Alles over de Watch_Dogs Season Pass 

Alles over de Watch_Dogs Season Pass 2014-04-30T09:03:55
Terwijl de week nog maar net is begonnen, kijkt de Wacht alweer uit naar het weekend. De maand mei kan maar niet snel genoeg beginnen en het liefst ook even rap eindigen, want dan hebben we Watch_Dogs in de pocket! Vandaag nieuws over de Season Pass van deze game en andere DLC waar je schoon ondergoed voor aantrekt.

Ubisoft vertelt over Watch_Dogs Season Pass

De Wacht was onder de indruk dat Season Passes inmiddels wel uit de mode waren, maar Ubisoft doet lekker waar het bedrijf zelf zin in heeft. Wie 25% op alle Watch_Dogs DLC wil besparen en bereid is ver vooruit te dokken, kan dus voor een seizoenskaart in deze hack-sandbox gaan. Dan krijg je nogal wat, namelijk een extra singleplayer verhaallijn met ene T-Bone, een nieuwe game modus, missies, outfits en als het meezit misschien zelfs een extra mobiele telefoon! Dat laatste heeft de Wacht verzonnen, maar aangezien het mobieltje zo’n grote rol krijgt zou hij niet weten waarom je zoiets niet zou mogen pimpen!

Niet alleen krijg je deze content geheel automatisch op je account bijgeschreven, je mag alles ook nog eens een week eerder spelen! Dat zal de sukkels die de Season Pass niet kopen vast een lesje leren. Omdat je met het aanschaffen van de bundel toch zo’n vijf euro bespaart is het wellicht de moeite waard, de Wacht houdt zijn centen liever even in zijn zak tot de DLC een review krijgt op PU.nl!

Ubisoft heeft bij deze aankondigingen een kek filmpje in elkaar gedraaid, mocht je nog wat extra overtuiging nodig hebben, check het uit!

 

Outlast krijgt op 6 mei poepoproepende Whistleblower DLC

De game waar Tjeerd zeven kleuren van in zijn broek scheet krijgt extra content. Dan hebben we het uiteraard over Outlast en als je dat gemist hebt moet je zeker even HIERRRR klikken! Het spel heeft overigens menig streamer van zijn stukje gekregen, dus hierbij mag vermeld worden dat Tjeerd zich als een ware strijder staande heeft gehouden. Binnenkort mag hij echter weer aan de slag, want de DLC Whistleblower is vanaf 6 mei te downloaden via je PC of PS4!

En dat betekent hopelijk een nieuwe stream van Tjeerd! Maar dan moeten jullie je wel even in de comments laten horen, motiveer die jongen een beetje! In de DLC moeten we terug naar Mount Massive Asulym om daar getuige te zijn van de uit de pot gerukte experimenten die daar hebben plaatsgevonden. Je wil natuurlijk wel weten waarom die plek zo fokked op was!  Er hoort een trailertje bij, die je het beste in het donker en met headphones kunt bekijken.

De Wacht heeft er al zin in!

 

Eigenlijk zijn we eindeloos verpest

We klagen over iedere pixel die ons niet aanstaat en hebben altijd wel wat over een game te klagen. Hier iemand die de vooruitgang wél waardeert:

Dorkly 

 

Battlefield 4 in third person is intens

Neem een willekeurige speler en volg hem als de beste cameraman die je kunt zijn. Make love, not War. Deze gasten weten alles uit Battlefield 4 te halen door een immens vet filmpje online te knallen. Waarschijnlijk ook omdat de multiplayer nog altijd onspeelbaar is.. HAHA! Even zonder geinen, The Two Scotsmen hebben een puik stukje filmwerk afgeleverd en geeft je een heel anders perspectief op het slagveld van de game. Enjoy!

 

Diablo III op moeilijkste modus uitgespeeld met één skill

Tja, er is al vaker gezegd dat de Crusader nogal overpowered is. Gamer Amiar bewijst dat eventjes door Diablo III: Reaper of Souls uit te spelen. Zit wel een kleine maar aan. Amiar gebruikt namelijk enkel de skill Blessed Shield om alle vijanden naar de volgende wereld te helpen. Zo weet hij de gehele uitbreiding te voltooien in slechts dertien minuten, op de hoogste moeilijkheidsgraad! Nu kan dat niet zomaar, Amiar heeft namelijk een bepaald zwaard en schild die deze vaardigheid keihard buffen! Niet iedere speler kan zich deze speelstijl aanmeten en ermee wegkomen. Toch is het grappig om te zien:

Nu is het bij elkaar zoeken van dergelijke combo’s een van de leukere dingen aan Diablo III. Het zou dus eeuwig zonde zijn als Blizzard nu besluit de gear of de skill op de schop te gooien. Toch vermoedt de Wacht dat het niet de bedoeling is om zo gemakkelijk door de game heen te rennen. In before nerfs!

 

Sommige mensen denken dat Atari-vondst een hoax is!

Het was natuurlijk wel een heel cool gerucht. Atari zou ET cartridges gedumpt en begraven hebben omdat ze bij God niet wisten hoe ze ze kwijt konden. En dan opeens vindt Microsoft Atlantis en krijgen ze een bom aan publiciteit. Is het allemaal te mooi om waar te zijn? Welkom bij Conspiracy Theories 101! Want ondanks de foto’s, de getuigen en alle informatie die op de interwebz te vinden is, zijn er altijd nog mensen die het bullshit vinden. Daar heeft blogger Chris Kohler het over in een artikel op Wired.

Nelson

Er wordt namelijk zelfs gesuggereerd dat de foto met Major Nelson gephotoshopt is! Anderen beweren dat de cartidges in een té goede staat verkeren om daadwerkelijk degene uit de Atari legende te zijn. De locatie zou eveneens heel anders zijn; de cartridges zijn in Texas begraven, niet in New Mexico. Op school leert de Wacht dat alles in twijfel getrokken dient te worden. Maar deze is misschien een tikkeltje te ver gezocht.

Wat vinden jullie!? Is deze opgraving legit of een PR-stunt? Drop het maar eens in de comments en zet je alluminiumhoedjes ook alvast op!

 

Nachtmuziek: Eindbaas op een speelgoedtrompetje

Enkelen van jullie zijn misschien nog te jong om de hype rond Darude – Sandstorm te herinneren. Toen de Wacht een jaar of 12 oud was knalde deze hit door alle speakers die je je kunt voorstellen. Een rasechte techno-klassieker dus, die vandaag nog veel emotie oproept in iedere Twitch chat. DUDUDUDUDDUDUDUD.  Hoe dan ook, deze eindbaas kan de tune nagenoeg perfect naspelen op een verdomd klein speelgoedtrompetje! De wacht blijft nog even oefenen, genieten jullie vervolgens nog even fijn van het origineel.

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord