Snel geld verdienen in GTA Online 

Snel geld verdienen in GTA Online 2014-11-21T13:39:43
GTA Online heeft in de PS4 en Xbox One-versie een iets soepelere launch gehad met veel meer content. Nu de tweede poging van Rockstar om ook online een succes te worden is begonnen, vertelt onze dubbeltjes-teller Bas hoe je zo snel mogelijk het geld binnenharkt.

Auto’s verkopen

Iedere in-game dag in GTA Online kun je een auto met een waarde onder de $100.000,-- verkopen aan de tuning shop. Als je dit doet krijg je 10% van de waarde uitbetaald. Er rijden heel veel auto’s rond die je kunt verkopen, maar dit zijn alle auto’s die je $8000,-- of meer opleveren.

Lapadati Felon GT - $9500,--

Felon GT

Lapadati Felon - $9000,--

Felon

Gallivanter Baller - $9000,--

Baller

Obey Rocoto - $8500,--

Rocoto

Canis Mesa (Merryweather) - $8500,--

Mesa

Ocelot F620 - $8000,--

F620

Ubermacht Oracle 1 - $8000,--

Oracle

Benefactor Schwartzer - $8000,--

Schwartzer

Iedere 48 minuten -want zolang duurt een in-game dag- kun je dus gemakkelijk tussen de $8000 en $9500 verdienen. Naast auto’s stelen en verkopen aan de tunershop kun je ook auto’s stelen voor Simeon en deze naar hem in de haven brengen. De lijst met voertuigen die hij wil zien is vaak hetzelfde. Het nadeel van auto’s afleveren bij Simeon is dat je ver moet rijden naar het zuiden en je geld kwijt raakt aan het beschilderen van de lak. Toch leveren de missies van Simeon je minimaal $4400 op en maximaal $10074 (als je de Benefactor Schafter in moet leveren).

Schafter

 

Missies

Een andere manier om snel geld te verdienen is het spelen van bepaalde missies. Een missie kan al snel $15000,- opleveren in 5 minuten, wel wordt het erg snel saai omdat je de hele tijd hetzelfde aan het doen bent. Als je bij de instellingen van de missie de moeilijkheidsgraad op hard zet, krijg je 1,5 keer meer uitbetaald.

Missies kun je het makkelijkste selecteren door op de startknop te duwen dan -> Online -> Jobs -> Host Job -> Rockstar Created -> Missions. Je krijgt nu alle missies te zien waaraan je kunt deelnemen. Hoe hoger je level, hoe meer missies er beschikbaar zijn. Hier volgt een lijst met missies die het beste uitbetalen:

Door patches varieert het geld dat je uitbetaald krijgt, maar toch zijn dit de beste missies om te doen voor het geld.

  • Deal Breaker – vanaf level 6
  • San Andreas Seoul – vanaf level 16
  • Blow Up II – vanaf level 20
  • Blow Up III – vanaf level 31
  • Landing Gear – vanaf level 55
  • Rooftop Rumble – vanaf level 75
  • Trash Talk – vanaf level 81

De missies verschillen nogal, dus kijk zelf even welke je makkelijk in je eentje kan halen. Ik adviseer zelf om Rooftop Rumble zoveel mogelijk te doen, want als je die mastert, is ie binnen 5 minuten in je eentje op hard te behalen.

 

Glitches

In GTA Online is het altijd zo geweest dat je veel geld kunt verdienen aan de hand van glitches. Onderstaande video legt je uit hoe het werkt. De challenge GELD kon ik echter niet meer vinden en daarom adviseer ik om een andere challenge te doen. KIJK GOED UIT, want je kunt op deze manier ook veel geld verliezen als je de challenge niet haalt, maar tot nu toe heb ik altijd nog een ontzettend makkelijke challenge gevonden die je altijd kunt halen en je met $250.000 beloont.

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord