Cyberpunk 2077 krijgt een gratis dlc 

Cyberpunk 2077 krijgt een gratis dlc 2020-08-24T11:34:48
Juist, de nachtwacht is online. Dakota dacht gister even de nabeschouwing van PSG - Bayern te kijken, en werd vervolgens wakker in het licht en met een gemiste oproep of drie. Ik heb wel goed geslapen trouwens, mocht je dat wat interesseren. Enfin, mijn excuses. Ik houd jullie niet langer op, lees de langverwachte nachtwacht snel door!

Cyberpunk 2077 krijgt een gratis dlc

Dat liet het Twitter-account van de langverwachte game op een bijzondere manier weten.
Johan, H., een willekeurig Twitter-gebruiker, vond het tijd om het toch maar even te vragen of er een gratis uitbreiding voor de game zal komen. Het antwoord van het account van Cyberpunk 2077 was een prachtig gifje dat ons leert dat het antwoord ´ja´ is. Veel meer is er echter nog niet bekend, maar als de vorige game van CD Projekt Red de als indicatie geldt, zullen er wel een aantal uitbreidingen verschijnen. The Witcher 3 ontving in totaal zestien uitbreidingen, waaronder twee erg grote uitbreidingen met flink wat content.

Twee nieuwe Sonic-games onderweg naar de Switch?

Het gaat hier om een dubbelpakket, twee games in één verpakking dus. Tenminste,  als we het lek van Amazon moeten geloven, verder wordt het Sonic-pakket namelijk nergens aangeboden. Zelfs niet op andere Amazon-sites. Je verwacht dus dat het om een lek gaat, en tóch wordt de placeholder voor Sonic Mania Double Pack niet verwijderd. De game wordt aangeboden voor $40 en moet volgens de webpagina 13 november a.s. verschijnen. Niet lang geleden vonden alerte collega’s nog een een placeholder voor Need for Speed: Hot Pursuit remaster op Amazon, maar deze werd kort daarna verwijderd. 

Snoic

De multiplayer van Final Fantasy: Chronicles Remastered krijgt een regioslot

Dat is te concluderen uit een stukje tekst dat is geschreven op een daarvoor bestemde pagina op de website van Square Enix. Maar wat houdt dat regioslot dan precies in? Het betekent simpelweg dat mensen enkel en alleen kunnen spelen met mensen uit dezelfde regio. Wauw, dat is simpel.

De website meldt namelijk het volgende: “In de online multiplayermodus, kan een speler alleen matchen met andere spelers uit de regio waar de software vandaan komt." Het unieke aan Final Fantasy: Chronicles op de GameCube is dat de game met zijn vieren speelbaar is via verschillende Game Boy Advance-handhelds. Een lokale multiplayer bevat de remaster dus niet, maar wel online. Square Enix heeft laten weten dat de online multiplayer slechts beschikbaar zal zijn voor spelers met een PlayStation Plus-, Xbox Live Gold- en Switch Online-abonnement.

Final Fantasy

Er wordt gewerkt aan een mobiele versie van Fall Guys

Maar dan wel specifiek voor de Chinese markt. Het is vooralsnog dan ook onduidelijk of de mobiele versie ooit naar het Westen komt. Zeker als je ziet hoeveel nep-versies er al van Fall Guys zijn verschenen in de verschillende mobiele winkels. Ongeveer een week geleden plaatste de community manager van Fall Guys nog een bericht waarin hij/zij liet weten dat het spel alleen verkrijgbaar is voor PS4 en PC, alle andere versies zijn nep en bedoeld om mensen op te lichten.

Pre-order bonussen voor Black Ops Cold War

Zoals steeds vaker het geval is, worden er volgens dataminers bonussen beschikbaar gesteld voor mensen die de game vooruitbestellen. Het gaat hiernaar verluidt om een Woods Operator Pack in Modern Warfare en Warzone. Vergelijkbaar met het Captain Prica-pakket, waarbij spelers in Black Opps 4 toegang kregen wanneer ze Modern Warfare vooruitbestelden. Dat betekent dat spelers alvast in de huid van Frank Woods kunnen kruipen. Het bericht leert ons ook dat spelers die de game vooruitbestellen toegang krijgen tot de early access beta en hiermee in aanmerking komen voor exclusieve wapens en cosmetische-items. Verder worden deze spelers voorzien van de eerste battle pass-bundel. Hieronder kun je de trailer van Black Ops Cold War nog even bekijken, voor het geval dat je die gemist hebt.

Speel The Last of Us: Part 2 op Grounded voor een speciale easter egg

Zoals jullie misschien wel weten, is je Wacht dol op paaseitjes. De drang om The Last of Us: Part 2 op de moeilijke Grounded-modus te doorlopen, begint dus zeker te kriebelen. Voordat we de easter egg verklappen, geven we je eerst even een waarschuwing, want als je dit leest is de verrassing ervanaf. Sla dit nieuwtje dus over als je n van deze personen bent.


Wanneer spelers de recent toegevoegde Grounded-modus doorlopen, ontvangen zij de volledige versie van Future Days te horen, ingezongen door Joel. Dat nummer hebben we vaker in de game voorbij horen komen, maar nooit volledig. Wil je deze dus horen, moet je de game in deze onvergeeflijke modus uitspelen. Of je gaat zoeken op YouTube, dat kan ook. Spelers die de game uitspelen in de Permadeath-modus komen ook in aanmerking voor de easter egg. Daarnaast mogen zij beroep doen op een vriendelijke handdruk van je Wacht, want die heeft ontzettend veel bewondering voor mensen die Permadeath een kans geven.

TloU2

Permanente hulde aan Rick May in Team Fortress 

Het overlijden van de gevierde voice-actor Rick May kwam voor veel fans als een klap. De man sprak onder andere de stem in van Peppy Hare in Star Fox 64 en Dr. M in Sly 3: Among Thieves. Toch zullen veel fans hem het meest herrineren als de soldaat uit Team Fortress 2. Na het plotselinge overlijden van de acteur werd er als eerbetoog een standbeeld geplaatst in alle maps van de tactische shooter. In eerste instantie zouden deze beelden aan het einde van de maand verdwijnen, maar in een update van ontwikkelaars staat geschreven dat het standbeeld blijft staan. En terecht, that was a hell of a Campaign, son! 

TF2

 
Scott Cawthon wil de vijf beste Five Nights at Freddy-games tot leven brengen 

De bedenker van Five Nights at Freddy’s, Scott Cawthon, is samen met een aantal vrijwillige ontwikkelaars (fans) in de weer om de beste creaties van fans uit te brengen. Momenteel wordt er gewerkt aan Five Nights at Candy’s 4, The Joy of Creation: Ignited Collection, Popgoes Evergreen, One Night at Flumpty’s 3 en een remake van de originele Five Nights at Freddy’s-game. In de daarvoor bestemde subreddit heeft Cawthon een bericht gedeeld waarin hij vertelt dat er fantastische spin-off werelden zij ngemaakt en dat hij deze creaties aanmoedigt. Verder geeft hij aan dat hij zich niet met de ontwikkeling gaat bemoeien, zodat de bedenkers alle vrijheid krijgen die ze verdienen. Ten slotte laat Cawthon weten dat alle creaties gratis worden uitgegeven via GameJolt. 

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord