Cyberpunk 2077-gameplay toont character creation en hacking 

Cyberpunk 2077-gameplay toont character creation en hacking 2019-09-01T19:00:12
Hoe zit dat nu precies met die character creation in Cyberpunk 2077? En wordt dat hacken een beetje leuk? Deze en meer vragen worden hieronder beantwoord! Ander nieuws deze N8W8 over: World of Warcraft Classic, Reggie Fils-Aimé, Blair Witch en Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020.

Cats <3
     

Cyberpunk 2077-gameplay toont character creation en hacking

CD Projekt Red komt met een aangepaste versie van hun E3-gameplay-demo van Cyberpunk 2077. In onderstaand filmpje leer je meer over een aantal spelsystemen, zoals de character creation en het hacken. Hieronder een aantal van de hoogtepunten in een overzichtelijk lijstje!

 • De character creation in Cyberpunk 2077 is sterk geïnspireerd door ouderwetse tabletop role-playing games. Zo kun je kiezen uit twee verschillende lichaamstypes, een die traditioneel mannelijk lijkt en een die vrouwelijk lijkt. Er is echter geen optie om geslacht specifiek te specificeren.
 • Daarna kies je een van de drie Life Paths, waarmee je je personage van een achtergrondverhaal voorziet. De opties zijn Street Kid, Nomad en Corporate.
 • Keuze nummer drie bij de character creation heeft te maken met het toewijzen van punten in verschillende stats (Body, Intelligence, Reflexes, Technical en Cool). Onder deze core attributes vind je sub-attributes, zoals je skills met Shotguns, Enigineering, etc.
 • CD Projekt Red laat ook zien hoe gear in Cyberpunk 2077 werkt. Je hebt een algemene health-score, maar ook bepaalde resistances tegen bijvoorbeeld elektrische aanvallen. Gear heeft meerdere slots, waarin je equipment en perks kunt stoppen.
 • En dan ten slotte nog het hacken: via Netrunning kun je controle krijgen over camera's, deuren en wapensystemen. Als speler heb je een Cyberdeck, een implantaat waarmee je kunt communiceren met computers en netwerken.
 • Het Cyberdeck heeft een "buffer" die fungeert als een spellbook met verschillende programma's. Een hack vereist (vaak?) meerdere van deze programma's. Vanwege tijdsdruk kun je (meestal?) niet het gehele systeem hacken: je moet kiezen welke gedeeltes je wilt kraken.
 • Met een succesvolle hack, unlock je nieuwe opties. Bijvoorbeeld het veroorzaken van een afleiding of het plaatsen van vallen.

Cyberpunk 2077 is vanaf 16 april te checken op PC, PS4 en Xbox One.
       

Eerste speler behaalt level 60 in World of Warcraft Classic

Daar waar de Wachtster nog heeeeeeel wat dagen nodig zal hebben om de cap te bereiken, is het Jokerd al gelukt om level 60 te dingen in World of Warcraft Classic! Hij is de eerste die de hoogste level behaald heeft. Met andere hij scoorde de World First, waar veel streamers en pro-spelers op aasden.

Om als eerste de level cap te behalen in World of Warcraft Classic spamde deze Jokerd area of effect attacks om zoveel mogelijk mobs te taggen. In Classic is het namelijk weer: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zodoende levelde Jokerd een frost mage.

Nu de eerste level 60 characters rondlopen in World of Warcraft Classic was het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste raid groups zich zouden vormen. Sterker nog: de eerste Ragnaros en Onyxia kills zijn ook al een feit!

World of Warcraft Classic Ragnaros

Vermaken jullie je een beetje in Classic? Zitten jullie al dichtbij de level 60? Hoe de Wachtster de eerste dagen in het klassieke WoW beleefde, kon je eerder al lezen!
      

Trailerovervloed

PAX West zorgde voor een letterlijke trailerovervloed! Zodoende ditmaal een ietwat verlengde versie van deze rubriek met maar liefst vijf versche trailers.

 • Jumanji: The Video Game – vanaf 8 november op PC, PS4, Switch en Xbox One
 • Untitled Goose Game – vanaf 20 september op PC en Switch
 • Black Skylands – in 2020 op PC, PS4, Switch en Xbox One
 • Astroneer – 15 november op PS4; eerder op PC
 • Moving Out – in 2020 op PC, PS4, Switch en Xbox One


      

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Reggie Fils-Aimé gaat terug naar school

Het is alweer zes maanden geleden dat Reggie Fils-Aimé afscheid nam van Nintendo… Gelukkig heeft hij zijn body ready gehouden voor een nieuwe uitdaging! De Regginator gaat namelijk lesgeven op Cornell University’s Dyson School of Applied Economics and Management. Zijn eerste les over leiderschap staat gepland voor oktober. Extra leuk is dat Reggie zelf oud-student is van deze universiteit!

                  

Bizar jaloers dat Reggie niet ergens in Nederland les komt geven… De Wachtster was daar maar wat graag weer de collegebanken voor ingedoken!
      

Blair Witch launch trailer viert release van game

De release van de nieuwe Blair Witch-game vraagt natuurlijk om een toffe launch trailer! Hieronder zie je precies wat de game voor je in petto heeft. Als speler ga je een creepy bos in om een vermist jongetje te vinden. En daar blijkt meer huis te houden dan slechts een paar uilen en eekhoorns…

Blair Witch is sinds vrijdag te checken op PC en Xbox One.
     

Roster Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 gelekt?

Oepsie, zou Sega per ongeluk het volledige roster van Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 naar buiten gebracht hebben? GameXplain spotte een update voor de gamepagina op de website van Sega. Aldaar was een banner met 32 logo’s voor de verschillende personages te zien…

Als Sega via de banner inderdaad per ongeluk al het volledige roster van Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 onthuld heeft, dan zijn dit de 32 deelnemers: Mario, Luigi, Peach, Daisy, Bowser, Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Eggman, Wario, Waluigi, Yoshi, Donkey Kong, Bowser Jr., Shadow, Silver, Metal Sonic, Blaze, Vektor, Jet, Zavok, Zazz, Eggman Nega, Espio, Rouge, Diddy Kong, Toadette, Larry Koopa, Ludwig von Koopa, Rosalina en Wendy O. Koopa. De laatste 12 personages van deze opsomming zijn nog niet officieel bekend gemaakt.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 is vanaf 1 november te checken op de Nintendo Switch.
      

Memes en dingen

Vandaag en memes en dingen wat leuke partyfeitjes over anime-games en bonuslevels die het uiterste van je skills vragen.


      

Lekker koesen!      

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord