PUrijsbepaling: Enno’s BIG Daddy voor de Sinterklaas Stream - Catawiki telt je winst uit 

PUrijsbepaling: Enno’s BIG Daddy voor de Sinterklaas Stream - Catawiki telt je winst uit 2020-12-08T12:11:12
Speciaal voor de échte verzamelaars: onze eigen taxatierubriek! Diana van Catawiki gaat maandelijks een kneiterindrukwekkende collectible onder de loep nemen en er een prijs aan plakken. Dit keer eentje die jij thuis kan hebben staan als je er op biedt tijdens de Sinterklaas Stream! Eénmaal, andermaal…

Enno – Bioshock Big Daddy Life size statue

Zonder twijfel het vetste en grootste pronkstuk in de PU-studio is deze enorme Big Daddy. Het monster staat hier al sinds ik hier begon met werken en we hebben het volgens mij al 341 keer verplaatst. Daar had ik altijd een heel team aan stagiairs voor nodig, want die Big in Big Daddy is geen understatement! Hoe mooi en indrukwekkend het beesie ook mag zijn, het wordt tijd dat we afscheid van hem nemen, want samen met Catawiki gaan we hem veilen tijdens de Sinterklaas Stream. Het zal een pijnlijk afscheid worden, van die ouwe bolle, maar het is voor een goed doel! Hoeveel denk je dat we er voor kunnen krijgen, Diana?

BioShock Big Daddy

Diana’s Taxatie

Diana CatawikiHet begon allemaal in 2007 met de release van de eerste Bioshock. Door veel gamers wordt deze game gezien als de beste first-person shooter ooit. Het spel werd ontwikkeld door 2K games.

De game start met een vliegtuigcrash midden in de oceaan waarbij hoofdrolspeler Jack als enige passagier overleeft. Hij ontdekt de onderwaterstad Rapture, waar de game zich afspeelt. Andere hoofdrolspelers in de Bioshock-serie zijn de Big Daddy’s, die in een zwaar bewapend duikerpak Little Sisters beschermen.

Het beeld dat jullie hier hebben en tevens aanbieden voor de veiling is gemaakt door de welbekende Oxmox Studio, 2,28 meter hoog en gemaakt van een zeer hoge kwaliteit fiberglass. Het is echt een prachtstuk en een eyecatcher in elke verzameling.

BioShock Big Daddy

Wat het nog bijzonderder maakt is dat er in totaal maar 100 van gemaakt zijn, en hij weegt ruim 100 kilo. Een echt uniek exemplaar dus, waar veel gamersharten sneller van gaan kloppen, lijkt me.

En mooier nog: hij kan binnenkort van jou zijn, beste lezer! Want, zoals Enno al zei, deze Big Daddy is 1 van de kavels van onze Catawiki Sinterklaas Stream Veiling, die we speciaal voor KIKA organiseren. En we geven geen lullige objecten weg tijdens onze Sinterklaas Stream, want wat betreft de prijs van dit monster moet je rekening houden met rond de 1800-2500 euro tweedehands en in deze staat.

Maar aangezien alles naar het goede doel gaat, hoop ik natuurlijk op een nog veel hogere opbrengst.

Succes met bieden allemaal!

Diana’s Dingetje

Mijn keuze voor deze maand is zonder twijfel deze Nintendo 64 Pokémon Pikachu Edition. Het is ten eerste al een limited edition, maar daarnaast ook nog in mint-staat in de originele doos.

Zoals Nintendo eigenlijk met al zijn consoles doet, zijn er ook een aantal limited/special editions van de N64 uitgebracht. Vaak gaat het dan alleen om een andere doos eromheen met een spel erbij, maar in het geval van deze Pokémon-editie is de console ook echt visueel anders. De console heeft een geel/blauwe kleur met een grote Pikachu erop. Als je de N64 aan had staan, dan werden de wangen van Pikachu rood.

Verder was ook de controller geheel in geel/blauwe Pokémon-stijl, dus voor iedereen die de zakmonsters een warm hart toedraagt, is dit dan ook echt een heet item. Het winnende bod was dan ook niet minder dan 411 euro, wat eigenlijk niet eens zo gek veel is voor zo’n prachtig ding!

Nintendo 64 Pikachu edition

Ook iets vets in huis?

Heb jij een collectible, console of game in huis die wel eens wat kan opbrengen? Laat het ons weten en stuur en mailtje, samen met foto’s van het item en kwestie en van jezelf met het item naar redactie@powerunlimited.nl en misschien kom jij wel op deze pagina te staan!

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord