Black Ops 4 gooit multiplayer op de schop 

Black Ops 4 gooit multiplayer op de schop 2018-05-06T00:16:03
Beetje bijgekomen van bevrijdingsdag? De Wacht heeft in ieder geval weer genoeg moois verzameld voor bij het zondagse ontbijt: trailers van DKC: Tropical Freeze, Vampyr en City Brass, alsook nieuws over Black Ops 4 en een compleet nieuwe manier om Super Mario Bros. te spelen!

PUBG schakelt itemhandel tijdelijk uit

Ook zo'n PUBG-fan? Of ben je inmiddels wel een beetje klaar met die hele Battle Royale-hype? Hoe dan ook, PUBG is nog altijd mateloos populair en kent een bijzonder levendige community, met onder andere een handelsysteem voor items.

Developer PUBG Corp. heeft deze personal/market trades echter tijdelijk uitgeschakeld omdat derde partijen er misbruik van maken. Zij bieden voorwerpen via websites aan voor echt geld; een probleem waar ook andere online shooters als CoD en Counter-Strike mee kampen.
PUBG Corp. zoekt momenteel naar een geschikte oplossing:

'We’re temporarily turning off personal trades while we search for a better solution. Once we figure out a way to prevent abuse, the restriction will be lifted.'

Wordt vervolgd...

PUBG

 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze launch trailer

De Switch is een heerlijke console, maar Nintendo moet oppassen dat er niet louter opgewarmde kliekjes voor uitkomen.

Toch, wanneer die kliekjes net zo lekker smaken als Donkey Kong Country: Tropical Freeze (met een speelbare Funky Kong!) wil de Wacht één en ander wel door de vingers zien. De remake ligt nu in de winkels en heeft ook een officiële launch trailer. Enjoy!

 

City of Brass launch trailer

Ook City of Brass heeft een launch trailer. In deze first person action-adventure van Uppercut Games (bekend van Submerged) ga je op schattenjacht in een procedureel gegenereerde Arabische stad terwijl je vallen en vijanden ontwijkt. Cool! De Wacht had nog niet veel van City of Brass gezien maar moet zeggen dat hij aangenaam verrast is.

 

Thanos' glas is halfleeg...

 

Thanos

Thanos

Thanos

Thanos

Thanos

 

Vampyr – Becoming the Monster trailer

De Wacht hoort weinig over Vampyr en da's gek: deze bloeddoordrenkte actie-RPG van Life is Strange-ontwikkelaar Dontnod Entertainment ziet er bijzonder veelbelovend uit! De game verschijnt al op 5 juni dus wordt het tijd dat de hypetrein een beetje op stoom komt. Met onderstaande gameplaytrailer bijvoorbeeld, waarin we hoofdrolspeler Dr. Jonathan Reid zijn dorst naar bloed zien stillen...

 

Black Ops 4 krijgt multiplayerveranderingen

In een investeerdersbijeenkomst deed Activision Blizzard een boekje open over hun grootste series. Natuurlijk hoort ook Call of Duty daarbij, en het blijkt behoorlijk goed te gaan met de shooter. Zo verkocht WWII weer als een tiet en kijkt Activision ook behoorlijk uit naar de reveal van Black Ops 4 op 17 mei.

Met 200 miljoen spelers is Black Ops het populairste subthema binnen de Call of Duty-reeks. De verwachtingen voor deel vier zijn dus hooggespannen, maar Activision heeft er alle vetrouwen in dat het goedkomt. Ze gingen zelfs even kort op de game in, door te zeggen dat we 'innovatie van de multiplayer' mogen verwachten:

'Treyarch’s track record of innovation, including Zombies and multiple multiplayer innovations have really transformed the industry. And it’s a most important last point, which is that Black Ops 4 is not going to just build on our strengths. It will continue to push the envelope in innovation.'

De Wacht denkt direct aan een Battle Royale-mode. Wat jullie?

Black Ops 4

 

Wat voor paddo's gebruikt Mario nu weer?!?

De Wacht speelde laatst Super Mario Bros. weer en man, wat blijft dat toch een geweldige game. Na tweehonderd keer de prinses redden kan hij zich echter voorstellen dat je misschien ook wel eens wat anders wil.

Enter Jellymar.io, een creatie van de Zweedse programmeur @Schteppe waarin je als een stonede garnaal met jelly-achtige physics door de levels zweeft!

De Wacht moet zeggen: het is best lachen. Ga hier zelf aan de slag met Jelly Mario!

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord