PUmmunity Spreekt: Respect, vrouwen en diepzinnigheid 

PUmmunity Spreekt: Respect, vrouwen en diepzinnigheid 2014-11-11T18:54:26
Is het een vogel? Nee. Is het een vliegtuig? Nee. Is het een baklap? Nee. Het is een lap tekst over de PUmmunity met semi-grappige plaatjes om de tekst te ondersteunen en 'dolkomisch' te maken. Dames en heren, het is dinsdag en tijd voor de PUmmunity Spreekt.

Over helden gesproken (ja, dat was een obscure Superman-verwijzing in het intro), dat zijn jullie. Want wat hebben jullie weer een -zin en onzin uitgekraamd. Soms dacht ik zelfs eventjes dat het helemaal goed zo komen met deze YOLO-generatie. Dat verdween echter snel bij sommige reacties. Gelukkig zijn jullie voornamelijk epische content aan het produceren in de PUmmunity.

superflybird

Deze week zijn de finales van de PUmmunity Awards begonnen. Vorige week zijn jullie naar de stembus gelopen, nu is het bijna tijd voor de uitslag. Vrouwen zijn ook wel een dingetje onder de leden van de PUmunnity. Voor velen zijn het mythologische wezens die men alleen van verhalen en plaatjes op het internet kent, maar sommigen zijn daadwerkelijk in contact gekomen met een vrouw en proberen de geheimtaal van het vrouwelijk rasch te vertalen tot iets zinnigs. Oh, en jullie houden ook van respect en diepzinnige gesprekken. (Rikkert)

 

Het vrouwen vertaal topic

"Want ik ben gek, gek op alle vrouwen. Ik ben zo blij dat jullie bestaan. Noem mij maar gek, maar ik zal van je houden, want zonder vrouw is er echt geen moer aan. Dikke vrouwen, dunne vrouwen, op het strand met een gebleekte anus. We zijn gek op alle vrouwen."
Oké, sinds jullie over vrouwen lullen, zit dit nummer van Lummel Frans in mijn kop. Dankjewel. In dit topic duiken jullie in de diepe krochten van jullie geheugen om de codetaal van vrouwen proberen te vertalen tot duidelijke taal. Dat blijkt best lastig te zijn. Wat bedoelen vrouwen als ze ‘Er is niks!’ zeggen? Nou, in ieder geval niet niks. Dat staat garant voor een standje. En dan heb ik het niet over 69. (Rikkert)

69

 

PUmmunity Awards De Finale Ronde

De PUmmunity Awards zijn een ding! Hier dan de finaleronde, volledig in elkaar geflanst door Batmanjepper. Als nederige stagiair heb ik niet meegestemd, maar als ik mee zou moeten stemmen had ik dat waarschijnlijk verdomd lastig gevonden. Ik vraag me wel af waarom Rikkert niet als optie bij ‘meest sexy’ staat. En uiteraard had ik op Nino gestemd als beste redacteur. Ik hoop dat ik hiermee de slijmbal-award heb gewonnen. (Sterre)

 

Het Diepe Topic

Ik houd van veel denken. Soms zit ik met mijn hoofd diep in de wolken. Soms zelfs in de Sterre. Ook houd ik van flauwe grapjes maken. Combineer dat, en je hebt Het Diepe Topic. Inclusief spirituele overpeinzingen, moedergrappen, wiskunde, moedergrappen, een nieuw boekwerk van Uhurus en moedergrappen. (Sterre)

 

Het wie respecteer jij meer topic der respectmeting

Yo, respect is zeg maar echt wel een ding als je van de Hyves-generatie bent. Je was echt de blits op het schoolplein (of bij het koffiezetapparaat op werk) als je kon vertellen dat JOUW profielfoto 123 respects wist te verkrijgen! Tja, maar net als mijn parkiet, is ook Hyves overleden. Vandaag de dag kunnen we alleen nog maar grafspellen spelen op de website die ooit een sociaal epicentrum was. Er ontstonden relaties, er werden relaties verbroken en zelfs je moeder zat op Hyves. Inclusief hippe gadgets.

Ja, ook jullie missen die tijd. Vandaar dit topic waarin respect wordt afgemeten. Geen selfies met je zoute haffel, maar gewoon de vraag ‘Wie respecteer jij het meest?’ beantwoorden. Een ode aan Hyves. (Rikkert)

Dat was 'm weer. Peace out en zo!

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord