Alan Wake’s Return blijkt een tv-show in Quantum Break en wordt geen game 

Alan Wake’s Return blijkt een tv-show in Quantum Break en wordt geen game 2016-03-06T16:16:11
Aan het einde van de week is er veel meer te beleven dan voetbal en het sporadische zonnetje – zo straft Capcom Street Fighter V-ragequitters, krijgt Pokémon Go een Japanse betatest, blijkt Alan Wake’s Return geen game te zijn en leren we ook nog het een en ander over de verfilmingen van Tomb Raider en Assassin’s Creed. Goedemiddag!
Source<a rel="noreferrer nofollow" target="_blank" href="https://www.instagram.com/p/BCd-lnyQx4w">https://www.instagram.com/p/BCd-lnyQx4w</a>/

Ontwikkelaars Skywind tonen voortgang in development video

De liefdesbaby van Skyrim en Morrowind is al bijna vier jaar in de maak, en onderstaande video toont nogmaals dat deze gigantische Skyrim-mod het wachten waard zal zijn. Mocht je nog niet op de hoogte zijn; Skywind is een door fans gemaakte mod die de wereld van Morrowind naar Skyrim haalt. In de nieuwste development video bespreekt één van de ontwikkelaars de voortgang die de mod geboekt heeft sinds de laatste update van meer dan een jaar geleden. Hierbij wordt met name ingegaan op de rekrutering van modders die willen meewerken aan het project; Skywind wordt groter dan het originele plan was met onder andere voice acting, een grafische upgrade waar je U tegen zegt en allerlei unieke gebieden. Maar wanneer kunnen we dan eindelijk compleet losgaan in dit HD Morrowind? Helaas - een releasedatum ontbreekt nog altijd.

                     

Noorse vechtersbaas Tusk keert terug in Killer Instinct

Tusk is een grote, gespierde gast met een gigantisch zwaard en hij lijkt maar een klein beetje op He-Man. We kennen hem natuurlijk allemaal nog uit 1996, toen hij te zien was in Killer Instinct 2 met zijn blonde lokken. Zoals je al hebt kunnen raden zal de Noorse krachtpatser ook in Season Three van Killer Instinct op Xbox One te spelen zijn, en dat is een video’tje waard. Season Three start op 29 maart.

                          

Pokémon Go wordt volgende maand getest met een Japanse beta

Mocht je nog niet balen van het feit dat je niet in Japan woont, dan kan daar wel eens verandering in komen – Pokémon Go krijgt volgende maand een exclusieve Japanse betatest, zo maakte ontwikkelaar Niantic Labs bekend. De eerste veldtest van de mobiele Pokémon-game is toegankelijk voor een deel van de Japanners dat zicht inschrijft voor de iOS- en Android-beta. Helaas mogen de participanten niets delen over hun ervaringen, maar we weten allemaal hoe moeilijk het voor sommige mensen is om gevoelige informatie voor henzelf te houden. Er is nog niets bekend over een Europese beta, en ook hebben we nog geen idee wanneer de augmented reality-game eindelijk te spelen zal zijn voor alle Pokémon-fans.

Pokémon go

                 

Gearbox toont de laatste twee heroes van Battleborn

Ontwikkelaar Gearbox heeft ons natuurlijk al een aantal video’s voorgeschoteld van de nieuwste personages van Battleborn, en in onderstaande twee video’s worden de laatste twee nieuwe toevoegingen getoond. De laatste twee zijn direct de meest bizarre heroes van de game; met één blik op Kleese en El Dragón in de twee skill overviews wordt duidelijk dat er minstens een paar steekjes los zitten. Een gast in een zwevende stoel – uhh, tank – en een veel te gespierde man wiens armen er ooit af zijn gerukt door een AI – enjoy:

                     

Street Fighter 5-ragequitters worden kort gestraft tot Capcom permanente oplossing vindt

De dagen van alle Street Fighter 5-potjes verlaten voordat jouw personage bont en blauw is geslagen, zijn bijna voorbij. Capcom deelt namelijk op de korte termijn straffen uit aan lui die het overgrote deel van hun Street Fighter 5-matches ragequitten of kalmpjes verlaten omdat ze niet kunnen winnen. Nog altijd krijg je er geen winst- of verliespunt bij als je een match verlaat, en voor sommige mensen is het belangrijker om alles te ‘winnen’ dan – god verbiede het – iets geks te doen als werken aan je eigen skills door veel te oefenen. Ga je tussen de 80% en 90% van de matches voor het botten breken de ring uit, dan is de kans groot de je een korte straf aan je broek krijgt – Capcom meldt het volgende:

Since last week, we've received a ton of videos [..] which we've been able to cross reference with our data and put together a clear picture as to which players are abusing the system. [..]To be clear, we are only targeting the worst offenders in our system. So if you have had a few instances of being disconnected during a match, you have nothing to worry about.

Street Fighter V

Capcom meldt al 30 spelers gestraft te hebben door League Points van ze af te snoepen – er volgen ongetwijfeld meer. De straf is niet gigantisch, maar dat komt voornamelijk door het feit dat dit een tussentijdse oplossing is. De ontwikkelaar werkt aan een permanente fix van het ragequit-probleem – daarnaast wordt ook nog aan de maart-update van Street Fighter 5 gewerkt. In de komende week zullen we hier meer over te horen krijgen, inclusief een “major news drop”…

              

Een terugblik op de ontwikkeling van Twilight Princess HD

De vierdelige Legend of Zelda: Twilight Princess Retrospective van Nintendo is tot een einde gekomen. Deel 1 kon je hierrr al zien – de overige drie delen vind je hieronder. In deeltje 2 gaat Nintendo in op de personages en het verhaal van de remake en deel 3 gaat over gameplay en dungeons. Deel 4 sluit de Retrospective af door in te gaan op onder andere de invloed die de Wii U-versie van Twilight Princess heeft op de ontwikkeling van de nieuwste Zelda. Ook is er nog uitgebreid de aandacht voor mogelijkheden die de gamepad van de Wii U biedt in de game. Twilight Princess HD kwam afgelopen week uit voor Wii U, de volgende Legend of Zelda moet ergens dit jaar verschijnen.

              

Alan Wake’s Return blijkt een tv-show in Quantum Break en wordt geen game

Helaas, iedereen die graag een vervolg van de literaire avonturen van Alan Wake wil spelen komt van een koude kermis thuis – Remedy meldt dat de aangevraagde trademark en de Quantum Break-easter eggs die hinten naar een game genaamd Alan Wake’s Return niet is wat het lijkt (met dank aan GamesRadar en Kotaku). Creative Director Sam Lake meldt dat Alan Wake’s Return simpelweg een tv-show wordt in de live-action serie van Quantum Break, en dat er geen nieuws is over een nieuwe game van de franchise:

A big part of the trademarking process all in all is the legalities of it. [..] Just making sure everything is covered. So, no real news about anything future Alan Wake-related. [..] we are exploring possibilities and concepting different things [for Alan Wake], but lots needs to click into place for anything to happen. We will be the first to talk about it when there is something definite to talk about.

Alan Wake

                 

Tomb Raider-verfilming vertelt origine-verhaal en Michael Fassbender werkt mee aan Assassin’s Creed-sequel

In gamefilm-nieuws; de aankomende Tomb Raider-verfilming zal het origine-verhaal van Lara Croft vertellen, zo meldt regisseur Roar Uthaug aan IGN. Hij zegt daarbij dat de film een soortgelijke aanpak zal hanteren als de Tomb Raider-game uit 2013, door een Lara Croft neer te zetten die mensen aanspreekt. Een keiharde tante die barst van echte menselijke emoties, dat is het streven volgens Uthaug:

I think making Lara Croft feel like a real human being, that's definitely something we want to bring to the big screen as well. I think we'll want to make people relate to Lara as a character. I'm hoping to bring some of my Norwegian sensibilities to the franchise.

Tomb Raider

Een andere gameverfilming die eraan zit te komen is natuurlijk Assassin’s Creed, met niemand minder dan Michael Fassbender in de hoofdrol. The Tracking Board meldt dat er al een sequel van de film staat gepland, en dat de acteur er sowieso aan mee gaat werken – ook als producer. Omdat we nog altijd niets weten over het verhaal van de Assassin’s Creed-verfilming (naast het feit dat het niet inhaakt op de games), is het nog maar de vraag hoe de sequel er op aan gaat sluiten. Laten we eerst maar even afwachten of Assassin’s Creed überhaupt een goede film wordt, we zullen het mee kunnen maken vanaf 22 december van dit jaar. 

Assassin's Creed

                

Cursus hoofd kaal scheren met Trevor – fijne dag nog!

GTA V cursus hoofd scheren met Trevor

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord