Alle activiteiten in Anthem hebben matchmaking 

Alle activiteiten in Anthem hebben matchmaking 2019-01-16T01:28:29
Het is alweer bijna 2 maanden geleden, maar vandaag mag Karim weer eens op de stoel van de Nachtwacht zitten! Hij heeft het internet voor je afgespeurd naar nieuws om lekker te lezen met een bakkie koffie op de vroege morgen, dus ga ervoor zitten!

Zo, dat is een poosje geleden. Hallo iedereen!

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt gratis trial van 7 dagen

Nog geen geld gehad voor Call of Duty? Of haat je het zo erg dat je er eigenlijk stiekem dus wel interesse in hebt? Dan kun je vanaf aanstaande donderdag je lol op, want dan kun je een week lang gratis aan de slag met de battle royale modus uit de game. Deze trial loopt op de PC, PlayStation 4 en Xbox One en zorgt er dus voor dat je een weekje Blackout kunt spelen. Even proberen voordat je gaat haten he?!

Just Dance wordt schijnbaar verfilmd…

De Wacht kan talloze IP’s verzinnen waarbij een verfilming denkbaar is en in geen van die gevallen denkt hij dan aan Just Dance. Ubisoft dacht hier blijkbaar anders over, want volgens Deadline.com heeft Screen Gems - wat weer onderdeel is van Sony - de rechten gekocht om een Just Dance film uit te geven. Deze film zou dan geproduceerd moeten worden door Ubisoft Film and Television in samenwerking met Olive Bridge Entertainment. In navolging van de aankondiging dat er een Dance Dance Revolution film aan zit te komen, is dit natuurlijk nieuws wat je niet had mogen missen…

Nintendo of Europe ontslaat Russische baas niet na merkwaardig optreden in livestream

In 2018 kwamen er zorgwekkende berichten - en zelfs beelden - naar buiten van hoe Yasha Haddaji, de baas van Nintendo Russia, zich zou misdragen op de werkvloer. Hij verliest regelmatig zijn humeur, zoals ook in de video hieronder te zien is, en werknemers zouden niet meer zo blij met deze meneer zijn. Daarnaast zijn ook Russische gamers niet blij met de man, gezien games vaak niet op voorraad zijn in het land en er geen Pokémon-kaarten meer worden verkocht in Rusland.

Na onderzoek van Nintendo of Europe blijkt echter dat hij ervan af is gekomen met een “formele waarschuwing” en dat hij alle medewerkers van Nintendo Russia een mail heeft gestuurd maar daarin zijn welgemeende excuses. Je mag zelf beoordelen of deze man de baas moet zijn van iets wat de naam Nintendo draagt...

Epic opnieuw aangeklaagd wegens dansje in Fortnite

Ik hoop voor Epic dat de juridische afdeling inmiddels minstens zo groot is als de ontwikkelstudio, want het lijkt van een dagelijkse orde te zijn inmiddels. Vandaag is het de moeder van de “Orange Shirt Kid”, die had meegedaan een Fortnite-wedstrijd om een emote in de game te worden. Nu dat daadwerkelijk is gebeurd, wil de moeder toch wel graag een beetje geld zien…

Microsoft verwijdert emotes uit Forza Horizon 4

Waar Epic steeds aangeklaagd wordt, probeert Microsoft dat voor te zijn! In een recent uitgebrachte update worden de ‘Carlton’ en ‘Floss’ emotes verwijderd uit de game. Waar we denk ik allemaal wel het dansje van Carlton kennen, heb ik tot op dit moment geen flauw idee gehad wat ‘The Floss’ moet voorstellen, maar dat is dat dansje wat ieder kind tegenwoordig doet….

Sony mag flinke boete aftikken in Italië wegens misleiding consument

De Italiaanse overheid is zich eens gaan bemoeien met de verkoop van de PlayStation 4 en is tot de conclusie gekomen dat Sony de consument misleid. Het Japanse bedrijf zou niet duidelijk genoeg aangeven dat je PlayStation Plus nodig hebt om online te kunnen gamen in de meeste games, en zou dit ook niet goed genoeg benadrukken in de PlayStation Store. De Italiaanse overheid vindt dat Sony hier iets aan moet doen, terwijl het bedrijf achter PlayStation dus niet wegkomt met een waarschuwing. Er moet twee miljoen euro betaald worden en binnen 90 dagen moet er iets aan gedaan zijn. Daarna kunnen de Italianen nog een boete geven, of zelfs de verkoop stopzetten. Wordt vervolgd…

Ubisoft’s Pioneer is waarschijnlijk geannuleerd

Kan je je nog herinneren dat Ubisoft, notabene in Watch Dogs 2, een sci-fi game aankondigde? Goed, middels onderstaande video werd de game in een game aangekondigd en Ubisoft bevestigde destijds dat ze inderdaad aan deze game werkte, met codenaam Pioneer. De game zou onthuld worden in 2017, maar we hebben er toen niets van gezien en inmiddels lijkt het project dood te zijn. Dit meldt Alex Hutchinson, director van Assassin’s Creed 3 en Far Cry 4, op Twitter. Hij werkt inmiddels niet meer bij Ubisoft, maar heeft waarschijnlijk dus wel goede reden dit te melden als ex-Ubisoft medewerker.

Nieuwste DLC Assassin’s Creed Odyssey negeert je geaardheid

Waar je er in Assassin’s Creed Odyssey voor kon kiezen om de game compleet gay uit te spelen, lijkt je in de DLC die vrijheid - met dezelfde personages - niet te hebben. Zonder te spoilen is het lastig uit te leggen, maar laat ik het erop houden dat je vrij erg wordt gedwongen om als hetero uit de DLC te komen. Via deze link kun je, door de spoilers te lezen, erachter komen wat ik bedoel. Afwachten is nu natuurlijk hoe Ubisoft hierop reageert.

Alle activiteiten in Anthem hebben matchmaking

Anthem komt al bijna uit en moet de concurrentie aan gaan met games als Destiny, Warframe en The Division. In dat geval is het belangrijk dat, alhoewel je de focus hebt op gamers die in groepen spelen, iedereen van de content kan genieten in de game. Daarom heeft ook iedere activiteit in Anthem matchmaking gekregen van BioWare, zodat je ook een keer met anderen kunt spelen dan die tetterende collega’s van je. Anthem komt op 22 februari uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar is met Origin Acces Premier al een week eerder te spelen op de PC.

Dit was ‘m weer voor vandaag. Doei en tot de volgende keer, als Cartlon ons niet aanklaagt voor het onderstaande gifje!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord