This time it's SERIALS - WeekPUlanning  

This time it's SERIALS - WeekPUlanning 2018-02-05T16:43:12
Deze week gaan we met iets nieuws beginnen op PU.nl: Serials. Hiermee gaan we op een andere manier om met de features van onze freelancende PU.nl-redacteurs en dat betekent alleen maar mooie dingen! Check hoe mooi in de WeekPUlanning en verheug je op onze prachtige content.

SERIALS: een nieuw ras van features

Misschien had je het al meegekregen in de Op de Redactie van afgelopen vrijdag: er gaat iets nieuws gebeuren met de features op PU.nl de komende maanden en it's going to be epic! Wouter noemt z'n nieuwe projectje 'Serials' en het komt erop neer dat de freelancers van PU.nl (Sven, Michel, Enzio, Alie, Laura, Marvin, Florian en Graddus) hun eigen series van artikelen hebben verzonnen, waar je je de komende maanden op kunt verheugen. Drie verschillende per redacteur, per kwartaal om precies te zien, waarvan sommigen maandelijks, sommigen wekelijks terugkerend zijn. Dus vind je een bepaalde feature vet, dan zit het er dik in dat er een nieuw deel van gaat komen! 

Serials logo

Deze week beginnen we dus met deze Serials, en dat ziet er als volgt uit: 
    

Dinsdag 6/2 De beste Anime voor beginners - Animazing

Enzio heeft een Serial voor je over Anime, genaamd Animazing, en het begint met een lijst van de beste Japanse animatieseries voor n00bs van het genre. 


Woensdag 7/2 10 dingen die je toch echt nog niet wist over - Triforcology

Er valt zoveel over The Legend of Zelda te vertellen dat Alie er een aparte serie over is begonnen. In het eerste deel vertelt ze dingen over de franchise die je nog niet wist!


Donderdag 8/2 Rockstar North - Gamestudio's die je moet kennen

Er zijn een paar studio's die je gewoon moet kennen en Laura vertelt alles over ze. Rockstar North is de eerste!


Vrijdag 9/2 De evolutie van de shooter

Michel gaat in deze Serial de ontwikkeling van een paar genres bestuderen, beginnend met de shooter. En die heeft nogal een rijke geschiedenis, kunnen we je vertellen!


Zondag 11/2 Alles wat je moet weten over Metal Gear Survive

Het nieuwste deel in de Metal Gear-franchise is niet wat je ervan zou verwachten. Alie weet wat je er wél van moet verwachten. 
    

Videootjes zijn ook lachen

Morgen komt er een bijzonder spelletje uit, namelijk de remake van een game waar je wellicht weleens van gehoord hebt; Shadow of the Colossus. De meeste reviews zijn al gepubliceerd en het blijkt wederom een meesterwerk te zijn. Het belangrijkste oordeel, de onze, is echter nog niet gepubliceerd, want dat gebeurt morgen pas. In videovorm wel te verstaan, waarin Florian en Wouter de game eens op pijnbank gooien! Want een meesterwerk? Dat is misschien wel een beetje overtrokken...

Shadow of the Colossus

Woensdag is de Hardwarehoek dan éindelijk terug van weggeweest! Deze week zullen Wouter en Florian de Acer Windows Mixed Reality Headset bespreken. Wat is het precies? Daarvoor moet je de Hardwarehoek maar even checken. Het klinkt in ieder geval duur en dat is 'ie ook! Zo’n bril kost je gerust €500,-. De details hoor je woensdag!

Vrijdag is er natuurlijk weer een Op de Redactie. Vorige week hebben we vooral onze eigen lol gemaakt in de vorm van een soort sketches, iets dat ons eigenlijk wel bevalt. Deze week hebben we wel een videoman minder, dus we weten niet precies hoe het allemaal gaat lopen met de tijdschema’s. Maar we zullen er hoe dan ook voor zorgen dat er vrijdag een leuke video voor jullie klaarstaat. En zo niet, dan toch!
    

Meme van de week

Deze keer heeft een van jullie deels gezorgd voor de meme van de week. Onze scherpe teamleider Matthijs heeft dit blijkbaar al twee maanden geleden stiekem in elkaar geknutseld en laatst pas naar de PUlanning gestuurd. Het is misschien meer een observatie dan een echte ‘meme’, maar opmerkelijk is het zeker.

Wouter

Can’t unsee. Wouters baard verdient nu wel zijn eigen spin-off serie of op z’n minst een Twitch-emoji. Vergeet in ieder geval niet deze WeekPUlanning helemaal kapot te liken. Als we de tienduizend duimpjes omhoog krijgen trekt Wouter z’n mankini weer aan! Wat? We hebben geen likes op PU? Oke, na de zomer dan.
 

Reactie van de week

Vorige week werd er meer bekendgemaakt over de Nintendo Labo. Vooral merkwaardig was dat je zelf ook aan de slag kan met het creëren en programmeren van robots. Hoe dit precies werkt is nog een beetje vaag, want er mochten geen foto’s of video’s gemaakt worden op het evenement waar dit getoond werd. 

Reactie

Nou, toevallig hebben we aanstaande vrijdag een community-middag op onze redactie om los te gaan met gloednieuwe laptops. Tegen die tijd kunnen we helaas niet garanderen dan we een Labo hebben staan. Toch zijn jullie van harte welkom en vooral de koekjes en ranja worden zeker gewaardeed. Zo vaak krijgen we namelijk niet te eten. Graag Smoeltjes, of Oreo's, alvast bedankt!

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord