Bethesda geeft cheaters huiswerk 

Bethesda geeft cheaters huiswerk 2019-01-02T09:43:51
In de eerste echte nieuwe Nachtwacht van dit jaar geeft Bethesda huiswerk aan Fallout 76 cheaters die hun account terug willen hebben! Alle details in deze N8W8, naast nieuws over Super Lucky’s Tale, Anthem, Bright Memory, Quantic Dream, wereldrecord Portal en PlayStation 2018 highlights.

Super Lucky’s Tale naar de Switch?

Gelukkig nieuwjaar en wat feestelijk dat je ook in 2019 de Nachtwacht weer hebt gevonden! De Wacht begint ook in dit nieuwe jaar weer graag met een geruchtje en de eerste van het jaar is voor Super Lucky’s Tale. Het eerste deel was cool op de Oculus Rift, het tweede deel was best heel aardig op de Xbox One en het lijkt er op dat het tweede deel naast de Xbox One en PC, ook naar de Switch gaat komen.

Lucky

Die wijsheid komt van 2 LinkedIn accounts, van de vorige en huidige 3D Artist van ontwikkelaar Playful Corp. Taylor Smith, de huidige 3D Artist zegt namelijk te hebben gewerkt aan ‘environment assets for the upcoming Nintendo Switch port’ en Jesse Sosa, de vorige 3D Artist heeft onder het kopje ‘shipped’ naast de Xbox One en PC, ook de Switch staan.

Dat is wel heel toevallig! De Wacht gaat er vanuit dat Super Lucky’s Tale inderdaad naar de Switch gaat komen en waarom de neuk ook niet, dit soort platform games werken meer dan prima op de Switch.


BioWare doet vaag over Anthem campaign

Een hoop gamers en BioWare fans kijken al een tijd uit naar Anthem. Het duurt niet lang meer, voordat de game uitkomt, maar er is nog maar verdomd weinig bekend over de main story campaign. BioWare heeft laten weten dat er een uitgebreide campaign mode in Anthem zit, maar wat dat exact inhoudt, is nog onduidelijk.

Via Twitter komen er dan ook aardig wat vragen binnen over de lengte van de campaign, maar lead producer Mike Gamble doet er erg vaag over. Op de vraag hoe lang je bezig bent met de campaign zegt Mike:

“This is a good question, but tough to answer. Everyone is different. There’s a lot of side missions, but some folks will just want to rush the main story and then hit strongholds. It’s a lot, though. Personally, I’ve only played through everything a few times.”

Anthem

Hhmmm okay, misschien moet de vraag op een andere manier gesteld worden… Zeg Mike, is de lengte van de campaign vergelijkbaar met vorige BioWare games als Mass Effect en Dragon Age?

“It’s a really hard thing to compare so we aren’t really commenting on the critical path length for Anthem. Depends how you play, etc.”

Laat maar, daar komen we niet echt verder mee. Wat wel een zekerheid is, is dat er een demo gepland staat voor Anthem en BioWare heeft bevestigd dat VIP Players van 25 tot 27 januari al los kunnen gaan met de demo en de rest van 1 tot 3 februari. De demo zal op alle platforms beschikbaar zijn, iedereen begint op level 10 en data zal niet worden overgezet naar de volledige release van de game.


Bright Memory Early Access trailer

Heb je weleens van de game Bright Memory gehoord? Het is een bijzonder ambitieus project van 1 enkele developer, genaamd Zeng Xiancheng. Eind 2016 begon hij in z’n eentje te werken aan een first person shooter hack & slash game en in 2017 kwam de eerste indrukwekkende trailer uit. Inmiddels is het 2019 en de ontwikkelaar heeft laten weten dat Bright Memory klaar is voor de eerste Steam Early Access release op 12 januari.

Bright

Daarnaast heeft hij een nieuwe trailer van de game online gezet, waar je uiteraard hieronder naar kunt kijken. Ongelooflijk knap dat 1 persoon zo’n game kan maken, respect!


Quantic Dream heeft great news

Newsflash! Ontwikkelaar Quantic Dream, bekend van Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human, heeft op Twitter een gelukkig nieuwjaar bericht geplaatst, waarin er wordt geteased met ‘great news’.

Connor

“Thank you all for a FABULOUS year 2018! We shall be back soon with some great news. Stay well and happy, share your passion and love! Stay tuned...”

De Wacht gokt op DLC voor Detroit: Become Human, met Connor in de hoofdrol.


Portal speedrun WR

Nog een beetje gaar van de jaarwisseling? Kijk dan 7:07 minuten naar pure skills in het nieuwe wereldrecord Portal, op naam van Can’t Even, die het vorige record ook al op z’n naam had staan. Hij maakt in deze run 1 klein foutje en heeft laten weten dat de run in theorie nog ongeveer 2 seconde sneller zou kunnen. Hij zal binnenkort een nieuwe poging te doen, maar voor nu is 7:07 minuten het wereldrecord. Check de madness in het filmpje!


Bethesda geeft cheaters huiswerk

Meesterlijk nieuws nu omtrent Bethesda en cheaters. Fallout 76 is niet bepaald de game geworden waar een hoop fans op hoopte, maar zelfs dat is geen excuus om online te cheaten. Bethesda zwaait flink met de banhammer en banned iedereen die gebruik maakt van 3rd party cheating software. Helemaal prima, maar de mail die Bethesda je stuurt als je van de server wordt gegooid, is op z’n zachtst gezegd opmerkelijk.

Bethesda laat je namelijk in de mail weten dat je account gebanned is, en dat als je het daar niet mee eens bent, je een werkstuk kunt maken over waarom het niet okay is om cheat software te gebruiken in een online game! Een stukje uit de mail:

Fallout

“This account has violated the code of conduct and terms of service by cheating. The account was detected to be running a third-party application, which provides an unfair in-game advantage, while logged into Fallout 76. If you would like to appeal this account closure, we would be willing to accept an essay on why the use of third party cheat software is detrimental to an online game community.”

Bethesda geeft cheaters dus lekker wat huiswerk als straf! De Wacht is benieuwd of cheaters de moeite zullen nemen om een werkstuk op te sturen en of ze dan ook nog eens goed genoeg zijn om hun accounts weer te unlocken. Misschien gooit Bethesda ze zelfs online, gewoon voor shits and giggles? Wordt hopelijk vervolgd!


2018 PlayStation highlights trailer

Tijd om de eerste echte nieuwe Nachtwacht van 2019 af te sluiten en dat doen we door samen met PlayStation nog 1x terug te kijken naar 2018, en al die vette games die er zijn uitgekomen voor de PlayStation 4. In een sexy montage komen alle klappers van 2018, zowel first als third party, voorbij en er wordt afgesloten met ‘thanks for playing, see you in 2019’. Graag gedaan PlayStation, en kom maar op met die vette games in 2019!

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord