Cyberpunk 2077 nu al in het wild te vinden; CDPR onderneemt actie 

Cyberpunk 2077 nu al in het wild te vinden; CDPR onderneemt actie 2020-11-23T00:29:23
Sommige mensen hebben Cyberpunk 2077 al in handen! En daar is CD Projekt Red niet blij mee... Ander nieuws deze N8W8: PlayStation-baas noemt investeren in nieuwe IP’s zeer riskant, day-one-patch Hyrule Warriors: Age of Calamity fikst bugs, Yakuza-event met details over toekomstige ontwikkelingen en Titanfall lanceert (buggy...) op Steam.

Cats <3
      

Cyberpunk 2077 nu al in het wild te vinden; CDPR onderneemt actie

De ontwikkeling van Cyberpunk 2077 verloopt op zijn zachtst gezegd nogal stroef… De game is de afgelopen maanden meerdere keren uitgesteld. Maaaaaaar: inmiddels is het bijna zover! Of nou ja, ‘bijna’… Sommige mensen hebben de game nu al in hun hebberige handjes!

Op Reddit is te zien hoe iemand de fysieke versie van Cyberpunk 2077 op PS4 heeft weten te scoren. De Wachtster neemt het je niet kwalijk als je sceptisch bent. Dat was zij namelijk ook! In ieder geval totdat ze het bijbehorende filmpje met zo’n 20 minuten gameplay zag, inclusief startscherm en menu’s. Want dat lijkt toch wel heel veel werk voor een hoax.

Nu Cyberpunk 2077 in het wild is opgedoken, is het zaak uit te kijken voor spoilers. Net zoals met The Last of Us Part 2 zullen er ook ditmaal weer mensen zijn die de verrassing willen bederven! Deze klieren krijgen echter wel te maken met de wrath van CD Projekt Red. De ontwikkelaar heeft (via DualShockers) laten weten "juridische stappen” te ondernemen tegen iedereen die het embargo schendt.

We’re almost there boys. I actually had the game in my hands. from r/cyberpunkgame

Cyberpunk 2077 PS4-versie fysieke game

Cyberpunk 2077 is officieel vanaf 10 december te checken op PC, PS4 en Xbox One. Op een later moment volgt een next-gen-upgrade voor de PS5 en Xbox Series X. Dankzij backwards compatibility is de game overigens wel meteen speelbaar op die apparaten.
      

PlayStation-baas noemt investeren in nieuwe IP’s zeer riskant

Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment, vertelt in een interview met GQ openhartig over Sony’s recente overnames. Ook laat het PlayStation-opperhoofd zich uit over het ontwikkelen van gloednieuwe IP's. Ryan noemt dat "zeer riskant".

Jim Ryan vertelt in het interview dat Sony in de loop van de PS4-levensloop veel heeft geïnvesteerd, veel meer dan veel mensen zich realiseren. Hij doelt daarmee bijvoorbeeld op de overname van Insomniac Games. Daarbij komt nog dat het maken van blockbuster-games ook een behoorlijk dure aangelegenheid is:

"The thing with those blockbuster games is that they need a box office release. They cost more than $100 million to make these days and in order to be able to do that and bring new IP to the market - which is a very risky thing and we did four times in the PS4 generation - you've got to have a box office release."

Gof of War

Grote games hebben dus ook een grote release nodig! Anders kunnen we die “riskante” nieuwe IP’s voortaan wel op onze buik schrijven! Ryan stelt in ieder geval dat de mensen bij PlayStation zeer diep en zorgvuldig nadenken over het balanceren van nieuwe IP’s zoals Horizon Zero Dawn of Ghost Of Tsushima en nieuwe delen in bestaande franchises, waaronder God Of War of Uncharted.
      

Day-one-patch Hyrule Warriors: Age of Calamity fikst bugs

De Wachtster hoort enkel goede dingen over Hyrule Warriors: Age of Calamity! Ze heeft daarom ook enorm veel zin om aan de game te beginnen. Helaas zit dat er voorlopig echter nog niet in… Maar goed, elk nadeel heb wel degelijk zijn voordeel. Als ze eenmaal aan de game toekomt, kan ze namelijk wel meteen profiteren van die nieuwe patch!

De eerste patch voor Hyrule Warriors: Age of Calamity zou een aantal game-breaking glitches moeten fiksen. Het gaat dan bijvoorbeeld om momenten in de game waarin spelers niet verder konden, alhoewel ze wel aan alle voorwaarden hadden voldaan. Ook een leuke bug: na het verkopen van materials stopte de controller er in sommige gevallen mee.

Loop jij tegen deze problemen aan? Deze update zou je redding moeten zijn!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Meer lezen? Je vindt de volledige patchnotes via Japanese Nintendo.
       

Comic-momentje

Comic-momentje
       

SEGA's Yakuza-event met details over toekomstige ontwikkelingen

Hoera! Yakuza wordt bijna 15 jaar! Om dat fraaie jubileum te vieren, organiseert Sega volgende maand een speciaal verjaardagsfeestje voor de geliefde serie.

Het Yakuza-evenement vindt plaats op 8 december. Het gaat specifiek om een livestream waarin stil wordt gestaan bij de 15e verjaardag van Yakuza. Aangezien een feestje niet compleet is zonder gasten, mag je je verheugen op de aanwezigheid van voice-actors Takaya Kuroda en Kazuhiro Nakaya.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat Sega alleen maar terugkijkt op 15 jaar Yakuza. Er wordt namelijk ook vooruit gekeken! Men laat zelfs weten (via PCGN) aankondigingen te doen over toekomstige ontwikkelingen. Spannnnend!

Yakuza 7

Uiteraard houden we je op de hoogte!
         

Titanfall lanceert op Steam; ontvangt veel negatieve reviews

Titanfall is sinds dit weekend speelbaar op Steam! Een leuke verrassing, zou je zeggen… Jammer genoeg ondervindt de game echter nogal wat problemen. En dat zie je terug in de overwegend negatieve reviews…

Titanfall-spelers die heb game gekocht hebben op Steam maken melding van problemen met de matchmaking. Ook lijken er issues te zijn met ontbrekende DLC-maps en klagen sommige mensen over een audio-bug met SUPER LUIDE RUIS…

Titanfall

Wat is er aan de hand? Op Reddit (via Eurogamer) wordt druk gespeculeerd over een beruchte hacker, die al jarenlang mensen uit de Titanfall-matchmaking weet te knikkeren.

Het is op dit moment niet duidelijk of het inderdaad (wederom) om die hacker(groep) gaat. Respawn heeft in ieder geval nog niet gereageerd. Laten we hoe dan ook dat men de problemen snel weet op te lossen!

Update: op Steam is te lezen dat de audio-bug inmiddels gefikst moet zijn.
       

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: de Yakuza-bedenker vertelt over zijn serie, zelf je eigen Rainbow Road maken en alles dat je moet weten over de Shadowlands-uitbreiding voor World of Warcraft!


       

Lekker koesen!        

REACTIES (88) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord