CD Projekt Red toont zes minuten aan gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 

CD Projekt Red toont zes minuten aan gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 2020-11-24T23:26:59
Goedemorgen! Het is vandaag alweer woensdag en dat betekent dat we alweer richting het weekend gaan. Voor nu adviseren wij je om lekker door deze n8w8 heen te bladeren, dan lees je bijvoorbeeld dat Sony en Microsoft niet blij zijn met de lancering van hun consoles en kan je zes minuten aan gameplay van Cyberpunk 2077 bewonderen op de PS5. Nog een fijne dag!

Check hier zes minuten aan gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 op PS5

Als je de Wacht begin dit jaar had verteld dat er eind november een nieuwsbericht geschreven moest worden over hoe Cyberpunk 2077 eruit ziet op PlayStation 4 Pro, hadden we je waarschijnlijk niet geloofd. Maar goed, het is niet anders. CD Projekt Red heeft een nieuwe video gedeeld via het officiële YouTube-account van de langverwachte game. In de trailer zien we ruim zes minuten daadwerkelijke gameplay, opgenomen op een PlayStation 5 en PlayStation 4 Pro. De video toont een stuk gameplay van de Nomad class, een van de drie speelbare classes aanwezig in de game. Nu kan je Wacht nog drie zinnen typen om dit bericht meer body te geven, of we kunnen je gewoon lekker doorverwijzen naar de video, feast your eyes!

Red Dead Online krijgt een goedkopere standalone-versie

Rockstar heeft een standalone-versie van Red Dead Online aangekondigd. Zoals je misschien al verwacht, is enkel de online multiplayer speelbaar in deze versie. Het voordeel is echter dat spelers die enkel geïnteresseerd zijn in de multiplayer, flink wat geld kunnen besparen. De speciale versie wordt tot februari aangeboden voor slechts vijf euro, daarna wordt de prijs verhoogd tot twintig euro. Dus mochten er mensen zijn die Red Dead 2 puur spelen vanwege de multiplayer-functie (Nee denk 't niet), dit is je moment.

Red Dead Online

Speel als The Mandalorian in Star Wars Jedi: Fallen Order dankzij mod

We zitten natuurlijk allemaal volop in de Star Wars-sfeer dankzij The Mandalorian. Door een nieuwe mod is het mogelijk om Star Wars Jedi: Fallen Order te spelen in het kostuum van Din Djarin (Mando). Het brein achter de mod zegt dat hij de skin van de grond af heeft opgebouwd en dat er flink wat tijd in heeft gezeten. Om het helemaal af te maken kunnen spelers er ook nog voor kiezen om een mod te downloaden die de stem van Cal Kestis transformeert en doet laten klinken alsof hij door een helm heen praat. This is the way.

Mando

Remnant: From the Ashes meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

Dat heeft Perfect World Entertainment aangekondigd in een korte video. De third-person survival shooter verscheen in 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst. De aarde is overgenomen door mysterieuze wezens genaamd The Root. Spelers moeten in andere dimensies vechten in dynamisch gegenereerde levels. Om te vieren dat de game dusdanig veel verkocht is heeft de ontwikkelaar een accolades trailer vrijgegeven, kijkt u maar.

Het maximale level van World Of Warcraft: Shadowlands in drie uur bereikt

Dat is opzich niet de manier waarop je Wacht een gloednieuwe uitbreiding van een langlopende game als World of Warcraft zou spelen. Zeker niet als je leest hoe deze maniak het maximale level bereikt heeft. De persoon in kwestie heeft namelijk maar één van de nieuwe dungeons gespeeld, maar dan wel een keer of tien. Dus in plaats van alle nieuwe gebieden te verkennen en te genieten van de uitbreiding, heeft meneer Monkeylool ervoor gekozen om het level-systeem uit te buiten om zo een record te zetten. Cool of niet cool? Zeg het maar.

WoW

Microsoft Flight Simulator 2020-update breidt Amerika uit

Dat betekent natuurlijk niet dat er nu ineens 52 staten te bezoeken zijn, maar dat de bestaande content meer volume heeft gekregen. Zo zijn er vier nieuwe vliegvelden en talloze nieuwe points of interest toegevoegd. Dit is de tweede grote update voor de simulatiegame, de eerste update werkte Japan flink bij. Zo kreeg de game volledig geüpdatete steden, waaronder Tokushima en Tokyo, die volledig zijn gerenderd met fotogrammetrie. Nu is Amerika dus aan de beurt, in de trailer hieronder krijg je alvast een voorproefje van de verbeteringen.

De Black Friday-uitverkoop van Epic Games gaat donderdag van start

Dat heeft Epic Games laten weten via het Twitter-account van de webwinkel. De uitverkoop duurt volgens het bericht een hele week, van 26 november tot 3 december om precies te zijn. Gedurende deze week worden er een hoop scherpe gamedeals naar voren geschoven in de Epic Games Store. Ook Steam begint binnenkort aan hun jaarlijkse uitverkoop, genaamd de Steam Autumn Sale. Genoeg dealtjes de aankomende tijd, opletten dus!

u

Baldur’s Gate 3-spelers kunnen niet meer verder op hun huidige save na aankomende update

Dat klinkt allemaal zeer ingrijpend, en dat is het ook. Zoals je misschien wel weet, verkeert de rpg momenteel nog in de Early Access-fase. In praktijk betekent dit dat er nog een aantal kinderziektes uit het spel worden verwijderd voor de game ‘echt’ wordt gelanceerd. In het geval van Baldur’s Gate 3 betekent het zelfs dat spelers al hun voortgang verliezen als ze met de verbeterde versie van de game aan de slag willen gaan. Spelers kunnen er echter ook voor kiezen om de oudere versie van de game te blijven spelen, dan kunnen ze wel gewoon door met hun save game. Stadia-spelers kunnen dit echter dit niet, zij zullen het lot van hun save game dus moeten accepteren en een nieuw account beginnen.

Baldurs Gate

Microsoft en Sony zijn niet tevreden met de lancering van hun consoles

Geen hele verrassende kop, gezien het een compleet drama is. In de podcast van techwebsite The Verge vertelt Xbox-hoofd Phill Spencer dat zowel hij, als PlayStation-hoofd Jim Ryan, hun onvrede hebben geuit over de turbulente lancering van de consoles. Spencer wekt in het gesprek de indruk dat hij het de volgende keer graag anders ziet verlopen.

I do think this business is going through, both for us and Sony - Jim Ryan [at Sony], I have a lot of respect for him, we both have lamented how these pre-orders have gone and what problem are we really solving when we seem to still have as many upset customers as we have, because they can't get our product.

I do think it's going to push us to think about new models. It could be, reserve your slot. It could be doing things more direct with the customer. [We] still could have the retailer fulfil the order, but just so people can have more clarity on when they can get a console. It's something we're working on

 

Natuurlijk wordt Phill Spencer ook over andere onderwerpen aan de tand gevoeld tijdens het gesprek. Zo wordt er gesproken over een eventuele Xbox-app in een smart TV en gaat Spencer in op ‘toxic discussions’ tussen fans van specifieke consoles en bedrijven. Geïnteresseerden kunnen de podcast hier luisteren.

Consoles

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord