BioWare bant Anthem spelers die exploit gebruikten 

BioWare bant Anthem spelers die exploit gebruikten 2019-03-03T15:59:35
BioWare stompt met de banhammer, Apex Legends was bijna een jaar geleden al gelekt en er bestaat een kans dat Relic Entertainment gekocht gaat worden door Microsoft. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 3 maart 2019!

hoi  

BioWare bant Anthem spelers die loot exploit gebruiken

Een week of twee geleden al kwamen Anthem spelers achter een makkelijke manier om snel loot te verzamelen. Dit deed je door een end-game missie door te spelen, de eindbaas te verslaan, alle loot die hij dropte te verzamelen en vervolgens dood te gaan door explosieve barrels op te blazen. Hierdoor kwam de boss weer tot leven, maar kon je de loot behouden.

Een slimme manier om een stukje sneller loot te vergaten, maar blijkbaar is BioWare er geen fan van. Er worden nu dus spelers permanent gebanned voor "exploitation" - wat volgens velen in de Anthem community nogal wat extreem is. Vreemd dat Bioware (Of komt dit van EA? Who knows.) zich er zo druk om maakt in een game waar geen PvP in zit.

anthem  

Apex Legends een jaar geleden al gelekt

Iedereen en zijn schoonmoeder lijken inmiddels Apex legends te spelen - en dat zonder dat Respawn een enkele euro aan marketing uit heeft hoeven te geven! Voor velen kwam de aankondiging van de Battle Royale uit het niets - maar blijkbaar wist reddit user "hiticonic" al ruim 11 maanden geleden dat hij er aan zat te komen.

Hij plaatste een plaatje van de map op de Titanfall subreddit, maar daar werd het idee niet al te positief ontvangen. "I really hope this doesn't happen" was de top comment. Inmiddels lijken er meer dan 25 miljoen mensen anders over te denken...

apex-leak  

Gerucht: Microsoft gaat Relic kopen

Over leaks gesproken, een twitter gebruiker met de naam "Klobrille" zegt te weten dat Microsoft diep in de buidel gaat tasten om Relic Entertainment aan te schaffen. De studio is voornamelijk bekend van Company of Heroes en Warhammer 40k: Dawn of War.

Een tweet van een random twitter user zegt natuurlijk niet zo veel, maar Klobrille lekte al eerder dat Microsoft Age of Empires 4 zou aankondigen op E3 2016, wat toen dus ook gebeurde. Age of Empires 4 wordt trouwens ontwikkeld door Relic Entertainment, wat de aankoop nog logischer zou maken. De Wacht neemt het voor nu nog met een klein korreltje zout.

relic  

Top 15 meest gespeelde Steam games van 2015 tot 2019

YouTube kanaal TheRankings heeft een geinige video in elkaar geflanst die de dagelijkse playercount van de 15 populairste Steam games naast elkaar zet. Grappig om te zien dat CS:GO en Dota 2 zo consistent op de eerste en tweede positie te vinden zijn - totdat PUBG om de hoek komt kijken.

  

Resident Evil 2 mod vervangt Mr. X met Thomas the Tank Engine

Nog griezeliger dan Mr. X zelf.


  

Geinige Anthem cartoon

Anthem's landing verliep niet zo vlekkeloos als EA had gehoopt...

  

Dat was hem dan wel weer voor deze WeekendWacht. Laters!

doei

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord