Boos kijkende Luigi bekeken door kinderen 

Boos kijkende Luigi bekeken door kinderen 2014-06-23T02:15:29
LittleBigPlanet 3 ziet er weer heerlijk en vermakelijk uit. Na de eerdere trailer horen we van de makers achter de game waarom Sackboy's nieuwe vrienden roeleren. Verder deze Wacht: kontschoppende trailers en een boos kijkende Luigi bekeken door kinderen.

Exclusieve content: lekker boeiend

De Amerikaanse IGN broeders praten zo'n zeven minuten over exclusieve content. Zeg maar de games die op meerdere consoles uitkomen maar iets exclusiefs te bieden hebben op een specifieke console. Bijvoorbeeld een uur extra gamelay voor Assassin's Creed III op de PlayStation 3. Of Microsoft die Call of Duty content als eerste krijgt. Bij IGN komen ze tot een conclusie waar de Wacht het het compleet mee eens is: lekker boeiend die extra content.

De exclusieve content die bij bepaalde versies van een game wordt geleverd, is vaak gewoon niet de moeite waard om te volgens. De Wacht kan zich sowieso lastig voorstellen dat iemand specifiek een bepaalde console aanschaft vanwege exclusieve content bij bepaalde games. Compleet exclusieve games is uiteraard een ander verhaal. Een andere outfit of een uurtje extra gameplay die zo goed als geen impact heeft op de totale ervaring van de game..., lekker interessant. Ook bepaalde content een maand eerder krijgen dan concurrentie maakt maar weinig indruk. Een console schaf je, zoals IGN roept, inderdaad aan om jaren op te gamen, alsof een maandje langer wachten op bepaalde content, voor een bepaalde game, dan veel uitmaakt. 

Hak

Prima opgemerkt van IGN is nog het feit dat vette titels beter worden verspreid dan vroeger. Spellen zijn vaak zo duur dat ze wel moeten uitkomen op meerdere platformen. Dat is goed, want zo krijgen grotere groepen gamers toffe spellen tot hun beschikking. Kortom, wees maar blij.

 

Luigi Meme X kids

Nintendo voedt ons goed op. Iedereen kent Mario en Mario Kart. Wij groeiden ermee op, nu onze kinderen. Dat de serie nog velen toekomstige generaties mag opvoeden. Recenter is de Luigi meme die is ontstaan dankzij Mario Kart 8. De boos kijkende Luigi tikkelt wel voorzichtig de lachspieren van de Wacht, maar is het wel echt grappig? De nieuwe generatie kijkt en velt een oordeel.

De kids hebben het door, Luigi is eigenlijk een maniak! Net als dat kind op 05.15.

 

Level 90 halen zonder een kant te kiezen

Als je World of Warcraft speelt dan moet je je aansluiten bij een goede of slechte kant. Het is kiezen tussen de Alliance of de Horde. Neutraal blijven is geen optie, althans, zo steekt WoW niet in elkaar. De Mists of Pandaria uitbreiding geeft de mogelijkheid om neutraal te beginnen. Maar dat houdt op na de eerste 10 a 15 levels. Wie het vertikt een kant te kiezen, komt niet verder dan The Wandering Isle zone, waar je de game begint. Toch vertikte een gamer genaamd Doubleagent een kant te kiezen. Doubleagent is nog altijd neutraal en heeft wel level 90 weten te halen.

DA

Fuck een kant kiezen, dacht Doubleagent. Nooit meer heeft hij The Wandering Isle zone verlaten. PVP, dungeons, proffesions voorbij 75 punten trainen, ook dat deed hij niet. Dergelijke activiteiten zijn namelijk niet mogelijk als je neutraal bent. Omdat Doubleagent op een bepaald moment geen experience meer kreeg na het verslaan van creatures, heeft hij als een malloot herbs lopen plukken. Dat is zo'n beetje het enige wat overblijft, verdomde planten plukken. Het mag de pret niet drukken. Sterker nog, afgelopen weekend verzamelde Doubleagent andere neutrale spelers voor een herb-picking raid. Dit om te vieren dat hij level 90 heeft gehaald.

De Wacht kan zich leukere feestjes bedenken, doorzettingsvermogen kan Doubleagent verder niet ontkent worden. Meer dan 170 dagen staan er bij hem genoteerd onder play time. Als de Warlords of Draenor uitbreiding uitkomt deze herfst gaat Doubleagent richting de level 100. Uiteraard neutraal.

 

Je eigen spel maken in 13 jaar

13 jaar doen over een spel wat bijna niemand zal gaan spelen. Beetje triest misschien? Neen, in het geval van Adam Butcher in ieder geval niet. Die gast heeft passie. Medelijden hebben met alle tijd die hij in zijn spel heeft gestopt, is sowieso niet nodig. Die Adam is een multi-getalenteerde dude die ook animaties maakt en als regisseur werkt. En dus leuke filmpjes zoals hieronder.

 

Mario kan niks met nieuwe Nintendo IP

MarioComic 

Feest vieren met Bayonetta

Bayonetta komt naar de Wii U en dat mag gevierd worden. Pretty Pretty Pixel maakt er in ieder geval een feestje van, een geef-alle-nintendo-characters-dezelfde-lichaams-verhoudingen-als-bayonetta-feestje. Check maar!

Bayo 

Hee, wacht eens even... zoiets is eerder gedaan... de nieuwste Sonic! 

Boom

Bayonetta 2 komt in oktober exclusief naar de Wii U. Meer info over de dual pack en de verschillende Nintendo character kostuums die Bayonetta kan dragen, in de N8W8 van gisteren(https://www.pu.nl/artikelen/nachtwacht/crytek-in-de-financiele-problemen/).

 

LittleBigPlanet 3

Zeg je LittleBigPlanet dan zeg je Sackboy, of welja, Sackgirl. Het mannelijke en vrouwelijk welbekende personage waar je mee kunt rondrennen in het LBP universum. LBP deel drie krijgt er drie nieuwe personages bij en dat biedt extra mogelijkheden. Ontmoet Swoop, Oddsock en Toggle. Elk menneke kan een ander kunstje, Oddsock kan lekker doorrennen en van muur tot muur springen, Swoop kan vliegen en Toggle kan veranderen van grootte. Dit drietal hebben jullie als het goed is al bekeken op onze site

LBP

Volgens de ontwikkelaar moeten de drie nieuwe figuren ook echt een andere ervaring gaan bieden. Xdev’s Pete Smith:

“Not just making sure that they look distinctive but also that they each offer unique gameplay. That, for me, is the big thing. We want people to go ‘Wow, they really change up the game, and I can create totally new experiences with them. They all started out as silhouettes. They needed to be game changers, they need to be fully customisable, they needed to feel like they belonged in the world, and they needed to have personality. I think the final three characters have really struck that balance.”

De Wacht vindt de nieuwe characters helemaal mooi, ziet deze game best zitten en blijft erbij, LBP 3 ziet er veel leuker uit dan Project Spark.

 

KICK

Ken je Sajid Nadiadwala? Hij maakt films, foute bollywood blockbusters. En dat is best lache. Tenminste, dat is wel wat de trailer van zijn nieuwste film Kick ons doet geloven. Truste!

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord