Batman: Arkham 3 op komst? 

Batman: Arkham 3 op komst? 2013-03-08T22:08:15
Assassin’s Creed IV: Black Flag, Batman Arkham 3, Metal Gear Rising, SimCity, Killzone Mercenary, StarCraft II: Heart of the Swarm; nee de Wacht noemt niet z’n cadeaulijst op maar de games waarover vers nieuws is gevonden!

Nieuwe Batman: Arkham game binnenkort onthuld?

Beetje een long shot maar als het om een nieuwe Batman Arkham-game gaat, slikt de Wacht alles. Omdat hij de held is die we verdienen, maar die we nu niet nodig hebben. Omdat hij de… ach, je snapt die bullshit wel.

Blijkt dat Warner Bros. stiekem de Facebook-pagina’s van Arkham Asylum en Arkham City heeft gefuseerd. De naam van de pagina is nu gewoon “Batman: Arkham”. Reden voor de aluminium hoedjes van ArkhamCity.co.uk, om te denken dat er binnenkort een nieuw deel wordt aangekondigd!

Batman: Arkham City

Dat en we weten zeker dat Warner Bros. dit jaar een nieuwe Batman: Arkham-game gaat tonen, wellicht voor next-gen. Bronnen melden dat Warner Bros. Montreal werkt aan het project en dat vaste ontwikkelaar Rocksteady met iets anders bezig is.  

 

Assassin’s Creed IV hoofdrol lijkt op een andere piraat

Jan schreef het al in zijn Preview: “Blondes have more fun”. Vandaar dat sommige mensen (lees: Kotaku en Reddit) vinden dat Assassin's Creed IV hoofdrolspeler Edward Kenway lijkt op een porno-acteur!

En niet een cliché acteur maar een echtbestaande: Edward Reynolds is in de scene bekend als een zeer…uh, getalenteerd acteur. Zijn voornaamste rol is in – hou je vast – Pirates! Een Pirates of the Caribbean kloon maar dan met meer naakt. De film staat bekend als de duurste adult film ooit gemaakt en Edward Reynolds speelt ook in de sequel.

Edward KenwayEdward Reynolds

Wat vinden jullie? Lijken de Edwards op elkaar? De Wacht is hoe dan ook blij dat de nieuwe assassin geen kontkin heeft!

 

Toki Tori 2 is af

De Nederlandse puzzelplatformer Toki Tori 2 is af! Dat meldt Two Tribes op z’n website. Het betekent dat de Wii U binnenkort eindelijk weer een interessante game krijgt in het met skeletten, stofwolken en spinnenwebben gevulde gat dat Nintendo een launchwindow noemt. Sommige mensen gaan het na zo’n grote klus op een zuipen zetten. Two Tribes maakte een Harlem Shake versie van de game.

Ja die internet hype komt mij ook de neus uit.

 

Eerste DLC Metal Gear Rising getoond

Metal Gear Rising: Revengeance heeft iedereen onderhand wel uitgespeeld (op easy). Best lekker dus dat de eerste lading DLC volgende week al komt. Platinum Games houdt het nog bescheiden, met zo’n dertig extra VR-missions. Er zijn echter best wel wat geinige ideeën in de missies verwerkt, zoals deze Japanse trailer toont. Let vooral ook op het houten zwaard met een Solid Snake stem!

 

Richard Garriott komt met nieuwe RPG

Als Kickstarter één ding gedaan heeft dan is het wel een boel vergeten gamedevelopers uit het slop trekken. Richard Garriott is de nieuwste PC-grootheid die z’n geluk beproeft via de donatiesite. Lord British gaf een exclusief interview aan Kotaku over Shroud of the Avatar, een game die natuuuuuuuuuuuuurlijk niet gebaseerd is op Ultima… behalve met alles.

Niettemin ziet de game er interessant uit en betekenen gedateerde graphics allang niet meer dat je product geen hit kan worden. Garriott vraagt via Kickstarter om een miljoen dollar en heeft daar op het moment van schrijven al een kwart van binnen. Hij maakte eerder de MMO Tabula Rasa, die flopte. Hopelijk heeft hij z’n touch voor klassieke fantasy nog niet verloren. Geloven jullie nog in Lord British?

 

De grootste innovatie in SimCity

SimCity is best een leuk spelletje als de servers je toelaten het te spelen. Een van de grootste innovaties blijft echter een beetje onderbelicht: je kan nu bochten in wegen maken. Je weet wat dat betekent!

En nog eentje om als wallpaper te gebruiken.

Maxis

 

Killzone Mercenary Developer Interview

Nu er eindelijk wat Japanners zijn met een PlayStation Vita, wordt het tijd voor Sony om de grote titels meer in de spotlight te zetten. Wij kijken natuurlijk het meest uit naar Killzone Mercenary, wiens eerdere trailers bijna voor PS3-materiaal konden doorgaan. Een developer interview voor de liefhebbers!

 

Ondertussen bij het hoofdkantoor van Blizzard Europe

Wordt er hard gewerkt aan de launch van StarCraft II: Heart of the Swarm… totdat er een fucking Zerg Rush heel Parijs sloopt! De Wacht vindt dat niet zo erg, ware het niet dat bij Parijs ook Disneyland hoort. De intergalactische bastaarden!

Blizz houdt 11 maart ook een launchparty in Versailles. De livestream kan je op de officiële site kijken en natuurlijk verslaan wij er ook uitgebreid over.

 

De zeven hoofdzonden van gaming

Tip van stagiair Teunis. De title says it all en de animaties van Cracked zijn redelijk hilarisch. 

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord