Battlefield 1 reveal trailer mateloos populair 

Battlefield 1 reveal trailer mateloos populair 2016-05-09T01:00:29
Battlefield 1 hype! Uiteraard vandaag wederom nieuws over deze Eerste Wereldoorlog-shooter, maar de Wachtster presenteert ook sappige lekkages over de tweede DLC voor The Witcher 3 en de Batman Arkham Collection. O, en ze wist zelfs nog ruimte te vinden voor een versche Warcraft-trailer en de nieuwste details over HotS.

Cats <3

   

Releasedatum The Witcher 3: Blood and Wine DLC gelekt?

Oepsie. Het bewijs dat mensen helemaal niet moeten werken in het weekend wordt geleverd door een van de mensen bij Steam, die per ongeluk de pagina van de tweede DLC voor The Witcher 3: Wild Hunt online knalde… Inmiddels is de listing alweer offline gehaald, maar dankzij een oplettende Steam-gebruiker hebben we alsnog de screenshot waarop te lezen is dat The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine vanaf 30 mei te checken zal zijn.

Releasedatum The Witcher 3: Blood and Wine DLC gelekt?

Al eerder liet men bij ontwikkelaar CD Projekt Red weten deze maand met een hele zooi details over deze tweede DLC voor The Witcher 3: Wild Hunt te komen. En alhoewel bovenstaande screenshot natuurlijk geen officiële aankondiging is, klinkt eind mei zodoende in ieder geval redelijk aannemelijk.

Blood and Wine belooft een grote en verhalende expansie te worden, vol met plottwists, een nieuwe kleurrijke regio en duistere geheimen. Je zult volgens de mensen bij CD Projekt Red met deze DLC minstens 20 uur zoet zijn. Het was overigens oorspronkelijk de bedoeling dat we aan het begin van het jaar alweer met Geralt aan de slag mochten, maar door uitstel bleef de releasedatum daarna onzeker.

Voor nu is 30 mei als releasedatum voor Blood and Wine alleen nog speculatie, maar zodra er meer bekend is, lees je het uiteraard op deze glorieuze website.

   

Warcraft-trailer toont mage Khadgar

Het is tijd voor 18 seconden beeld van een van de tofste mages in het Warcraft-universum: Khadgar. In de canon is deze vuurballenschieter de leerling van Medivh en leidt hij de Alliance Draenor binnen. Na een ontploffing van de Dark Portal wordt hij als overleden beschouwd, maar alsnog keert Khadgar regelmatig terug in World of Warcraft.

Khadgar wordt in de Warcraft-film gespeeld door Ben Schnetzer, die daarmee zijn eerste echte grote rol binnen sleepte. In eerdere korte trailers werden Durotan, Lothar en Garona al op soortgelijke wijze aan ons voorgesteld.

Warcraft is vanaf 2 juni te checken in de bioscoop.

   

Batman Arkham Collection duikt wederom op

Kijk, een foutje zoals hierboven in het kader van The Witcher 3: Wild Hunt kan geschieden… Een druk op de verkeerde knop, een timer die een dag te vroeg staat afgesteld; een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Maar het wordt een ander verhaal wanneer er keer op keer op keer op keer op keer geruchten over je game online verschijnen...

De Wachtster heeft het natuurlijk over die Batman: Return to Arkham HD-collectie, die zelfs afgelopen week nog in de Nachtwacht van onze Peter verscheen. Het schijnt namelijk dat Arkham Asylum en Arkham City gebundeld met alle DLC op PS4 en Xbox One zullen verschijnen.

Batman Arkham Collection

Bovenstaande afbeelding is volgens de bron afkomstig uit een Italiaans gametijdschrift en laat een advertentie zien van deze gelekte Batman-collectie. Mocht de advertentie legit zijn (en eerdere geruchten eveneens kloppend blijken) dan mogen we vanaf 10 juni aan de slag met deze gebundelde release van Arkham Asylum en Arkham City.

      

Trailerovervloed

Vandaag wil de Wachtster jullie in haar trailerovervloed kennis laten maken met drie games waarover ze pas vandaag voor het eerst leerde. Kijk mee naar Soda Girls, Sluggy's Tiny Adventure en Spaera.

   

Battlefield 1 reveal trailer mateloos populair

Na drie dagen staat de viewteller van de reveal trailer van Battlefield 1 al op bijna 17 miljoen views. Niet alleen is dat ontzettend veel kijkers, maar daarnaast zijn ook bijna 900.000 mensen zo positief over hetgeen ze zagen dat ze het filmpje een dikke like gaven. Ter vergelijking: slechts zo'n 17.000 mensen vinden die Eerste Wereldoorlogsetting niet zo’n succes… En ook op PU.nl was het trouwens merkbaar: iedereen is wel weer eens toe aan een shooter gesitueerd in het verleden. Geen futuristische shizzle, maar geschiedkundige accuraatheid, dat is wat jullie willen!

Onze Tjeerd schreef al een lekker uitgebreid nieuwtje over deze nieuwste Battlefield-game, waarin hij een hoop details uit de doeken deed. De Wachtster doet daar met behulp van YouTuber Jackfrags (via DualShockers) graag nog een heel klein schepje bovenop.

Lijstjetime:

 • Multiplayer will include the forest of Argonne, desert maps set in Africa or the Middle East, the Alps in Italy and French Villages.
 • Infantry classes are Assault, Medic, Support and Scout.
 • The assault is a close quarter class carrying sub-machine guns, shotguns and anti-tank grenades.
 • The medic carries medkits and probably semi-automatic rifles.
 • The support carries light machine guns, provides ammo to comrades and repairs vehicles.
 • The scout is a sniper class and can use rifles with a side-mounted optic.
 • There is dynamite and you can detonate it with a plunger.
 • Melee weapons include sabers, trench maces, bayonets and spades. They have different characteristics. Some have better reach and some are faster.
 • Takedown animations are very quick.
 • The trailer shows fighters, but there are also bombers available. They can drop ordinance on the battlefield.
 • Tanks that were shown behind closed doors are the British Mark IV (that also appeared in the trailer), the German A7V Sturmpanzerwagen and the French Renault FT-17.
 • Some tanks can carry a squad of five players.
 • The Vickers Crossley Armored Car Model 25 is also in the game.
 • Tanks play and feel very different from each other, with different weapons, speed and nuances, as opposed to Battlefield 4 in which they’re pretty much mirrors.
 • There’s a lot more destruction in the game than in previous games, stepping away from scripted Levolution and back to dynamic destruction.
 • There will be a persistent squad system. You can squad up with four other players (five total) and you’ll always be in that squad.
 • Some sort of weapon of customization will be available, providing different flavors of each weapon.
 • Stationary machine guns and anti-arcraft guns are also in the game.
 • A short clip of someone carrying a weapon while riding a horse was shown behind closed doors.

Battlefield 1

Battlefield 1 is vanaf 21 oktober te checken op PC, PS4 en Xbox One.

   

Heroes of the Storm introduceert nieuwe ranked play seizoenen

In een post op Battle.net komt Heroes of the Storm ontwikkelaar Blizzard met details over nieuwe personages en skins, maar ook met grote veranderingen voor de ranked play in de game.

In juni introduceert men het eerste ranked season voor HotS met onder meer nieuwe tiers en divisions. Dat zit ongeveer zo: tijdens het seizoen kun je Hero League en Team League-potjes spelen en wordt je aan de hand van je level verdeeld in zeven tiers (en daarbinnen in divisions). Afhankelijk van je behaalde positie aan het einde van het seizoen kun je shinies, zoals goud, portretten en mounts, verdienen.

Heroes of the Storm

De hoogste tier (Master) zal je rank met een badge tonen. Hieraan is af te lezen hoeveel rank points je hebt verdiend in de Master League. Zogenaamde Grand Masters zijn Master League-spelers die behoren tot de top 500 in hun regio.

De Placement Matches, die aan het begin van het seizoen gespeeld gaan worden, bepalen hoe je in wordt gedeeld:

"With this initial season roll, we'd like to address some community feedback we've received about players feeling 'stuck' in their current ranks. … We will be temporarily loosening matchmaking certainty during season one placement matches. This means that these games will have a much more significant impact on matchmaking rating, allowing players the opportunity to make quick and meaningful changes in their MMR."

Een van de gevolgen van dit nieuwe systeem met tiers en divisions is dat je alleen met spelers van een gelijk niveau kunt queuen in ranked modes. Voorbeeldje: een speler die Gold heeft verdiend, kan alleen spelen met mensen tussen Silver 5 en Platinum 1.

Het eerste HotS-seizoen belooft in de week van 14 juni los te barsten.

   

Memes en dingen

Vandaag staat memes en dingen in het teken van twee vrienden van de Nachtwacht. Zo zien we Man at Arms aan het werk aan Fury’s Song uit Call of Duty: Black Ops III en leert Did You Know Gaming ons meer over Dark Souls.

   

Lekker koesen!

REACTIES (68) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord