Cyberpunk 2077 is niet speelbaar op E3 en Dead Island 2 is nog niet dood 

Cyberpunk 2077 is niet speelbaar op E3 en Dead Island 2 is nog niet dood 2019-05-31T16:11:48
Hoopte je hier op Pu.nl binnenkort te lezen hoe het voelt om Cyberpunk 2077 te spelen, dan moeten CD Projekt Red je teleurstellen. De studio heeft aangegeven dat de game niet speelbaar is op E3. Er is een sprankeltje hoop. Lees erover in de N8W8.

Brooklyn
   

Goedemorgen! Het is vandaag 24 mei, de dag waarop in 1883 de Brooklyn Bridge in New York werd geopend. En in 1911 werd vandaag in Nederland de eerste vogel van een vogelringetje voorzien om zo een idee te krijgen van de migratie, leeftijd, sterfte en voedselgewoonten van de beestjes. Interessant. Wist je dat andere raven in een slechte stemming raken als een ravenvriend van ze niet in zijn hum is? Dat heet sociale besmettelijkheid, hoe cool is dat? Oke, genoeg van dit type ge-nerd, tijd voor die andere variant.

Raaf
     

Hotfix uit voor Fortnite na update die bouwen bemoeilijkte

Er was een dikke patch uit voor Fortnite, maar zoiets gaat vaak gepaard met een paar glitchjes en andere foutjes. Als je het een fixt, dan breek je zomaar iets anders. Zo ook hier, want het bouwen ging niet helemaal lekker. En dan waren er ook nog problemen met het wisselen van wapens, die ineens onzichtbaar werden. Hellup. Inmiddels is de hotfix uit en lijkt het erop dat de problemen zijn verholpen. 

fortnite
   

fortnite
   

Dead Island 2 is nog steeds in ontwikkeling

Als we THQ Nordic mogen geloven, dan is Sumo Digital nog steeds aan het werk aan Dead Island 2. THQ heeft de rechten voor de reeks Dead Island in handen en is duidelijk van plan om daar ook wel wat mee te doen. CEO Lars Wingefors legde in een aandeelhouderscall uit dat er nog wordt gewerkt aan Dead Island 2 en ‘wordt vervolgd’. Dat is alles. Misschien meer op E3? Waarschijnlijk wel, want deze game wordt als het goed is ontwikkeld voor de huidige gen en dat betekent dat er niet extreem veel ontwikkeljaren over zijn.

dead island 2
   

Hey, het is Patrick Stewart in de nieuwe Star Trek: Picard-teaser

In de nieuwe reeks Star Trek genaamd Picard komen we te weten waar meneer Jean-Luc de afgelopen anderhalf jaar heeft uitgehangen. Er wordt enorm geheimzinnig over gedaan, maar eigenlijk maakt dat allemaal niet zoveel uit. Het fijnste is namelijk dat Patrick Stewart te zien is als Picard. Later dit jaar verschijnt deze serie van tien afleveringen op het Amerikaanse CBS.


   

Een heleboel X-Men in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Professor X in X-Men werd ooit door meneer Stewart gespeeld en dat deed hij episch. Er is nieuws over X-Men (zonder meneer Stewart), namelijk dat de mutanten en hun aartsvijand Magneto een grote rol spelen in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. De Switch-exclusive is voorzien van een nieuwe trailer, waarin je onder andere Psylocke en Beast te zien krijgt. Op 19 juli verschijnt de game op Switch.


   

DC Universe Online komt naar Switch

Nog meer superhelden naar Nintendo’s console, want DC Universe Online verschijnt deze zomer op Switch. Inmiddels is de game al acht jaar oud, nadat hij eerst op PlayStation 4, Xbox One en PC verscheen. Niet dat het al acht jaar hetzelfde is: er zijn enorm veel dingen veranderd en toegevoegd. Je kunt wel driehonderd DC-personages tegenkomen in deze free-to-play-titel. Maar ja, wie heb je eigenlijk nog nodig als je Batman <3 hebt?


   

CD Projekt Red: Cyberpunk 2077 is niet speelbaar op E3 2019

Iedereen wil Cyberpunk 2077 op E3 spelen, maar dat zal niet gaan. Eén van de communityleiders van CD Projekt Red, Marcin Momot, heeft op Twitter laten weten dat de game niet speelbaar is op E3. Maar! Dat er wel nieuwe gameplay wordt getoond. Een gedeelte is openbaar, maar er is ook een behind-closed-doors vertoning van de nieuwe gameplaybeelden. Eens kijken of we onze mannen op E3 daar naar binnen kunnen krijgen! Wanneer Cyberpunk 2077 moet verschijnen is nog onbekend, maar als-ie komt, dan is het op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Cyberpunk
  

Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt dit jaar op PC en consoles

PC-gamers kunnen vanaf 27 augustus dit jaar los met de eerste game van Panache Digital Games, Ancestors: The Humankind Odyssey. Hij komt het eerste jaar exclusief uit in de Epic Games Store. Console-gamers moeten nog even wachten tot december. Het spel wordt gemaakt door de ex-creative director van Assassin’s Creed, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn. Verwacht liever niet hetzelfde, want zoals je in de nieuwe trailer kunt zien is dit heel wat anders:


   

Die moeilijke raid uit The Division 2 blijft zo moeilijk

De lastige raid in The Division 2 waarover we afgelopen weekend schreven, die niet zo makkelijk te voltooien is op een console, die blijft moeilijk. The Dark Hours is door meer dan zevenduizend PC-gamers gehaald en door slechts 200 console-gamers. Massive Entertainment heeft -in tegenstelling tot Ubisoft dat zei dat er nog wel iets kon worden aangepast- aangegeven dat het geen plannen heeft om de uitdaging wat makkelijker te maken. In een stream voor The Division 2 sprak de community developer zich hierover uit. “We hebben de roddels gehoord dat we mogelijk de moeilijkheidsgraad van de raid wat omlaag zouden schroeven, maar er zijn momenteel geen plannen om daarin iets aan te passen. We weten dat de raid moeilijker is op consoles, maar we zijn blij met waar we nu staan.” Het leven is hard, maar The Dark Hours is harder.

division 2
   

HBO-baas reageert op alle negativiteit rondom Game of Thrones-einde

HBO-programmabaas Casey Bloys heeft zijn reactie gegeven op al het gehaat op de laatste Game of Thrones-aflevering. In een interview met Deadline zei hij dat je online reacties met een korreltje zout moet nemen. Hij was ook niet verrast over de reacties.

Om eerlijk te zijn, voor een serie zo groot als deze en voor een serie die zo’n gepassioneerde fanbase heeft, is het eigenlijk niet mogelijk om een manier te vinden om iedereen tevreden te stellen. Er zijn nou eenmaal mensen die het geweldig vinden en mensen die het vreselijk vinden. Het gaat er vooral om dat iedereen er passie voor heeft. Iedereen had hoop voor wat er met de personages zou gebeuren, maar Dan en David hadden een plan voor hoe zij de serie wilde laten gaan en ze hebben dat gedaan op hun manier. Ik vind dat ze uitmuntend werk hebben afgeleverd. Ze hebben een groot vliegtuig laten landen, dat is niet makkelijk. Je gaat nooit iedereen tevreden stellen en ik denk ook niet dat dat was wat ze probeerden te doen.

En zo is het.

Got
   

Gato Roboto verschijnt 30 mei op PC en Switch

Ontwikkelaar Doinksoft heeft aangekondigd dat hun meowtroidvania (dat is hun woord) Gato Roboto verschijnt op 30 mei. De kogelregengame met in de hoofdrol een soort astronautkat komt naar PC en Switch. Dat kan zomaar een heel verslavend spelleke worden...


   

Rime is gratis in de Epic Games Store

Epic heeft aangekondigd dat er elke week een gratis game in de winkel verkrijgbaar is, in plaats van om de week. Dat is goed nieuws, helemaal omdat deze verandering wordt afgetrapt met het mooie Rime. Tot 30 mei kun je die gratis uit de Epic Games Store vissen. Zeker doen, helemaal als je dol bent op Shadow of the Colossus-achtige games. Over een week verdwijnt Rime weer, want na 30 mei is het tijd voor City of Brass (gemaakt door ex-Bioshock-ontwikkelaars) om gratis te zijn bij Epic. 

Rime
   

Abominable is de zoveelste Yeti-film

Wat het toch is, dat weet je Wacht niet, maar animatiestudio’s vinden het erg grappig om tegelijkertijd dezelfde soort films uit te geven. Denk maar aan Antz en A Bug’s Life, Shark Tale en Finding Nemo, Surf’s Up en Happy Feet en The Wild en Madagascar. Op dit moment is de Yeti-film helemaal hot, zo bewijzen Smallfoot, Missing Link en Abominable. Van die laatste film is een trailer verschenen en die is best heel schattig. Het is geen Terminator, maar toch. Eind september kun je Abominable in de bios bekijken.


    

Bijzondere Tetris-verhalen van Game Boy

Wist je dat Apple-mede-oprichter Steve Wozniak een zó fanatiek was in Tetris op de Game Boy, dat hij constant nummer 1 was in het blad Nintendo Power? Hij was dat zo vaak, dat hij niet meer in het magazine mocht staan. Hoe hij dat oploste, dat hoor en zie je in een nieuwe, heerlijke DidYouKnowGaming:

Hopelijk hoeven wij hier nog even niet aan winterse yetitaferelen te denken. Geniet lekker van je weekend als het eenmaal zover is en een fijne dag pandaag!

Glijpanda   

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord