Vraag de PU.nl-redacteur - leer ze beter kennen! 

Vraag de PU.nl-redacteur - leer ze beter kennen! 2017-11-28T13:25:57
Altijd al afgevraagd of Alie huisdieren heeft, of welke haarmiddelen Graddus in z'n haar gooit? Heb jij een brandende vraag die je wilt stellen aan alle PU.nl-redacteuren? Wacht niet verder, want hier is je kans!

Drie weken geleden kon je lezen wat voor gamers de PU.nl-redacteuren zijn. Er werden diverse vragen over games gesteld aan ze, maar wellicht heb jij nog meer vragen die je beantwoord wilt hebben. Zijn het game-gererelateerde vragen, of vraag je liever iets persoonlijks? Wat het ook mag zijn, hier kan jij een vraag stellen die het PU.nl-team moet beantwoorden. Alright, de regels:

Power... Unlimited?

Hoe werkt het precies?

Iedereen mag één algemene vraag stellen die de teamleden van PU.nl moeten beantwoorden. Het mag overal over gaan, maar houd het een beetje netjes. De leukste en beste vragen worden uitgekozen.

Tot wanneer heb ik de tijd?

Jullie krijgen 3 dagen de tijd om de meest originele vraag te verzinnen, dus tot en met 1 december! Daarna worden de vragen doorgestuurd naar alle PU.nl redacteuren, dus wees op tijd! 

En daarna?

Daarna zullen de PU.nl redacteuren de tijd krijgen om de leukste/beste/grappigste vragen te beantwoorden. Vervolgens zullen we dit artikel updaten met de antwoorden. Zo simpel is het.

Dus hup, aan de slag. Verzin de meest originele en interessantste vragen die je kan bedenken en drop ze in de comments! Alvast bedankt!

Thanks!

REACTIES (68) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord