Snel geld verdienen in GTA V singleplayer 

Snel geld verdienen in GTA V singleplayer 2014-11-18T12:08:18
Grand Theft Auto V komt voor de tweede keer uit en dus lijkt het ons een goed idee om jullie aan zoveel mogelijk geld te helpen. Omdat Bas in zijn digitale leven wel rijk en machtig is, vertelt hij je hoe we veel geld in GTA V kunnen realiseren.

GTA V draait natuurlijk om zoveel mogelijk geld verdienen waardoor je een arsenaal aan dure auto’s, vliegtuigen en wapens kunt bezitten. Om in een korte tijd veel doekoe te verzamelen hebben we gekeken waar je het makkelijkst veel inkomsten mee kunt genereren, en dit zijn onze bevindingen:

Lester

 

Lester Assassination missies:

Gedurende de singleplayer ontmoet je een oude kompaan van Michael die je op een gegeven moment sidequests geeft waarbij je bepaalde CEO’s van bedrijven neer moet halen. De eerste missie (Hotel Assassination) is verplicht en moet worden uitgevoerd om het spel uit te spelen, de rest van de assassination missies zijn optioneel en kunnen zelfs na het uitspelen van de game worden afgerond.


Hotel Assassination:
Deze missie maakt deel uit van het verhaal. Naar alle waarschijnlijkheid hebben je personages nog niet veel geld. Investeer alles wat ze bezitten in [BET] BettaPharmaceuticals [BAWSAQ]. Begin en voltooi nu de missie van Lester en je personages kunnen aan het einde van de quest hun aandelen verkopen voor een winstpercentage van 80%.

Vanaf nu heb je de keuze om eerst het verhaal uit te spelen en al je miljoenen van de diverse bankovervallen te gaan investeren zodat je oneindig rijk wordt of je kiest ervoor om meer geld te hebben tijdens de verhaallijn te hebben zodat je duurdere wapens kan kopen (waardoor missies makkelijker worden) en je voert alle assassination missies meteen uit.


The Multi Target Assassination:
VOORDAT je met de eerste optionele assassin missie begint investeer je al het geld van de hoofdpersonages in [DEB] Debonaire [LCN]. Nadat de moorden zijn gepleegd stijgen de aandelen de eerst 8 in-game uren tot wel 80%. Daarna daalt de waarde weer langzaam. Je weet nu dus wanneer je ze moet verkopen.


Investeer in Redwood
Hier valt de meeste winst mee te behalen. Voordat je verder gaat met de volgende missie, koop je eerst van al je geld [RWC] Redwood [LCN] aandelen. Wacht nu 2 in-game dagen (dat is 8 keer saven in een safehouse) je aandelen zijn nu ongeveer 300% gestegen. LET OP! De 2 in-game dagen moeten wel doordeweekse dagen zijn, want in het weekend wordt er ook in GTA V niet in aandelen gehandeld. Verkoop nu al je Redwood aandelen voordat je verder gaat met de volgende missie.

The Vice Assassination
VOORDAT je de tweede optionele Assassination quest start koop je zoveel mogelijk [FRT] Fruit [BAWSAQ] aandelen. Na het voltooien van de missie verkoop je al je aandelen en zie je dat je een slordige 50% winst hebt geboekt.

The Bus Assassination

Bij deze missie voer je EERST de quest uit voordat je aandelen gaat kopen. Voltooi dus de missie, waarna je aandelen [VAP] Vapid [BAWSAQ] gaat kopen. Ga 2 in-game doordeweekse dagen vooruit en je kunt de effecten voor 200% verkopen.

The Construction Assassination
VOOR de missie begint, koop je zoveel mogelijk [GDC] GoldCoast [ LCN]. Nadat je de missie hebt voltooid verkoop je de aandelen en kun je weer rekenen op een rendement van ongeveer 80%.

Naast de aandelenhandel zijn er ook andere manieren om sneller geld binnen te halen. De Lester missies kunnen je gemakkelijk miljoenen opleveren, terwijl de andere manieren om beduidend lagere bedragen gaan.

 

Random Events:


Fietsen dief:
Een jongen vraagt je om zijn gestolen fiets terug te brengen. Hoewel het een simpele missie lijkt die weinig kan opleveren, kun je met het terugbrengen van de fiets 100.000 dollar bijschrijven. Makkelijk verdiend!

Drugs Shootout:
Rechtsboven op de map kan een random event plaatsvinden bij een wietplantage. Hierbij vallen er na een gevecht 100.000 dollars op te halen. Het geld zit in een koffertje, dat op een plank in de schuur ligt. Wanneer je een wietblad op de minimap ziet terwijl je er voorbij rijdt of overheen vliegt, dan weet je dat het kan. Het event zou om de paar dagen beschikbaar zijn.

GTA Kaart

Deal Gone Wrong:
Heerlijk vaag en volledig in GTA-stijl vind je aan het einde van een bergpad een paar dooie gasten en een bedrag van 25.000 dollar. Ka-Ching!

GTA Kaart

Koop aandelen in Tinkle:
In een speciaal random event vraagt een man aan de westkust om hem een lift te geven naar het vliegveld. Als je dit goed doet, dan adviseert hij je om in Tinkle te investeren. Na een paar uur wachten zie je dat de aandelen enorm gaan stijgen en je bent binnen no-time weer een stuk rijker. De video laat de locatie zien waar je de man kan vinden.

 

Andere manieren om geld te verdienen:

- Overval een geldtruck: blaas de achterdeuren van een geldtruck op en er valt 3000 tot 7000 dollar uit.

- Beroof een winkel: Bedreig een winkeleigenaar met een wapen en haal vervolgens beide kassa’s leeg.

- Steel van mensen bij een geldautomaat: Zie je een NPC een bankautomaat verlaten, schiet ze dan neer en pak hun geld.

Dit zijn de beste manieren om zonder bugs of glitches toch veel geld te verkrijgen. Veel succes!

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord