Wat je niet opviel in The Legend of Zelda: Breath of the Wild 

Wat je niet opviel in The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2019-01-15T10:18:31
In deze serial enkel aandacht voor de details in onze favoriete games! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. Vandaag nemen we in Oog voor Detail The Legend of Zelda: Breath of the Wild onder de loep.

Na maar liefst 12 fijne delen besloot Sven het Oog voor Detail-stokje over te dragen. Bovengetekende is de gelukkige! Ik mag mijn voorganger in (ieder geval) drie delen proberen te evenaren. Dit eerste deel staat in het teken van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Deze Nintendo-game zit namelijk vol met toffe details. Ik koos er 10 voor jullie uit.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    

Vrolijk koken met Link

Is het jullie al eens opgevallen wat een blij smoeltje Link trekt tijdens het koken? Met zo’n gezellig muziekje is lekker in de buitenlucht kokkerellen natuurlijk ook wel een feestje.


     

Creepy Cucco chart

In Kakariko Village ontmoet je Cado. Voor de side quest Flown the Coop moet je zijn weggelopen Cucco’s zoeken. Als je zijn huis binnenloopt, zie je precies hoe ver zijn obsessie met de beestjes gaat…

Cucco's
    

Aanstootgevend ondergoed

Kleren maken de man. Zodoende reageren de inwoners van deze The Legend of Zelda-game ook op je outfit. Paya lijkt gek genoeg echter niet zo te spreken over Link zijn onderbroek.


      

Aurora borealis in Hedra

Zijn jullie wel eens naar het uiterste Noordelijke puntje van de map van Breath of the Wild gelopen? Zo niet, ga dat dan onmiddellijk doen. Het noorderlicht in Hedra is schitterend.


     

Geen Pikango Ross

Pikango, de rondreizende schilder, ontmoet je onder meer in Kakariko Village. Hij probeert aldaar het huis van Impa te vangen… Of hij daar goed in slaagt? Nou, zijn techniek laat in ieder geval nog wel wat te wensen over.


      

De terugkeer van de Spiritual Stones

The Legend of Zelda: Ocarina of Time is mijn favoriete game ooit. Jullie snappen daarom vast wel hoe blij ik was met deze cameo van de Spiritual Stones op de Temple of Time.


    

Hete wapens

De elementen spelen een grote rol in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Rotsen worden glad als het regent en metalen wapens trekken elektriciteit aan. Een leuk detail vind ik de stoom die van vuurwapens afkomt als het regent.


     

Dieren in het tall grass

Pokémon is niet de enige Nintendo-game die dieren verstopt in het hoge gras, ook in deze Zelda-game wemelt het er van het leven. Check maar hoe ik een krekel vind.


     

Pijnlijke tenen

Link hoeft in Breath of the Wild niet eens aan de goede kant van een schatkist te staan om deze te openen. Hij trapt er gewoon heel casual tegenaan. Dat gaat alleen niet helemaal goed als je blote voeten hebt…


     

Vogels in V-formatie

Wat ik persoonlijk een erg tof detail vind, is het feit dat vogels echt in V-formatie vliegen. De eerste keer dat me dat opviel, snapte ik pas werkelijk hoeveel oog voor detail Nintendo heeft gehad bij het maken van deze game.


     

Zijn jullie ook toffe details opgevallen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Waar moet ik bij een volgende playthrough echt op letten? Laat dit en veel meer weten in de comments!
    

De Oog voor Detail Serial

Wat je niet opviel in Uncharted 4 – dinsdag 12 februari

Wat je niet opviel in Dragon Age: Inquisition – dinsdag 12 maart
    

Eerder in deze Serial

Schilderijen, posters en advertenties

Wapperende kleding

Lichamen in first-personshooters

Wat je niet opviel in God of War

Wat je niet opviel in Detroit: Become Human

Wat je niet opviel in BioShock

Wat je niet opviel in Grand Theft Auto: Vice City

Wat je niet opviel in Half-Life 2

Wat je niet opviel in The Last of Us

Wat je niet opviel in Burnout Paradise

Wat je niet opviel in Rayman Legends

Wat je niet opviel in Monkey Island 1, 2 & 3

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord