Super Smash Bros. - Ode/Rant feature  

Super Smash Bros. - Ode/Rant feature 2013-12-31T12:28:21
Vanavond gaan we alles doen wat God verboden heeft, maar tot die tijd heb je nog wat uurtjes te killen. Vermoord ze dan samen met de PU-crew, rantend en, eh... oderend (?) op games die uitkomen in het jaar dat morgen begint.

Ode:

De nieuwste Super Smash Bros. wordt briljant, dat moge duidelijk zijn! Al is het maar omdat we nu al zo’n 6 jaar gewacht hebben op een nieuw deel van deze party/fighter/brawler game. Maar dat heeft Masahiro Sakurai, de grote man achter de franchise, 6 jaar gegeven om deze nieuwe SSB minstens net zo goed te maken als Melee! Want dat was duidelijk de beste Super Smash Bros. titel.

Ik zal je vast vertellen wat er straks nieuw en anders is aan dit deel. Niemand weet dit nog, want dit is voornamelijk ontsproten uit mijn eigen brein, maar het zou me niks verbazen als andere nieuws-sites dit straks overnemen. SSB wordt weer sneller en de Final Smashes worden gebalanceerd. Daarnaast wordt de Cracker Launcher eruit gehaald evenals de Golden Hammer. En het allerbelangrijkste: RANDOM TRIPPING GAAT DOOD! En beter nieuws voor 2014 bestaat er niet. Mede door deze veranderingen wordt SSB serieuzer genomen als eSport en daar wordt vooral Samuel heel blij van.

Daar komt nog bij dat er al een aantal nieuwe characters zijn aangekondigd waardoor elke Nintendo fan een gat in de stratosfeer springt. Megaman, episch. Villager, freaky maar episch. Rosalina, episch. Wii Fit Trainer, uuhm ja, interessant? De oude bekende daarentegen krijgen niet alleen visuele veranderingen mee, maar worden ook gebalanceerd. Sowieso chapeau om zo’n titel met zoveel characters zo gebalanceerd te maken.

https://b-i.forbesimg.com/erikkain/files/2013/06/WiiU_SmashBros_scrnNew02_06_E3.jpg

Dan hebben we ook nog de 3DS versie, en hoe fijn is dat?! Het zal wel even wennen zijn, maar uiteindelijk zal je met zoveel plezier en gescheld je homies van die platformen blazen. Een tip is om niet in de stiltecoupé te gaan zitten.

Rant:

“Woehoooe!!!  Sneller gast! Pak hem!!! Jaaa, harder, harder!” Damn, moeten die Super Smash Bros.-sessies van PeterKoelewijn, Jurjen en Roy nou echt elke keer klinken alsof ze een pornofilm aan het opnemen zijn? Zo’n domme, kiddy fighter? Kijk, dat Tjeerd en ik tijdens FIFA 14 het geluid van een roedel bronstige bavianen voortbrengen, à la. Maar dat is ook een MANNENspel. Met EMOTIES. Niet zo’n kinderlijke, debiele fighter.

https://playeressence.com/wp-content/uploads/2013/07/super_smash_bros_for_wii_u___3ds_wallpaper_by_seancantrell-d68odyz.jpg

Inderdaad, ik ben geen SSB-fan. En dat terwijl ik precies veertien jaar geleden vol verwachting het eerste deel voor de Nintendo 64 kocht. “Cool, een vechtspel vol Nintendo-characters”, dacht ik nog. Maar vervolgens wilden mijn vriendjes nog steeds alleen maar multiplayer GoldenEye spelen, en de singleplayer was ruk… Tussen mij en SSB is het dus nooit meer wat geworden. Ook omdat er in al die tussenliggende jaren eigenlijk geen ene reet aan de serie veranderd is. Een paar nieuwe characters, levels en wapens: Call of Duty, eat your heart out. Toch, misschien moet ik die shit weer eens een kans geven. Ik heb immers zoveel delen gemist, dat ik van de uitmelkerij toch niks merk. Al blijft het natuurlijk sowieso gewoon een domme, kiddy fighter!

https://wiiudaily.com/wp-content/uploads/2013/07/super-smash-bros-wii-u1.jpg

REACTIES (50) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord