijkt. Simpel doch doeltreffend en alweer bijna twintig jaar oud. Iedereen dus is opgegroeid met een PC heeft de game vast wel een keer gespeeld. Of je de Yeti uit de game nog herinnert, is een ander verhaal. Geen probleem, Dorky frist maar al te graag ons geheugen op.

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord