Alle informatie uit de Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Direct 

Alle informatie uit de Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Direct 2017-11-08T00:31:41
Uiteraard praat de Wachtster je om te beginnen bij over de Nintendo Direct over Xenoblade Chronicles 2. Daar werd bijvoorbeeld ook gesproken over DLC voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Maar er is nog veel meer nieuws, namelijk over: Telltale Games, Lineage Eternal en Assassin’s Creed Origins.

Cats <3
       

Alle informatie uit de Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Direct

Uiteraard openen we deze Nachtwacht met een overzicht van het nieuws uit de Nintendo Direct over Xenoblade Chronicles 2. Laten we beginnen met een trailer waarin de personages in de open world RPG aan je worden voorgesteld, waaronder Rex en Pyra.

De Nintendo Direct over Xenoblade Chronicles 2 leerde ons ook dat de Japanse stemmen, die je hierboven kunt beluisteren, ook in het Westen bij de release gratis te downloaden zijn. Geen zorgen: dat is wel met Engelse subs.

Ook werd er melding gemaakt van een season pass, of in Nintendo speak een expansion pass, die je per maand verschillende content biedt. In december gaat het om support items, terwijl je in januari nieuwe quests mag verwachten. In de lente staat een zeldzaam wapen op het programma en in de zomer mag je uitkijken naar een challenge-modus. De expansion pass eindigt met een klapper: in de herfst verschijnt een nieuw verhaal. Alle bovenstaande DLC kun je overigens niet los kopen.

Xenoblade Chronicles 2 kun je vanaf de release ook geheel in stijl spelen met onderstaande controller. En als je echt wat geld over hebt, koop je natuurlijk ook meteen de special edition van de Nintendo Switch-game.

Xenoblade Chronicles 2 Pro Controller

Xenoblade Chronicles 2 Special Edition

Mocht je dit alles nog even willen checken op feitelijkheid dan heeft de Wachtster ook nog de volledige uitzending voor je op de kop getikt.

Xenoblade Chronicles 2 is vanaf 1 december te checken op de Nintendo Switch... Maar nu al te preloaden!
   

Breath of the Wild krijgt Xenoblade Chronicles 2 armor als DLC

Link heeft meer kastruimte nodig! Om de naderende release van het hierboven besproken Xenoblade Chronicles 2 te vieren, komt het armor van hoofdpersoon Rex namelijk naar The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Om deze outfit te scoren, dien je een sidequest af te ronden, die je vanaf 9 november gratis kunt checken.

Breath of the Wild krijgt Xenoblade Chronicles 2 armor als DLC

Breath of the Wild krijgt Xenoblade Chronicles 2 armor als DLC

Fancy, huh? En sowieso natuurlijk hartstikke leuk, aangezien de ontwikkelaar van Xenoblade Chronicles 2, Monolith Soft, heeft geholpen bij de ontwikkeling van Breath of the Wild.
   

Trailerovervloed

Deze traileroverloed wil de Wachtster je graag voorstellen aan drie aankomende games:

  • All Walls Must Fall (PC; nu in early access)
  • Ginger: Beyond the Crystal (nieuw op Nintendo Switch; vanaf 17 november te checken)
  • League of War: VR Arena (PS VR; vanaf nu te checken)


    

Telltale Games ontslaat 25 procent van werknemers

Ontwikkelaar Telltale Games maakte vandaag bekend 90 mensen te ontslaan. Dat klinkt misschien nog niet eens als heel veel mensen, maar als we het getal vertalen naar een percentage is het toch wel even schrikken... Dan blijkt het namelijk om maar liefst 25 procent van de staff te gaan.

Telltale Games The Walking Dead

Telltale Games heeft laten weten dat het er met de ontslagronde voor wil zorgen dat het bedrijf meer competitief wordt. Het verdwijnen van de werknemers zou echter geen impact moeten hebben op de games die het bedrijf in ontwikkeling heeft:

“The decision is designed to make the company, a leader in player-driven narrative games, more competitive as a developer and publisher of groundbreaking story-driven gaming experiences with an emphasis on high quality in the years ahead. These changes are not expected to impact the release of any of the company’s previously announced projects.”

In de afgelopen jaren is Telltale Games flink gegroeid door in te zetten op licentiegames. In september ging Pete Hawley (voorheen van Zynga) aan de slag als CEO. Hij liet aanvullend op bovenstaande weten dat het bedrijf in de toekomst minder games gaat uitbrengen, maar dat deze wel van hogere kwaliteit zullen zijn. Daarbij zal er meer aandacht zijn voor de techniek achter de games.

Laten we hopen dat de ontslagen werknemers snel een nieuwe, toffe werkplek vinden.
   

Comic-momentje

Comic-momentje    

Lineage Eternal wordt Project TL, inclusief trailer

In 2011 maakte ontwikkelaar NCsoft bekend bezig te zijn met Lineage Eternal... En toen bleef het een hele poos stil. Tot vandaag! De Wachtster laat jullie al jubelend graag Project TL zien, waarbij de “TL” staat voor The Lineage. Project TL wordt een prequel op de eerste MMORPG in de serie.

Wanneer Project TL uitkomt, is nog niet bekend.
        

Drie Assassin’s Creed Origins nieuwtjes in één

De Wachster houdt van efficiëntie. Zodoende presenteert ze jullie gewoon drie nieuwtjes over Assassin’s Creed Origins voor de prijs van één. Natuurlijk wel overzichtelijk gescheiden in onderstaande opsomming.

  1. Ontwikkelaar Ubisoft presenteerde vandaag de financiële cijfers voor de eerste helft van dit fiscale jaar. Opvallend is vooral hoeveel beter Assassin’s Creed Origins heeft gepresteerd dan voorganger Assassin's Creed Syndicate. Er is daarbij gekeken naar de eerste 10 dagen na de release, waarin Origins twee keer zo vaak over de toonbank ging. Waar zo’n jaartje pauze al niet goed voor is... Maar Ubisoft had sowieso mooie cijfers om te laten zien, die onder meer mogelijk zijn gemaakt door Mario + Rabbids: Kingdom Battle.
  2. Je kunt vanaf heden aan de slag met het gratis Trials of the Gods event in Assassin’s Creed Origins. Hierin neem je het op tegen de Egyptische god van de dood. Door een glitch in de Animus kun je Anubis tot 14 november klappen geven. Als je hem verslaat, levert dat je een wapen op. Na Anubis volgen er meer Trials of the Gods. Als je deze allemaal doodt, kun je uiteindelijk rondparaderen in een legendary outfit.
  3. En dan ten slotte nog dit: binnenkort kun je in Assassin’s Creed Origins hoofdrolspeler Bayek zijn baard en kapsel naar hartelust aanpassen.

Trials of the Gods event in Assassin’s Creed Origins
         

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen een neuraal netwerk dat Super Mario Kart heeft leren spelen, en ter ere van N7 Day een terugblik op 10 jaar Mass Effect.


   

Lekker koesen!
   

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord