Animal Crossing: New Horizons laat je switchen naar de GameCube-modus 

Animal Crossing: New Horizons laat je switchen naar de GameCube-modus 2020-02-29T21:10:26
YES! Animal Crossing New Horizons spelen zoals vroeger wordt mogelijk met de GameCube-modus. Ander goed nieuws deze N8W8: Star Wars Battlefront II voegt nieuwe content toe met The Age of Rebellion-update, EA doet onderzoek naar het verbeteren van responsiviteit FIFA 20 en Apex Legends System Override-evenement voegt Deja Loot toe.

Cats <3
      

Animal Crossing: New Horizons laat je switchen naar de GameCube-modus

Goed nieuws voor mensen die Animal Crossing: New Horizons graag willen spelen zoals vroeger. De aankomende Switch-game wordt namelijk voorzien van een heuse GameCube-modus! Dat betekent zoveel als dat je de game met de camera-instellingen van het origineel kunt spelen.

Een van de details over Animal Crossing: New Horizons-demo die op PAX East onthuld zijn, is dat je met een simpele druk op de knop kunt switchen naar de camerahoek die gebruikt werd voor Animal Crossing op GameCube. Dit origineel had meer een top-down view, terwijl daaropvolgende games gebruik maken van een lagere geplaatste camera, die dichter op de actie staat.

Hoe de Wachtster aan deze wijsheid komt? Dat hebben jullie te danken aan onderstaand filmpje van GameXplain, waarin je getrakteerd wordt op 20 minuten Animal Crossing: New Horizons gameplay.

Nog maar drie weekjes en dan is het zo ver! Vanaf die datum mogen we eindelijk aan de slag met de eerste echte Animal Crossing-game in acht jaar. Ongetwijfeld wordt het geweldig, vanuit welke hoek je er ook naar kijkt!

Animal Crossing: New Horizons is vanaf 20 maart te checken op de Nintendo Switch.
      

Star Wars Battlefront II voegt nieuwe content toe met The Age of Rebellion-update

Het is toch nog best wel goed gekomen met Star Wars Battlefront II, hè? Ook de nieuwste update – The Age of Rebellion – voegt gelukkig weer een flinke lading content toe aan de game. Laten we er samen effe doorheen lopen!

De nieuwste Star Wars Battlefront II-update voegt om te beginnen twee nieuwe gespecialiseerde eenheden toe: een Imperial Security Bureau-agent en een Ewok-scout. Daarnaast worden er zeven locaties toegevoegd aan co-op play, namelijk: Yavin, Death Star II, Endor, Hoth, Tatooine, Kessel en Jabba’s Palace. Ook worden twee schepen toegevoegd, in de vorm van standalone maps: de Republic Venator en de Separatist Dreadnaught.

Uiteraard is een update niet compleet zonder een behoorlijke reeks tweaks en fixes. Wat er met The Age of Rebellion-update verder allemaal veranderd aan Star Wars Battlefront II check je in deze community post.
      

Trailerovervloed

Hoera! Het is zondag! De rustdag begin je natuurlijk het allerchillst met een lading versche trailers. Kijk vandaag mee naar:

  • Kemono Heroes – nu op Switch, eerder op andere platformen
  • Alien Hominid Invasion – TBA op PC, Switch en Xbox One
  • Lies Beneath – 31 maart op PC
  • Stellaris: Federations – 17 maart op PC


     

Comic-momentje

Comic-momentje
        

EA doet onderzoek naar het verbeteren van responsiviteit FIFA 20

EA heeft een aantal FIFA 20-spelers voorzien van een in-game knoppen overlay. De hoop is om daarmee de responsiviteit van de game te verbeteren. Dat is namelijk best wel een beetje een dingetje in de community…

De community is van mening dat FIFA 20 tijdens online matches niet enorm responsief is. Met andere woorden: het voelt alsof er een vertraging zit tussen het indrukken van een druk en de bijbehorende actie in-game.

Om deze spelers tegemoet te komen, doet EA onderzoek naar de responsiviteit van FIFA 20. Een van de onderdelen van dat onderzoek is het toevoegen van die in-game overlay bij een select aantal spelers. Hoe dat eruit ziet, check je in onderstaande afbeelding uit de Pitch Notes van EA.

FIFA 20 knoppen-overlay

In die Pitch Notes lezen we ook wat de bedoeling van EA eigenlijk is.

"With this button overlay, we want to let players see their inputs in real-time but also the impact the connection with the data center has on those inputs. This also helps us analyse matches more efficiently since we can get clips of players sharing their experience and raw input. We'll have more to share about the results of the button overlay live study in the future."

Hopelijk doet EA zijn voordeel met de uitkomst van het onderzoek!
       

Apex Legends System Override-evenement voegt Deja Loot toe

Apex Legends-spelers mogen zich opmaken voor een nieuw evenement, genaamd de System Override Collection. Met dit evenement worden items, cosmetics en een bijzondere game-modus aan Apex Legends toegevoegd.

Laten we beginnen met die nieuwe modus: Deja Loot. In tegenstelling tot in traditionele Apex Legends-matches spawnt loot in deze modus niet zomaar willekeurig. In plaats daarvan wordt de buit statisch geplaatst, gedurende het gehele evenement. Dat betekent dat als je ergens loot vindt, je in elke match precies op die plaats dezelfde loot vindt.

Deja Loot is tijdens de eerste week van het System Override Collection-event beschikbaar op de World’s Edge-map. Tijdens de tweede week verplaatst de gamemodus zich naar Kings Canyon. Jawel, je leest het goed: Kings Canyon wordt voor dit evenement opnieuw teruggehaald van weggeweest.

De Deja Loot-modus kent ook een exclusief item. Deze Evo Shield wordt sterker naarmate je meer schade toebrengt aan vijanden. Wat dit item enorm aantrekkelijk maakt, is dat de kracht van het schild tijdens een potje van speler naar speler wordt overgedragen. Uiteraard kent de System Override Collection ook verschillende beloningen en cosmetische items.

Het Apex Legends System Override Collection-event begint op 3 maart en duurt tot 17 maart. Meer weten? Check dan deze blog van Respawn.
       

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: zeldzame bètabeelden van The Legend of Zelda: Ocarina of Time en een wel heel bijzondere Nintendo Direct, gemaakt in Super Mario Maker 2.


      

Lekker koesen!       

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord