Wat willen we zien in Animal Crossing: New Horizons

Wat willen we zien in Animal Crossing: New Horizons? 2019-08-17T14:28:34
Animal Crossing: New Horizons verschijnt maart 2020 en er is nu nog veel onduidelijk over wat er in de game zit. PeterKoelewijn is een geboren dorpeling en weet dus als geen ander wat de dorpsim voor de Switch nodig heeft.

Meer customize opties voor het hoofdpersonage

Voorgaande Animal Crossing-games waren nog erg beperkt met de customise opties van jouw hoofdpersonage. Daar gaat New Horizons verandering in brengen, zoals we in de eerste trailer zagen. Echter ik verwacht er nog niet te veel van, terwijl de mogelijkheden eindeloos zouden kunnen zijn. Maak bijvoorbeeld je eigen gezicht, net als dat je je eigen t-shirt kan maken. Of kies uit een van de vele dieren; wordt een blije das, een praatzieke papegaai of een geniepige hypotheek-door-je-strot-duwende wasbeer!

Animal Crossing: New Horizons 

De optie om je buren te kiezen

Je hebt geen optie om je buren te kiezen in Animal Crossing. Maar iedereen die reallife naast mij heeft gewoond, weet dat verhuizen ALTIJD een optie is. Zo hoort het ook in Animal Crossing: New Horizons te zijn. Geef gewoon de optie om je buurvrouw of buurman een vervelende kut te noemen. Nou ja, niet met zoveel woorden, maar dus wel dat het duidelijk is dat ze moeten verhuizen. Zo kom je vanzelf je perfecte buren tegen.

Meer opties om ook buiten je huis te bouwen

Je kan nu eindelijk je meubelstukken buiten je huis plaatsen, zodat je niet meer in een volgescheten woning je nieuwe tv in de vorm van een appel moet zien te wurmen. Echter wat Japanners hopelijk ook snappen is dat wij Nederlanders minstens zo trots zijn op onze postzegeltuintjes. Geef dus genoeg opties om een voortuin, achtertuin, terrasje, opzichtig fonteintje en nog veel meer in te richten.

Animal Crossing: New Horizons 

Retro games om te spelen tussendoor

Nieuwe Animal Crossing spellen missen iets dat het origineel wel had: retro Nintendo-games die je op een miniconsole kan spelen. Geen idee waarom Nintendo die verwijderd heeft. Misschien heeft het iets te maken met de introductie van overprijsde retro games in de Virtual Store en de NES en SNES Classic Mini? Naaaah, we komen er waarschijnlijk nooit achter waarom Nintendo ze plotseling niet meer in Animal Crossing stopte. Maar gelukkig ben ik hier om duidelijk te maken dat dit een hele domme beslissing van ze was. Geen gelul, stop gewoon weer Excite Bike, Balloon Fight en nog meer retro shit in Animal Crossing: New Horizons.

Een road map voor toekomstige content

Animal Crossing: New Horizons is een game die je in dagelijkse kleine hapjes moet eten. Geniet ervan zoals je van een doos chocola houdt. Oh, die eet je altijd in één avond helemaal leeg? Oké sorry, ik dacht dat ik dit voor een normaal persoon aan het schrijven was! Maar het punt is dat Animal Crossing op z’n best werkt als je dagelijks even incheckt en je klusjes doet. Je kunt niet binnen 1 dag een heel dorp met alles erop en eraan bouwen. Een road map voor toekomstige DLC zal spelers motiveren om door te blijven bouwen in Animal Crossing: New Horizons en regelmatig klusjes te blijven doen voor de buren. Nintendo kan ook wekelijks events en bonussen uitkeren om het nog interessanter te maken.

Animal Crossing: New Horizons 

De optie om andere eilanden te bezoeken

Animal Crossing laat je maar al te graag dorpen van andere mensen bezoeken. Maar wat als je gewoon een ongerept nieuw eiland wil bezoeken om daar verder te bouwen? Die opties zijn altijd zeer beperkt geweest en met een game genaamd ‘New Horizons’ verwacht ik beter. Geef de optie om onbeperkt nieuwe eilanden te ontdekken en nieuwe dorpen te bouwen. Zo word je de grote kahuna van je eigen eilandengroep!

Een manier om Mr Resetti weer pissig te maken

Mr Resetti, de pissige mol die je bezocht als je vals speelde door een oude savegame te laden, is ontslagen! Animal Crossing: New Horizons krijgt namelijk een autosave dus Resetti kan met z’n vadsige aars thuis op de bank zitten en lekker WW vangen. Alhoewel? Het leven in Animal Crossing is toch minder spannend zonder de ontploffingen en dreigementen van Mr Resetti. Nintendo heeft al onthuld dat Resetti een nieuwe baan krijgt, maar wat precies weten we nog niet. Het enige dat ik aan Nintendo vraag, is dat het weer een stressvolle job is zodat hij heerlijk zijn shit kan verliezen als ik vals speel.

Tom Nook for president!

Waarom niet? In Amerika is een louche pandjesbaas de president, dus dan mag de louche pandjesbaas van Animal Crossing ook een gooi naar het presidentschap doen. Laat hem lekker campagne voeren tijdens de game en vervolgens in een dik maatpak rondbanjeren door je dorp en de belastingen verhogen of zo. Dan is Tom Nook eindelijk de superschurk die hij altijd al wilde zijn! 

 Animal Crossing: New Horizons

Tot zover wat ik in Animal Crossing: New Horizons terug wil zien. De game verschijnt 20 maart 2020 voor Nintendo Switch. Wat zou jij graag in de nieuwe game willen zien?

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord