Activision laat woensdag Black Ops Cold War Zombies zien 

Activision laat woensdag Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies zien 2020-09-28T21:28:02
Mark Rutte heeft bekendgemaakt dat het land weer iets meer op slot gaat, waardoor we minder tijd hebben voor sociale interactie en meer tijd voor games! Gelukkig valt er dan ook genoeg te beleven in de wereld van games en films, zoals in deze kersverse Nachtwacht te lezen valt.

Activision laat woensdag de zombiemodus van Call of Duty: Black Ops – Cold War zien

Via het officiële Call of Duty Twitter-kanaal is bekendgemaakt dat we woensdag de zombiemodus van Call of Duty: Black Ops – Cold War te zien krijgen. Meer dan ‘Zombies. Are. Back.’ weten we helaas nog niet, maar dat duurt nu gelukkig dus niet lang meer. De stream is woensdag om 19:00 uur Nederlandse tijd op het Call of Duty YouTube-kanaal te bekijken.

Naast een trailer krijgen we ongetwijfeld de nodige gameplaybeelden te zien, om ons een goed beeld te geven van wat dit jaar allemaal bij de zombiemodus komt kijken. Call of Duty: Black Ops – Cold War ligt vanaf 13 november in de winkels.
   

Groot aantal CS:GO-coaches geschorst vanwege misbruik spectator-bug

Gedurende de afgelopen maand zijn meerdere CS:GO-coaches geschorst omdat ze misbruik hebben gemaakt van een spectator-bug die ze oneerlijk voordeel geeft. De bug geeft spectators de mogelijkheid om zo vrij als een vogel boven de map te vliegen, waardoor locaties zichtbaar worden die dat eigenlijk niet horen te zijn. De Esports Integrity Commission (ESIC) heeft aangekondigd maatregelingen te nemen tegen 37 coaches voor het misbruiken van de glitch. Tot nu toe hebben ze ongeveer 20 procent van het totaal aantal beschikbare demo’s al gecheckt. Deze demo’s zijn waarschijnlijk wel de meest substantiële voorbeelden van misbruik.

De 37 coaches kunnen een schorsing van vijf tot zesendertig maanden verwachten, afhankelijk per persoon. De coaches die toegeven misbruik te hebben gemaakt van de bug krijgen een kortere straf.

CSGO
   

Super Mario 3D All-Stars verkocht geweldig tijdens launch

Super Mario 3D All-Stars wist gedurende de eerste twee weken na launch meer exemplaren te verkopen dan Marvel’s Avengers er in de eerste vier weken verkocht, waardoor het de meest verkochte game van september is. Precieze verkoopcijfers hebben we helaas niet, maar hieronder is wel de top tien van de maand te zien.

Mafia Trilogy en Mafia: Definitive Edition zijn twee nieuwkomers in het lijstje, maar beide weten ze Mario en Avengers niet uit de top 2 te stoten ondanks dat de Mafia-games pas vorige week zijn verschenen.

 1. Super Mario 3D All-Stars
 2. Marvel’s Avengers
 3. Mafia: Definitive Edition
 4. Animal Crossing: New Horizons
 5. Mario Kart 8: Deluxe
 6. Mafia Trilogy
 7. Minecraft Dungeons
 8. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2
 9. Minecraft (Switch)
 10. Grand Theft Auto 5

Het blijft de Wacht verbazen dat games als Minecraft, Mario Kart 8: Deluxe en GTA 5 iedere week weer in deze lijstjes te vinden zijn.

Super Mario 3D All-Stars
  

EA (wederom) onder vuur na reclame voor lootboxen in speelgoedwinkelfolder

Het is weer zover: EA heeft iets geflikt wat de gamingcommunity niet aanstaat. De onderstaande reclame in het Engelse magazine Smyths Toys raadt namelijk de lezers aan om FIFA Ultimate Team te spelen, en om vervolgens FIFA Points te gebruiken om packs te openen. Het feit dat EA een folder voor een speelgoedwinkel - die vooral door kinderen wordt gelezen - gebruikt om lootboxen te promoten, is niet geheel onverwacht niet zo goed gevallen bij onder andere Twitter- en Reddit-gebruikers.

@AllFifaMistakes deelde dit op Twitter, waarna uit een reactie al snel bleek dat dit niet de eerste keer is dat EA zoiets doet. Geen verrassing eigenlijk.

Gamers zijn begrijpelijk boos, maar zonder tussenkomst van de overheid zal er weinig veranderen. Gelukkig is het niet uitgesloten dat de Engelse overheid in gaat grijpen, want er komen al een tijdje geluiden uit de UK dat ze van plan zijn lootboxen te gaan bestrijden, zoals dat in Nederland en België al tot bepaalde hoogte door de overheid wordt gedaan.
    

Overcooked 2 krijgt alweer gratis DLC

Het is tijd voor de volgende gratis update van Overcooked 2! Waar ze in juli het begin van de zomer vierden, staat de volgende update volledig in het teken van de herfst. Wat we precies krijgen met de update staat niet in de Tweet, maar de ontwikkelaars geven wel een hint:

Crunchy golden leaves, ruby sunsets and the sweet smell of woodsmoke drifting from your BURNING KITCHEN!!!

En die ‘burning kitchen’ zal er zijn, want dat is de chaos die je van Overcooked 2 kan verwachten. Gelukkig hoeven we niet meer zo lang te wachten op deze update, want hij verschijnt al over twee dagen (1 oktober)!

   

Avatar 2 is klaar met filmen

Ongeveer elf jaar na het verschijnen van het eerste deel, is Avatar 2 nu klaar met filmen. Helaas betekent dat nog niet dat we de film al snel in de bioscoop kunnen verwachten. Op dit moment staat de releasedatum van Avatar 2 op 16 december 2022, terwijl deeltje drie in de serie voor 20 december 2024 op de planning staat. Daar hoeven we dus geen 13 jaar op te wachten! Hoe kan dat? Omdat ze niet alleen al begonnen zijn met het filmen van deel drie, ze zijn er ook al bijna klaar mee!

The day we deliver Avatar 2, we’ll just start working on finishing Avatar 3. So where we are right now, I’m down in New Zealand shooting. We’re shooting the remainder of the live-action. We’ve got about 10% left to go. We’re 100% complete on Avatar 2, and we’re sort of 95% complete on Avatar 3.

James Cameron maakt dus gewoon even twee films tegelijkertijd. Dat laat wel zien dat geld niet het probleem is, maar dat hoeft niemand te verrassen na het ongelooflijke succes van de eerste Avatar-film uit 2009.

Avatar

Het filmen is duidelijk dus niet het grootste obstakel. Om de VFX van de eerste film op orde te krijgen waren meer dan duizend man nodig, en het lijkt erop dat ze het voor deze sequels alleen nog maar groter aanpakken. Zo is er een budget van 1 miljard dollar (!) beschikbaar gemaakt voor vier films. Want ja, er komen in totaal nog vier nieuwe Avatar-films bij. Dit is het voorlopige releaseschema:

 • Avatar 2: 16 december 2022
 • Avatar 3: 20 december 2024
 • Avatar 4: 18 december 2026
 • Avatar 5: 22 december 2028

Lekker ambitieus allemaal, maar laten we anders eerst effe kijken of deel 2 wel een succes wordt?
   

Filmen van Amazons Lord of the Rings tv-serie weer begonnen

Sinds maart heeft het filmen van Amazons Lord of the Rings tv-serie stilgelegen, maar nu zijn ze eindelijk weer begonnen. Net voor de break wisten ze de eerste twee afleveringen te voltooien, geregisseerd door J.A. Bayona. De vijf maanden waarin niet gefilmd werd, was echter vorig jaar al gepland vanwege de winter in Nieuw Zeeland. Het coronavirus heeft hier dus niet direct mee te maken. Hierdoor heeft de productie van de serie ook geen vertraging opgelopen.

Hoewel we nog niet weten wanneer het eerste seizoen van deze Lord of the Rings-serie verschijnt, weten we wel al dat er een tweede seizoen gaat komen. Het team achter de serie heeft de afgelopen maanden gebruikt om de scripts van het tweede seizoen te schrijven. In totaal staan er vijf seizoenen op de planning.

Amazons Lord of the Rings

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord