'Activision stelt Destiny 2 uit' 

'Activision stelt Destiny 2 uit' 2016-01-23T15:52:31
Terwijl we langzaamaan wennen aan het feit dat de Wacht in het weekend in de middag verschijnt, komen de grote uitgevers weer met de nodige interessante informatie. Vandaag leren we zoal, dat Destiny 2 mogelijk uitgesteld is en dat er een kans bestaat dat Nintendo werkt aan Paper Mario voor de Wii U.

Strong gif

  

DriveClub krijgt hardcore mode

Op de PlayStation 4 kunnen de raceliefhebbers al geruime tijd aan de slag met DriveClub. De racegame van Evolution Studios wordt al meer dan een jaar volop ondersteund door de studio en vandaag leren we wat er in februari aan het spel wordt toegevoegd. Tijdens de kortste maand van het jaar gaan de ronde tijden namelijk flink toenemen, want dan komt namelijk de hardcore mode beschikbaar. Eerder heeft de racer al nieuwe circuits, wagens zoals de Ferrari F40 en een standalone DLC met motoren gekregen. De hardcore mode zorgt ervoor dat een flink aantal ondersteuningen die je normaal tijdens het rijden hebt, worden uitgezet. De echte auto-freaks gaan vast in hun nopjes zijn met de komende update.  Voor de Wacht hoeft het allemaal niet zo moeilijk, hij heeft namelijk al genoeg moeite om tijdens de carnavalsmaand zijn auto met alcoholslot überhaupt starten.

  

Nieuwe afbeeldingen Space Hulk

Space Hulk

Space Hulk

Space Hulk

Space Hulk

  

'Destiny 2 uitgesteld door Activision'

Met Destiny heeft Activision de grootste nieuwe IP in handen sinds de release van de PS4 en Xbox One. Inmiddels is het spel alweer bijna anderhalf jaar oud. Afgelopen september heeft het spel nog de grootste uitbreiding tot nu toe gekregen, maar inmiddels begint het een beetje stil te worden rondom Destiny. Het is onduidelijk hoe de game de komende tijd nog door ontwikkelaar Bungie ondersteund gaat worden. Er verschenen al geruchten dat ze bij Activision bezig zijn om Destiny 2 in september uit te brengen, maar volgens Kotaku is dat nu van de baan. De Amerikaanse site beweert van anonieme bronnen vernomen te hebben dat Destiny 2 is uitgesteld naar eind 2016 tot maximaal midden 2017, zodat er meer ruimte is voor de ontwikkelaar om het eerste deel te voorzien van nieuwe content.

Destiny

Activision heeft met Bungie een 10-jarige deal gesloten waarbij de ontwikkelaar gedurende deze periode aan de serie werkt. Met de release van The Taken King zit Destiny inmiddels in zijn tweede jaar en Bungie heeft in december laten weten dat toekomstige updates meer gericht zijn op kleinere evenementen. Sinds die mededelingen hebben spelers echter weinig meer vernomen van de uitgever. Of het bericht van Kotaku klopt, is maar zeer de vraag want Activision gaat hier natuurlijk de eerst komende maanden niet op reageren. Wel sluit het bericht aan bij eerdere geruchten rondom het releaseschema van Destiny. Een ding is zeker, we gaan dit jaar nog veel van Destiny te horen krijgen.

Unbox gameplay trailer

Leuk, een game waarin de ex van de Wacht een hoofdrol heeft.

  

Systeemeisen The Division bekend

Over minder dan twee maanden komt de meest gehypte titel van dit moment eindelijk uit. Fans wachten nu al bijna drie jaar op de game van Ubisoft waarin gamers in teams door de straten van New York trekken om de beste gear te verzamelen. Inmiddels heeft Ubisoft laten weten aan welke eisen je monsterbak moet voldoen om de game fatsoenlijk te kunnen spelen. De Franse uitgever heeft ook aangegeven welke videokaarten er in ieder geval ondersteund worden. Mocht je aan de onderstaande systeemeisen voldoen, dan kun je alvast beginnen met 40GB schijfruimte vrij te maken, want dat is de hoeveelheid die je in ieder geval nodig hebt om het spelletje te kunnen installeren.

Minimum Configuration

 • OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only).
 • Processor: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100, or better.
 • RAM: 6GB
 • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760) | AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM, or better
 • DirectX: Version 11
 • Hard Drive Space: 40 GB available
 • Optical Drive: DVD-ROM Dual Layer
 • Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller.
 • Multiplayer: Broadband connection with 256 kbps upstream, or faster.


Recommended Configuration

 • OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
 • Processor: Intel Core i7-3770 | AMD FX-8350, or better.
 • RAM: 8GB
 • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon R9 290, or better
 • DirectX: Version 11
 • Hard Drive Space: 40 GB available space.
 • Optical Drive: DVD-ROM Dual Layer.
 • Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller.
 • Multiplayer: Broadband connection with 512 kbps upstream, or faster.


Supported NVIDIA cards at release:

 • GeForce GTX500 series: GeForce GTX560 (2 GB VRAM) or better
 • GeForce GTX600 series: GeForce GTX660 or better
 • GeForce GTX700 series: GeForce GTX760 or better
 • GeForce GTX900 Titan series: GeForce GTX960 or better


Supported AMD cards at release:

 • Radeon HD7000 series: Radeon HD7770 (2 GB VRAM) or better
 • Radeon 200 series: Radeon R7 270 or better
 • Radeon 300/Fury X series: Radeon R7 370 or better

The Division

The Division komt op 8 maart uit op de PS4, Xbox One en PC. In eerste instantie is alleen Manhattan speelbaar, maar de verwachting is dat in ieder geval Brooklyn ook toegevoegd gaat worden. Vanaf 28 januari begint de bèta op de Xbox One. De PS4 en PC krijgen op 29 januari toegang tot de bèta (mits je een code hebt). De testfase eindigt op 31 januari, al gaat het ons niet verbazen als ook Ubisoft de bèta verlengt en uiteindelijk er zelfs een open bèta van maakt.

    

Blizzard laat zien waar Heroes of the Storm-team mee bezig is

  

'Nintendo bezig met nieuwe Paper Mario voor Wii U'

Nintendo lijkt al een tijdje klaar te zijn met de Wii U en zich steeds meer te gaan focussen op de aankomende NX. Er komen nog een paar leuke titels naar de console, zoals de nieuwe Star Fox, The Legend of Zelda: Twilight Princess HD en Pokken Tournament, maar verder is het vooral erg stil rondom de console. Volgens de betrouwbare Nintendo fan Emily Rogers heeft ze van vijf verschillende bronnen vernomen dat de Japanse spellenmaker bezig is met een Paper Mario titel voor de Wii U.

In de Paper Mario-serie is de bekende loodgieter terecht gekomen in een wereld van papier en ben je niet zozeer aan het platformen, maar vooral vijanden aan het verslaan middels de combat die we kennen uit RPG-games. Afgelopen jaar is er een soort van Paper Mario verschenen op de 3DS, met de titel Mario & Luigi: Paper Jam. Het laatste volledig losstaande deel in de serie is Paper Mario: Sticker Star die ook op de 3DS is verschenen. Omdat Nintendo de mogelijk nieuwe game nog niet heeft bevestigd, gaan we nog even uit van een gerucht. Op de redactie zitten we wel te wachten op een Mario-game. We hopen we dat de gameplay weer meer richting Paper Mario: The Thousand-Year Door gaat, want die wordt door de meeste fans als het beste deel gezien.

      

Mikken blijft lastig

Stormtrooper

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord