Batman Arkham Collection voor PS4 en Xbox One gelekt door Amazon? 

Batman Arkham Collection voor PS4 en Xbox One gelekt door Amazon? 2019-07-07T22:24:58
De Batman Arkham Collection komt volgens Amazon UK naar de PS4 en Xbox One. Geen zorgen: dat is het enige gerucht in deze N8W8! Verder lees je feiten over: de Gears 5 multiplayer test, Digimon Story: Cyber Sleuth, Fire Emblem: Three Houses en een westerse release voor Yo-Kai Watch 4.

Cats <3
       

Nieuwe details over de Gears 5 versus multiplayer tech-test

Ontwikkelaar The Coalition heeft bekend gemaakt dat de Gears 5 versus multiplayer tech-test (mondje vol, hoor) speelbaar wordt voor Xbox Game Pass-leden én mensen die een pre-order voor de game hebben staan. Om de tech-test te kunnen checken, heb je op Xbox One ook Xbox Live Gold nodig.

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, mag je vanaf 17 juli je download starten. Vervolgens kun je Gears 5 van 29 tot 21 juli, en van 26 tot 29 juli checken. De tech-test omvat de twee nieuwe gameplay-modi Escalation en Arcade, en golden oldie King of the Hill, inclusief de nieuwe trainingsmodus, Bootcamp. Ten slotte is er Tour of Duty, een reeks challenges waarmee je bijvoorbeeld skins en banners unlockt.

Gears 5

De multiplayer tech-test van Gears 5 is in het leven geroepen om de servers van The Coalition te checken. De game staat gepland voor 10 september en komt uit op Xbox One en PC.
      

Eerste trailer voor live-action remake van Mulan is hier

Disney remakes everywhere… The Lion King, De Kleine Zeemeermin en vandaag ook nog Mulan! De Wachtster stuitte in haar zoektocht naar versch nieuws op de eerste trailer van deze live action-versie van de Disney-klassieker.

Mulan is vanaf 27 maart te zien in de Nederlandse bioscoop.
     

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Batman Arkham Collection voor PS4 en Xbox One gelekt door Amazon?

Speciaal voor de allerlaatste mensen die de Arkham-games nog moeten spelen, komt Warner Bros. met een nieuwe bundel... Althans, als we Amazon UK (via Comicbook) mogen geloven. Deze retailer zette namelijk een super (shiny Steelbook-)bundel online!

Batman Arkham Collection PS4 Xbox One

Volgens Amazon UK mogen we op 6 september aan de slag met een nieuwe Batman Arkham Collection. In deze bundel zouden de Batman-games van Rocksteady opgenomen zijn, oftewel: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight. Jep, ook nu ontbreekt Arkham Origins dus weer.

'Batman: Arkham collection brings you the definitive versions of Rocksteady's Arkham trilogy games, including all post-launch content, in one complete collection. ... Become the Batman and utilise a wide range of gadgets and abilities to face off against Gotham's most dangerous villains, finally facing the ultimate threat against the city that Batman is sworn to protect.'

De listing op de Amazon UK-website maakt geen melding van een release op Nintendo Switch of PC. Maar goed, voor nu behoort dit hele bericht natuurlijk nog op de geruchtenstapel. Voor zover de Wachtster bekend is, hebben WB en Rocksteady in ieder geval nog niet gereageerd.
     

Digimon Story: Cyber Sleuth komt naar Nintendo Switch en PC

Digimon Story: Cyber Sleuth staat bekend als een van de betere Digimon-games. Het enige probleem was dat de game alleen speelbaar was op de Sony-consoles... Maar daar komt volgend jaar echter verandering in!

Digimon Story: Cyber Sleuth komt namelijk naar de Nintendo Switch en naar PC. En bij zo’n platformswitch hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. We spreken zodoende voortaan over *neemt hap adem* Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition. Dat 'Complete Edition' is toegevoegd omdat niet alleen het originele Cyber Sleuth, maar ook het vervolg, Hacker's Memory, tezamen worden uitgebracht.

Je mag Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition op 18 oktober op PC en Nintendo Switch verwachten.
      

Trailerovervloed

Dit weekend werd Anime Expo 2019 gevierd. Deze trailerovervloed staat volop in het teken van deze happening. Kijk snel mee naar trailers van:

  • One Piece World Seeker - DLC Ep. 1 – vanaf 12 juli speelbaar
  • One Punch Man: A Hero Nobody Knows – TBA op PC, PS4 en Xbox One
  • NG – oktober op PC, PS4, PS Vita en Switch
  • Blue Protocol – TBA op PC
  • Teppen – nu speelbaar op mobiele apparaten


      

Fire Emblem: Three Houses biedt ruim 200 uur gameplay

Fire Emblem: Three Houses director Toshiyuki Kasukihara heeft in een interview met JeuxVideo bevestigd dat het zo’n 80 (!) uur duurt om slechts een van de huizen in de game te completen. Waarom je dat zou willen? Nou, je acties in Fire Emblem: Three Houses bepalen het einde. Zodoende is het aannemelijk dat je het ‘beste’ einde krijgt, als je alle huizen meepakt. Als dat je streven is, zou het doorspelen van de hele game je ruim 200 uur zoet kunnen houden…

"To finish the game with just one of the three houses, it took me 80 hours. I did not cut the vocals or cutscenes, of course. So if you want to do the three paths, it can take you more than 200 hours."

Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses is vanaf 26 juli te checken op de Nintendo Switch. Blokkeer voor de zekerheid niet alleen dat weekend, maar meteen de hele week daarna in je agenda!
      

Yo-Kai Watch 4 komt in het Westen naar de Nintendo Switch

Voor het laatste bericht in deze Nachtwacht keren we nog even terug naar de Animo Expo 2019. Level-5 onthulde daar namelijk dat Yo-Kai Watch 4 naar het Westen komt en hier uit wordt gebracht op de Nintendo Switch!

                  

Helaas houdt Twitteraar HDKirin het kort. Er mogen namelijk geen foto’s en video’s gemaakt worden op het panel van Level-5. Voor nu moeten we het dus doen met een simpele aankondiging. Ongetwijfeld echter snel meer over Yo-Kai Watch 4!
      

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen een Bob Ross-schilderij in Minecraft en een toffe Finish Him/Her glitch in Mortal Kombat 11.


      

Lekker koesen!
    

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord