Skyrim komt weer eens een keertje uit! - WeekPUlanning 

Skyrim komt weer eens een keertje uit! - WeekPUlanning 2017-11-07T09:40:15
Wat een rustige maandag, gelukkig staat er wel zat op de planning. De PUlanning om precies te zijn! We hebben deze week weer van alles in petto, dus lees gauw door!

Features in de week van 06-11

Morgen komt de review online van Need for Speed Payback! Eens even kijken of er ouderwets rubber verbrand gaat worden of dat de game net zo hard flopt als een slechte racegrap die ik zou kunnen maken als de 'sport' me ook maar iets interesseerde. Daarnaast staat er iets bijzonders op jullie te wachten.
Het is Alie namelijk op een of andere manier gelukt om alle versies van Skyrim mis te lopen. Daarom gaat ze het noorden van Tamriel verkennen op de Nintendo Switch. Alie zal een dagboek bijhouden waarin ze over haar avonturen zal spreken. Dit kunnen jullie morgen allemaal lezen. 

Fireball
    

Woensdag gaan we ervoor zorgen dat jullie ons een beetje beter leren kennen. Onze PU redacteuren gaan namelijk vertellen wat voor type gamer ze eigenlijk zijn. Sommige antwoorden zullen misschien geen verrassing zijn, ik gok zo dat Florian bijvoorbeeld enigszins fan is van racegames. Gok nu maar vast in de reacties wat voor types alle redacteuren zijn, woensdag zal je je antwoord krijgen.

We hebben even een maandje overgeslagen, maar aanstaande vrijdag komt de volgende top 10 favoriete games van een van onze redacteuren weer online. Deze keer is het aan Marvin om diep in zijn ziel te graven en te kiezen tussen al die geweldige games om een lijstje voor jullie te maken. Dit werk is soms moeilijker dan je denkt.

Thinking
    

Videos: Streamen en een grote verrassing

Er staan ook alweer wat leuke video’s klaar voor jullie kijkgenot. Als je dit op tijd leest is Wouter weer lekker aan het streamen met Super Mario Odyssey, net zoals hij vorige week met plezier gedaan heeft. Misschien lukt het em om zijn missie om het Mario 64-kostuum te volbrengen.

Woensdag is het aan Tjeerd om in de streamstoel te zitten en ook hij gaat verder met een game die hij vorige week al speelde, Middle-earth: Shadow of War. Vorige week had hij een beginnetje gemaakt in de wereld van Mordor, en nu gaat ie lekker verder! Check het allemaal op ons Twitch-kanaal

Middle-earth: Shadow of War
   

Donderdag komt er natuurlijk weer een Wookiee Leaks. Dennis nodigt de vader van een goede vriend van hem uit, die zo'n handige Harry is, dat 'ie zijn eigen tv-props in elkaar knutselt. Daarnaast zullen ze ongetwijfeld al het nieuws rondom Star Wars bespreken.

Dan is het nu tijd voor twee hele bijzondere aankondigingen. Met trots mag ik jullie mededelen dat de weekvlog terug komt! Nu kunnen jullie weer elke week zien wat voor taferelen wij uitvoeren hier op kantoor. Terwijl dit bericht getypt wordt zijn de videojongens al keihard aan de slag om de vlog te editten. Later deze week kunnen jullie het eindelijk weer bewonderen.

Meme lol
    

Nu ik het toch heb over de videoboys, komt hier direct de tweede aankondiging. Hierbij introduceer ik de ‘meme van de week’, die je hierboven kunt bewonderen. Tijdens het editen van video’s komen de jongens bij de videoafdeling namelijk met regelmaat leuke gezichten tegen van onze redacteurs, die ze vervolgens met alle liefde omtoveren tot memes. Wij gaan er wekelijks eentje met jullie delen en we zullen ook de foto plaatsen zonder tekst, zodat jullie ook aan de haal mogen met het verzinnen van memes. Elke week komen we met een nieuwe en zullen we ook één van jullie creaties belichten!

Origineel
   

Verzoek van de week

Tot slot eindigen we dan weer met het verzoek van de week, met deze week een hele oprechte en vaak terugkerende vraag:

Vraagje
   

Dat is een sterk punt! We zijn niet altijd heel duidelijk in het aankondigen van wie er nu daadwerkelijk gewonnen heeft. Het zit zo: we sturen de winnaar gewoon een mailtje en handelen het dan privé af. We zullen even kijken of we dit eventueel op een andere manier gaan doen! 

Nou, dat was hem dan wel weer voor mij. Veel plezier met het rondsurfen op het oneindige internet. Waar je reis je ook naartoe zal brengen, bij ons ben je altijd thuis!

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord