Snel geld verdienen, snel rijk worden in Red Dead Online 

Snel geld verdienen, snel rijk worden in Red Dead Online 2019-03-07T16:29:00
Cowboy spelen in Red Dead Online is best leuk, maar er is een probleem; je hebt geld nodig. Nu zijn wapens en diverse andere items best wel prijzig en het geld groeit je niet op de rug, dus je bent op zoek naar makkelijke manieren om je leren buideltje snel te vullen. Vrees niet, koeienjongen Droefus zet de beste manieren voor jou op een rij.

Stel, je stapt van je paard in een rustig dorpje, helemaal klaar om de wijde wereld van Red Dead Online te ontdekken. Je wil natuurlijk wel een goed geoliede moordmachine aan je broekriem hebben hangen, dus je gaat op zoek naar een wapen om te kopen met je magere startkapitaal. Je kijkt naar de prijzen en denkt: shit, ik heb helemaal niet genoeg geld! Klinkt dit herkenbaar? Dan heb ik een aantal sappige tips voor je om makkelijk en snel aan centen te komen.


     

Op jacht

Het klinkt misschien een beetje saai, maar jagen bezorgt je makkelijk het meeste geld in Red Dead Online. Net als in Red Dead Redemption 2 verdien je hier echt goed geld mee met 5 dollar per perfecte huid die je verkoopt. Let er dus wel op dat je je dierlijke slachtoffers niet zonder op te letten volblaft met lood. Gebruik een pijl en boog, een Varmint Rifle of een Bolt-Action Rifle, mik op vitale organen en ga achter de beesten met een rating van drie sterren aan. Als je echt maximaal efficiënt wil zijn regel je ergens een tweede paard zodat je twee huiden tegelijkertijd mee kunt sjouwen. Als je dan wat bizons of herten tegenkomt, is de buit binnen!


     

Als ze me missen…

Als je level 14 weet te bereiken moet je direct een hengel aanschaffen. Zelfs na een aantal aanpassingen aan de economie van Red Dead Online verdien je nog makkelijk rond de 170 dollar per uur. Als je meteen voor de jackpot wil gaan, koop je op level 30 voor 2,50 een River of Lake lure en ga je vissen naar zalm. 4,25 per Sockeye Salmon is een lekkere inkomstenbron en het gaat echt snel als je een visstek zoekt in de buurt van een stadje. Geen fan van zalm? Dan kan je ook vissen naar Steelhead Trout. Deze vis brengt hetzelfde op en kan je ook nog eens in je tas bewaren in plaats van op je paard. Als ze me missen, dan ben ik vissen!


    

Graaf graag

Deze optie is misschien wat minder effectief, maar wel een stuk leuker. Naast dat je schatkaarten krijgt op level 10 en daarna bij elke vijf levels, vind je ze namelijk ook door in Free Roam op een random-gegenereerde Gang Hideout te stuiten. Hier begint het eerste leuke deel van deze manier van geld verdienen; het afslachten van de gehele gang. Van het lijk van de bandietenleider kan je met een goede kans een schatkaartje oppakken. Sommige mensen zeggen dat je een grotere kans hebt als je de leider niet vermoordt en hem spaart, maar de keuze is natuurlijk aan jou. Vergeet vooral niet om ook de andere bandieten van hun zuurverdiende centen en items af te helpen! Open de kaart vanuit je inventory en ga naar de aangegeven plek op de map. Nu moet je eventjes zoeken maar hey, als je de schat eenmaal vindt, begint het tweede leuke deel van het schatzoeken, je rijkelijke beloning uitpakken.


    

Geld verdienen is een missie

Er zijn ook nog drie missies die letterlijk een flinke duit in je zakje doen. De eerste en gelijk ook de meest lucratieve missie is Kill Them, Each and Every One. Voor deze missie moet je op zoek naar een moordenaar en die blijkt uiteindelijk een gang-leider te zijn. Als je hem en al zijn maten voor de eerste keer vermoordt, krijg je een beloning van wel 250$, wat een prima beloning is voor 10 minuten werk. Als je deze later nogmaals doet krijg je voor het looten van de vermoorde bandieten rond de 20 $, wat ook niet heel slecht is. Verder is de missie Highly Illegal Activity het proberen waard, want deze levert je namelijk 70$ op voor het zoeken en vinden van een specifiek persoon. Als laatste is de missie Kerosene, Tar and Greed het ook dubbel en dwars waard. Hij geeft geen hoge beloning maar je schiet zo veel bewakers overhoop dat je meestal toch met rond de 35$ naar huis gaat. Prima winst toch?

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord