PU's eindejaarscontent op een rijtje 

PU's eindejaarscontent op een rijtje 2019-01-02T12:57:53
Yup, dit is 'm dan: de grote 2-0-negentien. Welkom! Maar voordat we verder gaan met dit jaar, laten we eerst nog even terugblikken naar de eindejaarscontent die we de afgelopen week voor jullie hebben gedropt.

23-12 De grootste oliebollen van de gamesindustrie 2018 editie

We proberen in de laatst week van december wat betreft video elke keer weer andere dingen uit hier op PU.nl, maar van sommige eindejaarsdingen moet je een traditie maken. Daarom heeft PeterKoelewijn opnieuw de grootste oliebollen opgesomd en mocht je deze beeldspraak niet helemaal vatten, het komt erop neer dat de domste uitspraken, blunders en andere dwazenacties in de gamesindustrie nog even in het... eh, 'zonnetje' worden gezet. 

Oliebollen     

24-12 De Beste Games van 2018: God of War

Regelmatig hebben we aan het einde van het jaar onze redacteurs hun favoriete games van de 12 maanden daarvoor laten opsommen, maar in 2018 voorspelden we dat die lijstjes best wel eens op elkaar zouden kunnen gaan lijken. Dus heeft Wouter zelf maar besloten wat de beste games van het jaar waren en samen met videoboy Matthijs een aantal filmpjes gemaakt waarin deze titels besproken worden, beginnende met God of War:

25-12 De Beste Games van 2018: Marvel's Spider-Man

Ook Marvel's Spider-Man was volgens de PU-redactie een van de beste games van 2018!

    

25-12 PU-TV 2018: Outtakes & Bloopers

Sommige dingen zouden nooit in videovorm moeten verschijnen, tenzij je het verpakt als zaken waar we ons eigenlijk voor schamen. Outtakes dus, en bloopers. Met andere woorden: dingen die we hebben gezegd en gedaan terwijl we half ervan uit gingen dat de camera niet aanstond.

    

30-12 De beste games van 2018: Red Dead Redemption 2

Voor ons op de redactie was het vanzelfsprekend: Red Dead Redemption 2 is een van de beste games ooit gemaakt. Er schijnen echter nogal wat meningsverschillen te bestaan over deze game, iets dat we pas ontdekten toen we deze video plaatsten:

   

31-12 De beste games van 2018: Super Smash Bros. Ultimate

De laatste in het rijtje van wat volgens ons de beste games van 2018 was; de vrolijke knokker van Nintendo! 

    

01-01 Wouters Top Twintig Films van 2018

Okay, we hebben zo weinig mogelijk lijstjes gedaan dit jaar, maar aangezien Wouter al 7 jaargangen een Top Twintig films maakt, mocht hij dat ook weer voor 2018 doen

Wouters Top Twintig Films 2018    

01-01 De Grote 2018 Show! - Powerpraat

2018 was een jaar, eentje waarin games uitkwamen en dingen gebeurden in de gamesindustrie. Maar wil je weten welke games en wat voor dingen allemaal, en wat voor meningen we daarover hebben, dan moet je zéker deze epische show even bekijken of beluisteren! Want dat laatste is ook aan te raden, doe dat via SpotifyiTunes of SoundCloud.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord