Crystal Dynamics reageert op onvrede over nieuw levelsysteem Marvel’s Avengers 

Crystal Dynamics reageert op onvrede over nieuw levelsysteem Marvel’s Avengers 2021-03-08T22:59:22
Vorige week maakte Crystal Dynamics bekend dat het levelen in Marvel’s Avengers binnenkort wat slomer gaat, maar daar was de community niet zo blij mee. Nu hebben ze in een nieuw statement hun besluit proberen te onderbouwen, maar is de community er nog steeds niet blij mee! Ander nieuws over Six Days in Fallujah, A Quiet Place 2 en Call of Duty Mobile.

Crystal Dynamics legt uit waarom het levelen in Marvel’s Avengers binnenkort slomer gaat

Vanaf 18 maart gaat er een verandering in voor Marvel’s Avengers, die het moeilijker maakt voor spelers om hun personages te levelen tot het maximale level 50. Dit werd 3 maart al aangekondigd door ontwikkelaar Crystal Dynamics, die destijds aangaven dat het huidige levelsysteem voor problemen zorgt voor het tempo waarop de game zich afspeelt. Dit zou verwarrend zijn voor nieuwe spelers, en de verandering moest ervoor zorgen dat het besluit om in een skill of Heroic te investeren van meer belang is.

Dit statement werd niet geweldig ontvangen door de community, wat Crystal Dynamics in een nieuw statement op Reddit ook aanhaalt:

We wanted to offer more clarification and details on the recently announced XP change: we did not change XP to increase grind for grind’s sake. The problem we were seeing, and hearing, was that you would immediately get more skill points than you had time to review, apply, and get used to, before embarking on your next mission and gaining your next few levels.

    

We want people to level up, in fact, we really want to see more people level up more Heroes, as playing the full Avenger roster should be the most fun thing you can do, but we don’t want the leveling up experience to be too overwhelming or diminish exploring each skill purchase.

Het besluit om het levelen moeilijker te maken wordt echter nog steeds niet gewaardeerd door de community, zoals aan de bovenste comment van de Reddit-post te zien is:

This is a terrible move. Leveling up was never the issue. The lack of content was.

Marvel's Avengers
    

Six Days in Fallujah nu opeens wel gelinkt aan politiek

De controversiële shooter Six Days in Fallujah, waarin de oorlog tussen de VS en Iraq behandeld wordt, is al regelmatig in het nieuws geweest. Niet altijd even positief, helaas voor de ontwikkelaar. Dit hebben ze wel deels aan zichzelf te danken, vanwege uitspraken die ze deden over de game waar ze nu weer volledig hun mening over veranderd hebben. Dit zeiden ze een tijdje geleden, met alle ophef tot gevolg:

Players need that context to understand why they're in the city fighting those Al-Qaeda people. We are going to provide that context, but keep in mind that we can provide that context without making a political statement, or without in any way disparaging the service of those who are actually there to fight.

   

[It's] not a political statement either way.

Maar in een recente Tweet geven ze aan dat de gebeurtenissen die in Six Days in Fallujah nagebootst worden, onafscheidelijk zijn van politiek. Een behoorlijk tegenovergesteld statement, opeens.

Shoot House en Shipment komen naar Call of Duty Mobile

De twee kleine, chaotische Call of Duty-maps Shoot House en Shipment zijn onderweg naar Call of Duty Mobile, voor Season 2: Day of Reckoning. Ook komen er twee nieuwe wapens naar de mobiele shooter, namelijk de SP-R 208 marksman rifle en de AS VAL assualt rifle. De nieuwe gamemodes zijn Tank Battle en Gunfight Sniper.

COD Mobile
   

Releasedatum A Quiet Place 2 vervroegd naar 28 mei

Dat lees je goed: de releasedatum van A Quiet Place 2 is vervroegd naar 28 mei! Dergelijk nieuws horen we de laatste tijd niet vaak. Vorig jaar werd de film uitgesteld naar 17 september 2021, maar nu heeft Paramount Pictures besloten de film toch al eerder naar het grote scherm te brengen. De situatie verschilt natuurlijk per land, maar hier in Nederland lijkt het er ook wel op dat de bioscopen tegen die tijd weer open zijn.

   

Kijk de nieuwe trailer van de co-op game It Takes Two

   

Resident Evil Village neemt 50 GB in beslag volgens Microsoft-pagina

De Microsoft-pagina van Resident Evil Village geeft aan dat de game 50 GB in beslag gaat nemen, in ieder geval voor Xbox One, Series X/S en PC. De PlayStation-versie neemt waarschijnlijk ongeveer evenveel ruimte in beslag.

Resident Evill Village komt op 7 mei uit.

Resi lady
   

Je kan Minecraft nu in 2D spelen… in Minecraft

Je kan heel veel verschillende dingen doen in Minecraft. Dankzij een data pack kan je nu zelfs Minecraft spelen in Minecraft! Het onderstaande filmpje laat zien hoe dat eruitziet, vanuit de chat waarin je de 2D-versie van Minecraft speelt.

Playable Minecraft in the Chat from r/Minecraft

Hier kan je de wereld downloaden om ook Minecraft te spelen in Minecraft.
   

Politie vangt ontsnapte gevangene omdat hij in een winkel Call of Duty kocht

Een 36-jarige man uit Engeland wist vorig jaar uit de gevangenis te ontsnappen, waar hij al 17 jaar zat, maar werd onlangs opgepakt omdat hij tijdens lockdown naar de winkel ging om de nieuwe Call of Duty te kopen. Samen met een vriend liep hij door de stad, toen ze de politieagenten zagen en snel een andere kant op liepen. Dit vonden de agenten verdacht, die de twee personen volgden en aanspraken. Dit is het moment waarop de man aangaf de nieuwe Call of Duty te willen kopen, omdat hij zich verveelde tijdens lockdown. Toen hij om zijn ID werd gevraagd viel hij de agenten echter aan, wat door de detectives onder ons gezien kan worden als een hint dat hij niet helemaal te vertrouwen is. Later kwamen ze erachter wie hij daadwerkelijk is, namelijk een ontsnapte gevangene.

Je zou zeggen dat hij na 17 jaar in de gevangenis wel geduldig thuis kan zitten, en dat de extra tijd die we allemaal tijdens lockdown hebben niets nieuws voor hem moet zijn…

Cold War

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord