Assassin's Creed Unity patch 1.04 uitgesteld 

Assassin's Creed Unity patch 1.04 uitgesteld 2014-12-16T10:18:26
Ubisoft heeft patch 1.04 uitgesteld omdat die nog niet goed genoeg is. Verder vind je veel trailers in deze wacht, weten we hoeveel de totale waarde van alle Games with Gold in 2014 bedraagt en zien we het tweede speelbare personage in The Witcher 3. Maar eerst een gifje van dat vervelende stuk haar waar we zoveel van houden!

Kattengifje

 

Nieuw minuutje aan The Order

 

Games with Gold dit jaar goed voor $585,-- aan games

Gisteren kon je al lezen hoeveel euro's aan games je gratis krijgt als je een PlayStation Plus lidmaatschap hebt. Nu is dezelfde rekensom die gebruikt is om de totale waarde van de PS Plus vast te stellen ook nuttig gebleken om de gehele waarde van alle gratis spellen bij een Xbox Live Gold abonnement te berekenen. Na het optellen van de normale prijs van alle deze entertainment producten blijkt dat als je een jaar lang Xbox Live Gold bezit je voor $585 aan spellen hebt kunnen downloaden.

Games with Gold

Bij PlayStation Plus was de waarde over 2014 bijna €1.300 maar om de games van Games with Gold daarom slechter te noemen is niet eerlijk. PlayStation Plus ondersteunt namelijk drie platformen (PS4, PS3 en PS Vita) met gratis games, terwijl je bij Games with Gold maar spellen voor twee platformen (Xbox One en Xbox 360) krijgt. De Xbox One krijgt pas sinds juni dit jaar gratis spellen, terwijl de PS4 al vanaf de lancering in november 2013 gratis computerspellen krijgt. Daar moet natuurlijk ook rekening mee worden gehouden. De gemiddelde Metacritic score van alle games met Games with Gold is 78, daarmee is deze exact gelijk aan de gemiddelde Metacritic score van de 0-euro-games van PS Plus.

Nu even een simpel rekensommetje waarin we de gemiddelde prijs per spel berekenen. Games with Gold heeft in totaal in 2014 34 spellen gratis gemaakt. Totale waard / aantal spellen = gemiddelde waarde per spel bij Xbox Live Games with Gold, dus: $585,-- / 34 spellen = $17,21 per spel. Is €13,80 per spel.

Nu passen we dit zelfde sommetje toe op het PlayStation Plus abonnement. In 2014 heeft Sony in Europa 71 games gratis gemaakt. Totale waard / aantal spellen = gemiddelde waarde per spel bij PS Plus, dus: €1211,-- / 71 spellen = €17,01 per spel.

Games with Gold

Met PS Plus krijg je dus meer waar voor je geld. Natuurlijk zijn de prijzen die worden getoond wel erg aan de hoge kant omdat spellen in zowel de PlayStation Store als de Xbox Live Marketplace vaak ver boven de verkoopprijzen van retailers liggen. De totale waarde is dus alleen relevant voor mensen die hun games alleen digitaal kopen. De getallen zijn leuk, maar stellen verder dus niet veel voor. Al snapt de Wacht wel dat het natuurlijk leuk 'bewijs' is voor het feit dat PS Plus en Xbox Live Gold een meerwaarde voor de gamer kan hebben.

 

Forza Horizon 2 DLC Storm Island aangekondigd

Forza Horizon 2 is een arcade open wereld racegame ontwikkeld door Turn 10. De game is exlusief te spelen op Microsoft consoles en krijgt morgen een nieuwe pakket aan content genaamd Storm Island. De update bevat een nieuw gebied, 6 nieuwe voertuigen en focust zich op de extremere off-road races. Storm Island kost €19,99 of €9,99 als je de VIP-Pass bezit.

 

Alle Perks in Evolve uitgelegd

In deze video van ruim een uur worden alle perks van de verschillende hunters besproken. Wil je als de game releaset een voorsprong hebben, dan raadt de Wacht je aan om deze zeker te bekijken.

 

Ubisoft stelt patch 1.04 voor Assassin's Creed Unity uit

De Franse uitgever Ubisoft heeft op haar website laten weten dat de komende grote patch is uitgesteld. De update die het laatste aantal grote bugs en glitches moest wegwerken, komt dus op een later tijdstip naar de PS4, Xbox One en PC. Patch 1.04 zou oorspronkelijk gisteren uit moeten komen, maar door de eerdere zinnen in dit artikel snap je inmiddels wel dat dat niet gelukt is. Ubisoft betreurt het uitstellen en heeft daarom een heel krom statement naar buiten gebracht. Hier volgt de complete verklaring gevolg door een (licht-cynische) vrije vertaling in de Nederlandse taal.

"Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well," Ubisoft said.

"As stated last week, we'd expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we've promised," Ubisoft went on. "We are committed to delivering major performance improvements, which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few more days to hit the high level of quality our players deserve."

'Kwaliteitscontrole is geheel nieuw voor ons want zoals je misschien wel hebt begrepen, heeft dit niet plaatsgevonden bij Assassin's Creed Unity toen het uitkwam. Door deze nieuwe vorm van evalueren zijn we er achtergekomen dat de patch misschien toch niet alles wegwerkt zoals we dat aan onze fans gehypet hadden. Daarom hebben we besloten het enige logische te doen en dat is de patch uitbrenge.... ehm uitstellen, dat was het woord waar we op 13 november niet op konden komen! Om de laatste technische verbeteringen aan te brengen moeten we het Parijs level renoveren en dat duurt een paar extra dagen, maar dan kunnen we eindelijk de kwaliteit brengen die onze spelers verdienen.'

Assassin's Creed Unity

Terwijl de Wacht zich realiseert dat een carrière bij Ubisoft er voor hem nooit in gaat zitten, is hij blij dat Ubisoft nu wel de tijd neemt om aan de kwaliteit te werken. Assassin's Creed Unity kwam op 13 november uit maar was tijdens de release vooral doelwit van slechte grappen vanwege de lage framerate, de pop up en andere bugs en glitches die nooit in de game hadden mogen zitten. Een maand later lijken de meeste problemen redelijk goed weggewerkt, maar weten we ook dat de Franse uitgever Unity moeilijk uit had kunnen stellen omdat de volgende Assassin's Creed eind volgend jaar alweer voor de deur staat.

Zijn jullie ook zo benieuwd hoe Assassin's Creed Unity straks speelt als de game echt af is?

 

Riptor schopt kont in Killer Instinct

Oehw! En een teaser op het einde!

 

The Witcher 3 Wild Hunt krijgt speelbaar vrouwelijk personage

We wisten al dat The Witcher 3 meerdere speelbare personages zou krijgen, maar nu weten we ook wie er naast Geralt the Grey te besturen is. Het gaat om een vrouwelijk personage dat afstamt van elfen en bezegeld is met de roepnaam Ciri. Wie bang is dat ze haar mannetje niet kan staan in een gevecht omdat het een vrouw is, heeft het mis. Ciri kan namelijk evengoed vechten als Geralt, maar heeft wel enkele unieke aanvallen.

The Witcher 3

De dame in questie kan namelijk korte stukken teleporten, waarmee ze haar vijanden dus compleet het bos in kan sturen. Er zijn ook al enkele details bekend over hoe de vrouw in het verhaal van The Witcher past. Zo bezit Ciri een oeroude en mysterieuze kracht waarvan niemand in de wereld precies weet wat ze ermee kan. Door de speciale power gaan er in de wereld enkele mythes over haar en is Geralt benieuwd hoe de vork in de steel steekt.

Er zitten limitaties aan hoeveel je met Ciri kunt spelen, alleen heeft CD Projekt Red niet de moeite genomen om deze duidelijk te maken. The Witcher 3 is al tweemaal uitgesteld en komt nu écht op 19 mei uit op de PC, PS4 en Xbox One, aldus de ontwikkelaar. Tot die tijd vermaken we ons op de redactie wel met een ander vrouwelijk personage, namelijk Tjeerd.

 

DmC en Devil May Cry 4 remaster trailer 

Vandaag aangekondigd, maar nu met bewegende plaatjes.

 

Kattengifje!

Met dank aan DarknessFood voor de tip!

Slaap lekker!

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord