18 minuten The Last Guardian gameplay 

18 minuten The Last Guardian gameplay 2016-09-19T00:42:11
Deze N8W8 bevat gameplay van Gran Turismo Sport, Resident Evil 7 en The Last Guardian, maar deze beelden vanaf de Tokyo Game Show zijn nog maar het begin. Zo lees je wat Kojima van Metal Gear Survive vindt en speculeert de Wachtster over de releasedatum van Zelda: Breath of the Wild.

Cats <3

   

Releasedatum Zelda: Breath of the Wild amiibo gelekt?

Het zou kunnen dat de releasedatum van de amiibo behorende bij The Legend of Zelda: Breath of the Wild gelekt is op de Europese Nintendo-websites. Een oplettende internetter spotte in ieder geval 4 maart bij een afbeelding van een van deze amiibo.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild amiibo

Natuurlijk houdt de Wachtster van Zelda-amiibo, maar ze wordt nog blijer als ze over de implicaties van dit potentiële lek nadenkt. Het lijkt namelijk vrij aannemelijk om te denken dat Breath of the Wild zelf dan ook rond deze 4 maart verwacht mag worden. En als we die lijn nog verder doortrekken dan zou het ook zomaar kunnen betekenen dat de Nintendo NX eveneens nabij deze datum gelanceerd wordt!

Maar hold your Epona, want het moge duidelijk zijn dat het hier pure speculatie van jullie redactrice betreft, zo is het bijvoorbeeld niet bevestigd dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild gelijktijdig uitkomt op de Wii U en NX en valt 4 maart op een zaterdag, terwijl de meeste amiibo op vrijdagen uit zijn gebracht.

Hetgeen dit gerucht echter kracht bijzet, is het feit dat Nintendo al kenbaar heeft gemaakt dat de NX in maart 2017 uitkomt en er nog nooit een amiibo voor de release van de bijbehorende game uit is gebracht. Het lijkt er daarnaast op dat we hier niet simpelweg met een placeholder-datum te maken hebben, aangezien andere amiibo (zoals Cloud en Bayonetta) een “Coming Soon” lieten zien.

Die 4 maart als releasedatum bij de The Legend of Zelda: Breath of the Wild-amiibo is inmiddels weggehaald. Dat geldt gelukkig niet voor de datum bij de andere Zelda-exemplaren: deze zijn namelijk vanaf 2 december te koop.

The Legend of Zelda amiibo

   

Star Wars Battlefront: Death Star DLC gameplay trailer

De derde DLC voor Star Wars Battlefront, genaamd Death Star, heeft een paar dagen voor de release een gameplay trailer gekregen.

Met deze Death Star DLC gaat Star Wars Battlefront eindelijk de ruimte in met spaceship-gevechten, die onderdeel zijn van de Battle Station-modus. Deze modus kent 3 fasen waarin spelers in en om de Death Star vechten. Daarnaast kent de content twee nieuwe heroes (Chewbacca en Bossk), vijf nieuwe maps, nieuwe wapens en Star Cards, en wordt het mogelijk de ‘trench run’ uit Star Wars: Episode IV te beleven.

Star Wars Battlefront: Death Star is vanaf 20 september te checken voor mensen met de Season Pass. Andere geïnteresseerden moeten twee weekjes langer wachten.

   

Hideo Kojima reageert op Metal Gear Survive

In de Weekendwacht van onze Roy konden jullie al wat bewegende beelden checken van Metal Gear Survive. In deze trailer was de hoofdrol weggelegd voor hetgeen je moet surviven in deze game: zombies.

Zombies zijn cool, althans in tv-series als The Walking Dead en games als ZombiU. Of ze het Metal Gear-universum eer aan doen, moet nog blijken, maar toch heeft Hideo Kojima al een hele duidelijke mening…

Metal Gear Survive

In een interview laat Kojima weten dat het absoluut niet zijn idee is geweest om zombies in Metal Gear Survive te stoppen. Als het aan hem had gelegen, had deze game mechs in plaats van ondoden gekend. Daarbij stelt hij dat hij de fit tussen zombies en de thema’s in de franchise nogal apart vindt:

"The Metal Gear games are about political fiction and espionage. Where do zombies fit in with that?"

Okdoei, nu weer opschieten met dat mysterieuze Death Stranding

Metal Gear Survive is ergens in 2017 te checken op PC, PS4 en Xbox One.

   

Gran Turismo Sport toont spectator mode

Daar waar de Wachtster op haar vaste zondagavond vaak flink moet zoeken naar interessant gamenieuws heeft ze dankzij de Tokyo Game Show nu een luxeprobleem… Zoveel informatie, zoveel trailers; ze weet niet waar ze het moet bergen.

Helaas heeft daarom ze besloten haar trailerovervloed maar eens te skippen. In de plaats daarvan wil ze jullie namelijk onderstaande beelden van Gran Turismo Sport tonen, die ons kennis laten maken met de spectator mode.

Gran Turismo Sport is voor onbepaalde tijd uitgesteld, zodat jullie redactrice dit nieuwtje moet afsluiten zonder haar gebruikelijke releasedatum... Anarchie alom in deze N8W8!

      

18 minuten The Last Guardian gameplay

Ondanks dat niets het verdriet dat het uitstel van The Last Guardian veroorzaakt heeft, kan verzachten, hoopt de Wachtster toch een dappere poging te doen met onderstaande 18 minuten aan gameplay. Dan weten we in ieder geval weer even voor welk moois we al dat geduld op moeten brengen.

Zo afwezig was The Last Guardian dus trouwens uiteindelijk niet op de Tokyo Game Show. Als tweede bewijsstuk voert de Wachtster graag ook nog onderstaande filmpje op dat draait om de geschiedenis van ontwikkelaar Team ICO.

The Last Guardian is vanaf 7 december te checken op PS4.

   

Resident Evil 7: Biohazard toont Beginning Hour-demo

Oké, vooruit, nog één Tokyo Game Show-nieuwtje dan!

Alhoewel, nieuwtje? Het gaat hier om zo’n 30 minuten keiharde gameplay. De Wachtster toont jullie graag de Beginning Hour-demo van Resident Evil 7: Biohazard. Spoel snel door tot 21:00 en griezel mee.

Geïntrigeerd? Je bent niet de enige. De demo is namelijk al meer dan 3 miljoen keer gedownload via PSN. Oorspronkelijk was toegang alleen voorbehouden voor de rijke stinkerds met een PlayStation Plus-subscriptie, maar inmiddels mag iedereen zich rotschrikken op hun PS4.

Resident Evil 7: Biohazard is vanaf 24 januari te checken op PC, PS4 en Xbox One.

  

Destiny: The Collection PS4-trailer

Volgende week komt Destiny: The Collection uit. Hiermee haal je de basis game binnen tezamen met de DLC en een character boost. Als je op je PS4 gamet, mag je aan de vorige opsomming nog de exclusieve content voor dit platform toevoegen.

Onderstaande trailer laat precies zien om welke content het dan gaat.

Destiny: The Collection en de Rise of Iron DLC zijn vanaf 20 september te checken op PS4 en Xbox One.

   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van Final Fantasy XV. Omdat je zo’n maandag maar het beste een beetje chill kan beginnen, vind je hieronder alle 5 de afleveringen van de animatieserie Brotherhood.

   

Lekker koesen!

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord