Call of Duty: Black Ops III zombies sterrencast onthuld 

Call of Duty: Black Ops III zombies sterrencast onthuld 2015-07-10T09:09:40
Call of Duty: Black Ops III kent ook weer een zombie mode. Deze is niet alleen uitgebreider dan ooit, de acteurs die er aan meewerken zijn niet de minste. Een heuze sterrencast met onder andere Ron Perlman en Jeff Goldblum!

Black Ops III Zombies acteurs onthuld

De nieuwe zombie mode in Call of Duty: Black Ops III zal Shadows of Evil gaan heten en speelt zich af in de jaren 40, inclusief een sterke film noir sfeer. Alles met meer vertelling en verhaal eromheen dan eerder tevoren. Zoals de Wachtster al voorspelde, de sterrencast en trailer hiervan zijn onthuld. Een sterrencast is het zeker, deze bestaat namelijk uit Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman, Robert Picardo en Jeff Goldblum. Vet! Geniet van de trailer, hij is vermakelijk!

      

Hitman heeft apart releaseplan

De nieuwe Hitman wordt in verschillende delen digitaal aangeleverd. Het eerste deel van de game verschijnt op 8 december. Even voor de duidelijkheid, deze opdeling heeft niks met verschillende episodes te maken. Althans, niet echt. Zoals IO Interactive het zelf uitlegt:

“….there are some episodic elements to the story in the sense that it’s delivered in chunks over time, so experiencing the story will probably feel episodic. But there is also a ton of other content including live events, which have nothing to do with the story. We'll also be improving and changing the game constantly whilst you're playing it."

Pouw x 2

Uiteindelijk zal de complete game dit jaar gereleased worden, digitaal. De versie op schijf met een doosje eromheen zal volgend jaar ergens in de winkel liggen.

   

Zo ziet Ken er uit in SFV

Niemand kan fighting games maken zoals Capcom en geen enkele fighting game is zo strak en spectaculair als Street Fighter. Althans, dat is de bescheiden mening van de Wacht. Street Fighter V ziet me er een potje gelikt uit, das geen kattenpis. Een snelle blik doet uiteraard vooral denken aan Street Fighter IV, kijk beter en het ziet er allemaal toch effe net iets strakker en anders uit. Genoeg subtiele veranderingen, zo heeft Ken best een andere look gekregen. Check hem hieronder, sowieso spat het spektakel bijna door het scherm heen, bam!

Meer weten over SFV? Kijk anders nog even terug wat de echte ervaringsdeskundige, Samuel, er ook alweer van vindt middels zijn preview.

   

Mega Man helm te koop

Capcom heeft het voor elkaar, ze bieden nu een Mega Man helm te koop, in beperkte oplage. Het is een nutteloos hebbeding die er best wel fancy uitziet. Hoewel,nutteloos? De helm is ideaal voor cosplay, rare seksuele fantasieën of als kunstobject in je huis. De Mega Man hoofddeksel zal in de winter op de post worden gedaan, maar kan nu alvast besteld worden voor een luttele 150 dollar.

Man man man   

Stemmen voor een beter PSN

Het PSN loopt de afgelopen tijd nu niet echt lekker. Een flinke storing hier en daar, het maakt het online PlayStation leven er niet echt makkelijker op. Los van storingen kan er sowieso nog wel het een en ander beter aan de service, aldus een zooitje Sony fans. Fans en NeoGaf aanhangers die een campagne zijn gestart waarbij de meest populaire klachten en suggesties richting het PSN worden verzameld. Er is ondertussen zelfs een eigen website opgezet waar je  punten omhoog of omlaag kunt stemmen. De meest populaire punten zijn momenteel:

  • Online/offline (invisibility) status change
  • Enhanced user profile page showing favorite games, screenshots/recordings, game wishlist, deeper activity sections (game statistics)
  • Continuous trophy syncing
  • Significantly increased size of cloud storage for saves, as well as a family account feature set for saves (no need for sub accounts), auto-sync save files as they are modified

PSN

Ook Sony fan en wil je je stem laten horen? Klik dan gerust eens in de rondte op de site www.beterpsn.com.

  

Nieuwe Transformers trailer

De Wacht kun je altijd wakker maken voor nieuw materiaal van Platinum Games. De nieuwe Transformers: Devastation trailer is met gemak dik genoeg om de slaap voor uit je ogen te wrijven. Zoals je kan verwachten zit ie bomvol actie maar hier zullen ook de Transformer fans een fikse adrenalinestoot van krijgen. Althans, de Wacht vindt de robots zeker erg gaaf maar is niet perse fan van de Transformers, wel groeide hij als kind op met de tekenfilm. Laat deze game er nu precies zo uitzien, zoals die oude tekenfilm, inclusief stemgeluiden zoals we die ons herinneren. 

Vet euh?! Er gaan geluiden dat de Transformer game ook multiplayer zal bevatten, vergelijkbaar met de multiplayer gevechten uit Anarchy Reigns, maar dit is verder nergens bevestigd nog. Speelbare characters die tot dusver zijn genoemd: Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack en Grimlock. Transformers: Devastation zal deze herfst verschijnen voor PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

   

He-Man en Cobra in Toy Soldiers

Toy Soldiers is een grappige Tower Defense game waarbij je zelf ook nog direct invloed hebt op de actie door bijvoorbeeld ene tank te besturen. Dat alles op schaal is omdat je met speelgoed soldaten en voortuigen vecht, maakt het allemaal extra geinig. Het nieuwste deel in aantocht, Toy Soldiers: War Chest wordt nog drie keer zo cool. Dit komt omdat er een speelbaar Cobra Commander (die van G.I. Joe) leger inzit. Alsof dat nog niet dik genoeg is, zit er ook nog eens een He-Man and the Masters of the Universe leger in. Ja ok, en een Assassin's Creed leger, die ook, maar wie geeft daar nu om met He-Man en G.I. Joe in de pocket?

Hij

Toy Soldiers: War Chest bevat uiteraard nog andere, originele legers. De game komt later dit seizoen naar de  PC, Xbox One en PS4. Men kan de normale editie kopen met alleen de originele legers en eventueel later de Assassin's, He-Mannen en Cobra legers los erbij kopen of de fancy 'Hall of Fame' versie kan worden aangeschaft inclusief alle legers. Tja, dan koop je natuurlijk de fancy editie.

  

Hoe dan?

Hoe is de Batman zo snel weg? De Wacht ziet alleen Gordon die naar zichzelf kijkt in de spiegel.

Bats

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord