Wouters favoriete kostuums in Marvel’s Spider-Man 

Wouters favoriete kostuums in Marvel’s Spider-Man 2018-11-09T10:28:23
Spider-Man ligt vanaf vandaag officieel in de winkels, maar Wouter heeft een voorsprong en kan jullie nu al z’n favoriete Spidey-outfits laten zien. Kon ‘ie meteen even de Photo Mode uitproberen en z’n innerlijke Peter Parker kanaliseren.

Mocht je verrast willen worden door welke Spider-Man-pakjes je allemaal unlockt tijdens het doorspelen van Marvel’s Spider-Man, dan zou ik deze feature even skippen. Het was namelijk voor mij elke keer een leuke verrassing om te zien welke suits er gaandeweg ontgrendel werden, maar aan de andere kant: als je deze Top Tien checkt weet je wel waar je je op kan verheugen! Bovendien heb ik heule mooie kiekjes geschoten en heb ik leuke feitjes verzameld over de pakken, dus dat is ook wel wat waard, niet waar?

POTENTIEEL SPOILER ALARM GEEL
     

10. Spirit Spider

Dit pak maakte z'n debuut in Incredible Hulk Annual #1 waarin het gewoon Ghost Spider genoemd wordt, want het is inderdaad Spidey die bezeten is door de Spirit of Vengeance van Ghost Rider. Het gevolg van deze unholy union is dit bijzondere pak, dat ergens balanceert tussen ‘tof idee!’ en ‘eigenlijk best wel lelijk’.

Spirit Spider Suit     

9. Dark Suit

Dit is een speciale beloning in Marvel's Spider-Man, maar ik zal niet verklappen waar je dit mooie, donkere pak voor krijgt. Die voorkennis gun ik namelijk niemand! Het is in ieder geval een mooie vervanger voor het gebrek aan het Symbiote/Venom-pak, want deze schurk bewaren ze hopelijk voor Marvel's Spider-Man 2.

Marvel's Spider-Man Dark Suit    

8. Vintage Comic Book Suit

Dit pak is nogal letterlijk een stijlbreuk, aangezien het een totaal andere stijl heeft dan de rest van Marvel’s Spider-Man. Het is gebaseerd op Spider-Man z'n klassieke look in de comics uit de jaren ’60 en hoewel het er nogal vreemd uitziet dat er geen schaduwen vallen op Spider-Man als hij deze skin draagt, ziet hij er zo toch vet uit, niet waar?

Vintage Animated Suit    

7. Stark Suit

Yes, dat zie je goed, dit is het pak dat Spider-Man van Tony Stark kreeg in Captain America: Civil War. Omdat dit een van mijn favoriete Marvel-films is en mijn hart een sprongetje van blijdschap maakte toen deze versie van Spider-Man ten tonele verscheen in de trailer (‘Hey, everyone.’) en daarmee geïntroduceerd werd in het MCU, vind ik dit automatisch een strak pakkie.

Stark Suit    

6. Scarlet Spider Suit

Sinds het Spider-verse zijn er tientallen Spider-Men, maar tijdens de Clone Saga waren we allemaal flink in de war toen er nóg een Spider-Man bleek te bestaan. Later noemde hij zichzelf gelukkig Ben Reilly en Scarlet Spider (waarvan er later, geheel Marvel-stijl, nog een stuk of wat versies van bedacht werden) om verwarring te voorkomen, en droeg hij een cool, bijna hiphop-stijl pak die een van de eerste unlocks in Marvel’s Spider-Man is.

Scarlet Spider    

5. Spider-Armor MK II Suit

Ik ken het verhaal niet waarin Spider-Man z’n instinct verliest en een kogelwerend pak maakt, maar die gekke Peter Parker heeft wel gevoel voor stijl, zeg. Hij is een nerd, wetenschapper, superheld, fotograaf én modeontwerper!

Spider-Armor MK IV    

4. Spider-Man 2099 Black Suit

Miquel O’Hara, de Spider-Man in de 2099-verhaallijn, had het masker van z’n -Spider-pak eigenlijk gemaakt voor het Day of the Dead-festival, waardoor het zo’n unieke stijl gekregen heeft. Dit suit kon natuurlijk niet ontbreken aan de unlockable outfits van Marvel’s Spider-Man!

Spider-Man 2099    

3. Last Stand Suit

In Earth-312500 heeft Spider-Man Kraven the Hunter vermoord en gaat hij daarna het duistere pad op van een anti-held. Deze versie van Peter Parker doodt z’n vijanden zelfs en daar hoort natuurlijk een edgy suit bij. Dus heeft het Last Stand Suit bijna iets militair-achtigs, alsof hij een officier is een Spider-leger. I like!

Last Stand Suit    

2. Spider-Armor MK IV Suit

Dit is eigenlijk, nog meer dan het Stark Suit, een Iron Man-versie van Spider-Man z’n kostuum die hij maakte toen Parker Industries een succes was. Dit ontzettend mooie, glanzende pakje met een stijlvolle, groene glans erover heen, is kogelwerend, heeft ingebouwde webschieters, kan Spider Drones afvuren en kan elektriciteit absorberen. In de game unlockt hij alleen de ‘Defence Shield Power… die ik eigenlijk nog nooit gebruikt heb.

Spider-Armor MK IV   

1. Velocity Suit

Weer een eigen creatie van Insomniac, voor zover ik weet en internet mij weet te vertellen, maar dit is wel weer een enorm coole creatie van de ontwikkelaar! Check dit pak de tofste elementen van Spider-Man combineren met een vleugje Flash en een beetje Spider-Armor. Deze heb ik het vaakst gedragen omdat ik me er gewoon het coolst in voelde.

Velocity Suit

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord