Ant Simulator geannuleerd nadat budget op ging aan drank en strippers 

Ant Simulator geannuleerd nadat budget op ging aan drank en strippers 2016-02-02T14:52:01
Wat ziet de Wacht daar? Een gloednieuwe Assassin's Creed game? Maar hij is niet nieuw? En hij is alleen voor iOS? Gelukkig hebben we ook verhalen over drank, strippers, Ghostbusters, GTA en een hilarische Fallout 4 telefoontje.

Nieuwe Ghostbusters-game in de maak?

Reboots zijn hot, ook in Hollywood. En dus, in navolging van Batman, Indiana Jones en Star Trek, krijgt binnenkort '80's-klassieker Ghostbusters een vervolg. Volgens de Wacht volledig terecht. De spokenjagers zijn immers onderdeel van zijn jeugd en, als zijn geheugen hem niet bedriegt, hilarisch genoeg om ook anno 2016 het zo verwende bioscooppubliek te vermaken.

Volgens geruchten blijft het overigens niet bij de film alleen. Activision zou namelijk plannen hebben om een nieuwe Ghostbusters-game te lanceren voor de PlayStation 4 en Xbox One, die waarschijnlijk het script van de nieuwe film volgt. Het vorige spel van de 'Busters dateert alweer uit 2009 en was een redelijk succes. Activision kennende heeft dat een grote rol gespeeld bij het besluit een nieuwe titel te lanceren...

Ghostbusters-game

 

GTA Online Valentijn-outifts gelekt

GTA Online dendert nog altijd lekker door. Om één en ander interessant te houden, kent het spel vaak leuke knipoogjes naar feestdagen in real-life zoals Halloween, Kerst en over een kleine twee weken Valentijn. Speciaal voor het liefdesfeest komen er outfits beschikbaar, waaronder sexy lingerie! En daar wil je best even wat gelekte footage van zien hé, viespeuk?

  

Mario Wallpaper Maker

Kijk, hier wordt de Wacht nu blij van: een officiële Nintendo-site waarop je zelf de meest creatieve bureaubladachtergronden kunt ontwerpen, geheel in stijl van Mario Maker! Helaas is de website volledig in het Japans, maar dankzij de superintuïtieve interface is dat ook weer niet zo'n heel groot probleem. Maak jij een mooiere creatie dan de Wacht?

Mario Wallpaper Maker

 

Kijk uit, Kylo...

... sommige dingen kun je maar beter niet zien.

Kijk uit, Kylo

Kijk uit, Kylo

Kijk uit, Kylo

Kijk uit, Kylo

Kijk uit, Kylo

Kijk uit, Kylo

  

Indiestudio verkwist Kickstarter-geld aan drank en hoeren

Oké. Hou je vast, want het volgende nieuwtje is echt bizar. Ooit gehoord van Ant Simulator? Nee, de Wacht ook niet. Het blijkt één of andere obscure game waarin je - surpriiiiise - in de huid van een mier kruipt. Een goedkoop meeliftertje op de hype van I am Bread en Goat Simulator dus, die er even saai uitziet als het klinkt. 

Ook voor de developers bleek de game geen pretje om aan te werken. Het ontwikkelproces was zelfs zó tergend, dat twee van hen besloten om het complete Kickstarter-budget te spenderen aan - echt waar - drank en strippers! Voor hoofdprogrammeur Eric Tereshinski een hard gelach. Niet alleen was hij al elf jaar 'vrienden' met de twee boefjes, hij leek ook echt in Ant Simulator te geloven en kondigt in onderstaande video dus teleurgesteld het einde van het project aan.

Damn, da's zuur. Helemaal omdat het tweetal als 'consultants' aan de game meewerkte, en de excessen juridisch gezien dus op kosten van de zaak mocht houden. De Wacht kan Eric slechts aanraden het allemaal even lekker van zich af te zetten met een flesje sterk, en wellicht één of twee strippers...

     

Assassin's Creed: Identity uit de doeken

Zo, dat was even schrikken. Dacht de Wacht gewoon dat Ubisoft op deze koude februaridag de nieuwe Assassin's Creed had aangekondigd! Nu is dat in principe ook zo, alleen is AC: Identity geen volwaardig nieuw deel maar een mobiele game voor iOS, die al sinds eind 2014 uit is in Australie en Nieuw Zeeland. Het gaat om een mobiele game in de Italiaanse Renaissance, waarin je je eigen assassijn vormgeeft en uit één van vier verschillende klassen kiest: Berserker (dommekracht), Shadow Blade (stealthy), Thief (lenig) en de Trickster (allround). Check de eerste trailer hieronder:

Assassin's Creed: Identity verschijnt al op 25 februari aanstaande en kost een euro of vijf. Of er dit jaar ook een 'gewone' AC-game voor consoles verschijnt, is nog altijd niet duidelijk...

Assassin's Creed: Identity

Assassin's Creed: Identity

 

Fallout 4 prank call

Aangezien bijna niemand meer telefoneert, dreigt ook de prank call uit te sterven. En dat zou eeuwig zonde zijn, blijkt eens temeer uit onderstaande video. 

'Vault-Tec calling!'

Trusten...

REACTIES (58) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord